Borussia Dortmund – Werder Bremen: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 augusztus 17.
Borussia Dortmund
Teljesítmény:
N N D N V
  • Signal Iduna Park
  • Augusztus 20. 15:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Werder Bremen
Teljesítmény:
D D N V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A kör bezárul, Németországban kezdtünk, és itt is fejezzük be mára. A Borussia Dortmund – Werder Bremen, valamint a Wolfsburg és a Schalke 04 összecsapását néztük még ki, szombaton rendezik meg mindkettőt, és mindkettő elég érdekes összecsapásnak tűnik.

A Dortmund úgy gondolom, már most, a szezon elején lemondhat arról, hogy befogja a Bayern Münchent. Lehet, túlontúl negatív vagyok, de Julian Nagelsmannéknál az sem okozott problémát, hogy Lewandowski lelépett, minden más maradt a régiben, egységes csapat, akik csak erősödtek. A Dortmundnál ezzel szemben nem ez a helyzet. Hosszan kifejthetném, mennyi problémájuk van, de valószínűleg ti is tudjátok, mi mindenen mennek át most, és mentek át a közelmúltban.

A dobogó is nagy szó lesz, jelenleg így gondolom…

Ettől függetlenül az újoncot otthon verni kell, nincs mese. A Werder Bremen kicserélődve, lelkesen tért vissza a német első osztályba, és eddigi szereplésük azt sejteti, hogy jövőre is találkozni fogunk velük. De amúgy nem szeretek két meg három forduló után teljes végeredményeket előrevetíteni, most sem, csak azt mondom, hogy eddig kifejezetten masszív csapat benyomását keltik, akik még sok helyen akadhatnak a nagyok torkán.

Akár most szombaton is.

Borussia Dortmund

A Dortmund az első mérkőzésén rangadót tudott nyerni, 1-0-ra győzték le a Bayer Leverkusen együttesét, most pedig újabb sikerre készültek. Igaz, a Freiburg otthonában nem igazán ment nekik, és most is hamar hátrányba kerültek, a 35. percben Gregoritsch találatával a hazaiak szerezték meg a vezetést. Az első félidőben a sárga-feketék legalább annyi helyzetet hagytak ki, mint a hazaiak, mindkét kapu komoly veszélyben forgott, ám a nyáron érkezett támadó gólja volt az egyetlen.

Edin Terzic már a félidőben frissített, beküldte Marius Wolfot Thomas Meunier helyére, majd fokozatosan jöttek a cserék, jöttek a fiatalok. Először Jamie Byone-Gittens váltotta Hazard-t, majd Youssoufa Moukoko Malent.

Ki tudja, mi lett volna a mérkőzésen, ha nincs Mark Flekken hibája. A rendkívül magabiztos kapus Jamie Bynoe-Gottens távoli, középre tartó lövését akarta megfogni, ám a labda túl erős volt, így lényegében bevédte azt, a 77. percben egyenlítettek a vendégek. A gól megtörte Sallaiékat, és hét perccel később egy másik fiatal, Youssoufa Moukoko is a hálóba talált, ezzel már a Dortmund vezetett. A végére Edin Terzic megveregethette a saját vállát, harmadik cseréje, Marius Wolf is betalált, mondhatni, simán nyert a ruhr-vidéki együttes. Más kérdés, hogy ez közel sem volt így.

Először kezdett új csapatában Anthony Modeste, a 34 éves támadót Sebastien Haller betegsége miatt szerződtették, de első meccsén nem sok vizet zavart. A Sofascore értékelése alapján a gyengébbek közé tartozott, nem kizárt, hogy a Bremen ellen Moukoko kerül a kezdőcsapatba.

Továbbra is sérült Haller mellett Niklas Süle, Tom Rothe és Karim Adeyemi.

A várható kezdőcsapat:

Kobel – Meunier, Hummels, Schlotterbeck, Guerreiro – Dahoud, Reus, Bellingham – Hazard, Moukoko, Malen

Egymás elleni meccsek:

Sorozatban három mérkőzést nyertek meg a dortmundiak, egyiket sem tavaly, az okot tudjuk, akkor a Bréma nem volt élvonalbeli klub. Tavalyelőtt egy ideig úgy tűnt, hogy bent fognak maradni, aztán tavasszal hatalmas mélyrepülést hajtottak végre. Látszik is, míg ősszel szoros vereséget szenvedtek a Borussia Dortmund ellen, addig tavasszal nagyon megverték őket.

A Bremen egyébként egy évvel az utolsó vereségük előtt nyert, nem bajnoki mérkőzést, hanem kupameccset, otthon 3-2-re győzték le az esélyesebb sárga-feketéket.

A jó hír azoknak, akik csak jó meccset akarnak látni az az, hogy gólok mindig estek, és a két és feles határt is elég gyakran lépik át, az utolsó öt meccsből négyszer történt ez meg.

Még annyit megemlítenék, hogy egy bajnoki meccset nyertek a zöldek a közelebbi múltban, 2017-ben épp a Dortmund otthonában szereztek győzelmet.

Előző 5 meccs eredménye
2021.04.18.Bundesliga
dortmund
4:1
bremen
Bundesliga
2020.12.15.Bundesliga
bremen
1:2
dortmund
Bundesliga
2020.02.22.Bundesliga
bremen
0:2
dortmund
Bundesliga
2020.02.04.Német Kupa
bremen
3:2
dortmund
Német Kupa
2019.09.28.Bundesliga
dortmund
2:2
bremen
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Werder Bremen

Két döntetlent ért el eddig a Bundesligába feljutó Werder. A brémai együttes a kiesését követően teljesen átalakult, és ez a megtisztulás nagyon kellett a csapatnak. Eddigi mérkőzéseikből számomra az derült ki, hogy kemény dió lesznek, senki nem mehet majd biztosra ellenük. Először idegenben ikszeltek a Wolfsburggal, majd most hétvégén a VfB Stuttgart együttese ellen értek el egy pontot. Közel voltak a bukáshoz, noha mi az ő győzelmükre tippeltünk, a nyáron a Sheffieldből igazolt Oliver Burke volt az, aki a hosszabbításban ikszre mentette a mérkőzést.

Az első találatot egyébként az a Nicolas Füllkrug szerezte, akit előzetesen nem is vártak a keretbe, úgy hitték, hogy sérülése miatt nem is játszhat.

A pontszerzés vezéráldozattal járt, Amos Piepert a félidőben le kellett cserélni, Niklas Stark állt a helyére, nem kizárt, hogy most is a Hertha csapatától szerzett védő fog játszani.

Szintén kiesett Christian Gross és Jean-Manuel Mbom, mindketten a hónap végéig sérültek.

Burke a gólja után kezdhet, Marvin Ducksch egészen felejthető produkciót nyújtott legutóbb.

Szintén nem játszott jól Bittencourt és Stage, de mindkettejüket a kezdőbe várjuk.

A várható kezdőcsapat:

Pavlenka – Stark, Veljkovic, Friedl – Weiser, Bittencourt, Gruev, Stage, Jung – Füllkrug, Burke

Tippelde

Annak ellenére, hogy két győzelme van eddig a Dortmundnak, nem igazán tudtak meggyőzni minket. Most azért egy kellemesebb ellenféllel fognak játszani, egy olyannal, amelyik nem veti meg a támadó futballt.

Úgy gondoljuk, hogy azért az esélyek egyértelműek, a Dortmund be fogja húzni a meccset, de véleményünk szerint Füllkrugék is a hálóba találnak. Mehet a hazai győzelem, az over 2,5 és a BTTS is részünkről.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.39 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.41 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.41 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső