Borussia Dortmund – Hertha BSC: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 június 02.
Borussia Dortmund
Teljesítmény:
N V N N V
  • Signal Iduna Park
  • Június 06. 18:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Hertha BSC
Teljesítmény:
N D N N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Alaposan sikerült felpörgetni a fővárosi csapatot Bruno Labbadiának. Mióta ő ül a kispadon, azóta veretlen a Hertha és az eredmények mellett a mutatott játékot is dicsérni lehet, remek támadófocit játszanak a berliniek.

Dortmundban is zajlik az élet, jönnek a hírek távozókról, edzőváltásról, de közben arra is figyelniük kell, hogy meg tudják tartani második helyüket, veszélyesen közel van a Leipzig.

Kemény dió lesz ez a meccs mindkét csapat számára, lássuk, mire számíthatunk a Borussia Dortmund – Hertha BSC találkozón!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Paderborn – Borussia Dortmund

A sereghajtó otthonába látogattak Lucien Favre fiai, akik gyakorlatilag a hétközi fordulóban biztosan elbukták a bajnoki címért folytatott küzdelmet. Hazai pályán szenvedtek 1-0-s vereséget a Bayern Münchentől, holott meg lett volna a lehetőségük a győzelemre is, de ifjú titánjaik ezúttal nem tudtak betalálni.

Kellett egy olyan győzelem, ami visszahozza kicsit a fejeket a helyes irányba. Ez végül meg is történt, de az első félidőben nem igazán ment a sárgáknak. Egy Hazard és egy Guerreiro lövés volt, amit érdemes megemlíteni, előbbinél a kapus védett, a másik lövés elkerülte a kaput.

A túloldalon a Paderbornnak volt pár kósza kísérlete távolról, de egyiknél sem kellett Roman Bürkinek megizzadnia.

A második félidőben aztán történt valami a Haaland nélkül, de Jadon Sanchoval felálló dortmundiaknál, beindult a henger: Egy félidő alatt hatot vágtak a kiesőjelöltnek.

Igazából ez a meccs csak az első gólig volt nehéz, azonban Hazard gólja felszabadította a csapatot és onnantól nem volt görcsös a játékuk. Hazard gólját egyébként egy kisebb baki előzte meg, Zingerle pont Hazard elé ütött egy nem túl életerős beadást, a belgának könnyű dolga volt.

Három perccel később a visszatérő Jadon Sancho passzolt az üres kapuba, ezzel pedig gyakorlatilag el is dőlt a meccs.

Gondolhatták a dortmundiak, de a 72. percben Hunemeier büntetőből szépített és nyílttá tette a találkozót.

Potyogtak a gólok, mert 2 perc múlva ismét gólt szerzett a Dortmund, megint Sancho volt az elkövető, majd az utolsó tíz percben még kapott három gólt a teljesen széteső Paderborn. Hakimi rúgta a negyediket, Schmelzer az ötödiket, Sancho pedig a csapat hatodik, saját maga harmadik gólját. Szép visszatérés.

Ez a győzelem, noha az utolsó ellen született biztosan jót tett a játékosoknak, miután konstatálniuk kellett, hogy szinte semmi esélyük behozni a Bayern Münchent és trófea nélkül maradnak.

Előző 5 meccs eredménye
2019.11.30.Bundesliga
hertha
1:2
dortmund
Bundesliga
2019.03.16.Bundesliga
hertha
2:3
dortmund
Bundesliga
2018.10.27.Bundesliga
dortmund
2:2
hertha
Bundesliga
2018.01.19.Bundesliga
hertha
1:1
dortmund
Bundesliga
2017.08.26.Bundesliga
dortmund
2:0
hertha
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Hertha BSC – Augsburg

Ahogy a bevezetőben is írtam, igencsak összekapta a Herthát Bruno Labbadia. A német mester vezérletével még nem kaptak ki a kék-fehérek, szép és ami fontosabb: eredményes focit játszanak. Ezúttal Heiko Herrlich Augsburgja volt az áldozat.

A végeredmény 2-0 lett, ami mondjuk egy sima meccset is jelenthetne, de ez minden volt, csak sima nem. Az első gólra a 23. percben került sor, egy jobboldali beadást követően a labda Dilrosun elé pattant, aki tökéletesen, finoman átpörgette a labdát a kirontó védő lába fölött, majd hanyag eleganciával a kapu közepébe emelt. Szép gól volt.

A meccsen akadtak még hazai lehetőségek, de az augsburgiaknak sem kellett szégyenkezniük, rengeteg lehetőségük volt, kapufát lőttek… De a gól nem akart összejönni.

A végén már rettenetesen kitámadtak, amit ki tudott használni a hazai csapat. Három védővel futott versenyt Darida, önzetlenül az akciót követő Piatekhez passzolt, aki eldöntötte a meccset.

Összefoglalás

Ez lesz Labbadia legnehezebb meccse, és elnézve a Dortmund hétvégi teljesítményét, sanszos, hogy meg fogja tapasztalni, milyen elveszíteni egy meccset a Hertha BSC vezetőedzőjeként.

Persze, ezt mondták a Lipcse ellen is, aztán sikerült pontot szerezni, de véleményem szerint ez a Dortmund erősebb Orbanéknál.

Hazai pályán különösen jók, csak a Bayern teljesít jobban náluk otthon. Utolsó meccsükön az Olympiastadionban 2-1-re nyertek Hazardék.

Matheus Cunha nem biztos, hogy játszhat a Dortmund ellen, miután agyrázkódást szenvedett, a túloldalon Reus, Dahoud és Zagadou nem játszhat sérülés miatt.

Nem számítok könnyed meccsre, de arra igen, hogy a Dortmund elveszi Labbadia veretlenségét. Minden más eredmény a meglepetés-kategóriába tartozik.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső