Bosznia-Hercegovina – Hollandia: Fogadási Tippek és Nemzetek Ligája Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 október 08.
Bosznia-Hercegovina
Teljesítmény:
V D N V V
  • Bilino Polje
  • Október 11. 18:00
Nézd élőben itt:
QuickWin
Hollandia
Teljesítmény:
V V N N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Újabb Nemzetek Ligája tipp, ismét az A divízió meccsei közül szemezgettem és a Bosznia – Hercegovina – Hollandia meccsen akadt meg a szemem. Az 1. csoportban levő két együttes egy hónappal ezelőtt két meccset vívott meg, a bosnyákok egy ponttal a csoport utolsó helyét foglalják el, a hollandok pedig egy győzelem mellett egy vereséget gyűjtöttek be.

A csoport nagyon kiegyensúlyozott, kicsit talán a bosnyákok lógnak ki, de a Lengyelország – Olaszország – Hollandia trió nagyon erősnek tűnik.

Boszniában azonban nem egyszerű nyerni. Vajon milyen eredmény várható a közös meccsükön?

Mi történt az előző körben?

Nem volt olyan rég szeptember, de frissítsük fel az emlékezetünket azzal kapcsolatban, hogy mit is játszott a két csapat az előző fordulóban!

Bosznia-Hercegovina – Lengyelország

Boszniában nem egyszerű nyerni, írtam pár mondattal ezelőtt. A lengyeleknek azonban mégis összejött ez, még úgy is, hogy Robert Lewandowski kimaradt a keretből. A hosszúra nyúlt európai kupasorozatok miatt a végsőkig menetelő csapatok játékosai(nak egy része) pihenőt kapott, így volt ezzel a Bayern München gólvágója is. Távollétében Milik, a Napoli csatára kezdett, de a gólokat ezúttal nem a csatárok rúgták…

A hazaiak kezdtek jobban, a 21. percben pedig az előny is náluk volt: Bednarek nem engedte felugrani Koljicot a tizenhatoson belül, a játékvezető határozottan a sípjába fújt és tizenegyest ítélt. A labda mögé Hajradinovic állt, és bár Fabianski eltalálta a sarkot, a lövés túlságosan jól volt helyezve, így nem tudott hárítani a West Ham kapusa. A félidő végén kezdett éledezni a lengyel csapat, Glik a 35. percben egy szöglet után fejelhetett, ekkor viszont még rosszul célzott.

A 44.-ben viszont már nem volt helye hibának, a Monaco belső védője a jobb felsőbe fejelte Grosicki szögletét.

A fordulást követően a bosnyákok átadták a területet és kontrákra rendezkedtek be. Ennek következtében többször jutottak el a vendégek Begovic kapujáig. Közben persze (főleg Koljic révén) voltak hazai lehetőségek is, azonban sem itt, sem ott nem esett gól.

Egészen a 67. percig, amikor Rybus beadására az első gólnál közreműködő Grosicki érkezett és ezzel a fejessel átvették a lengyelek a vezetést.

Amit a mérkőzés végéig meg is tartottak, Lewandowski nélkül is sikerült elhozni Boszniából a három pontot.

Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Hollandia – Olaszország

A csoport csúcsrangadója kétségkívül a holland – olasz mérkőzés volt. Első ránézésre a holland kezdő talán egy kicsit erősebbnek tűnt, de a végeredmény végül más képet mutatott.

Az első félidő inkább Roberto Mancini csapatáról szólt, több lehetőséget is kidolgoztak az első játékrészben, valamint a meccs egyetlen gólja is ekkor született. Nicoló Zanioloé volt az első nagyobb helyzet, ollózó mozdulattal lőtt a kapu mellé a súlyos sérülésből visszatérő Roma támadó. Hogy milyen a sors, Zaniolot még az első félidőben le kellett cserélni, most a másik térdében szakadt el a szalag, így újra hosszú út vezet a zöld gyepig.

Insigne is próbálkozott, a Napoli csatára kétszer is veszélyes lövést eresztett el, gól azonban egyikből sem született.

Arra a hosszabbítás percéig kellett várni, Immobile baloldali beadását Barella fejelte a hálóba.

A második félidőre kissé megfordult a játék képe, és bár az olaszoknak is voltak még helyzetei, főként a hazaiak támadtak. Gól már nem született, az olaszok elvitték Amszterdamból a három pontot.

Összefoglalás

Boszniában nehéz nyerni, ezt már harmadszor írom le, de a véleményem nem változott. A lengyelek elleni meccs simán lehetett volna hazai is, lehetett volna döntetlen is. Korábban még nem találkoztak a csapatok, a múltból tehát nem tudunk mit leszűrni, bár ez egy válogatott meccsen sosem mérvadó, tekintve, hogy a keretek folyton folyvást változnak.

A hollandoknak feltétlenül szüksége volna a három pontra, de ugyanez elmondható a bosnyákokról is, ha most kikapnak, akkor egyértelműen veszélyzónába kerülnek.

Épp ezért maximális erőbedobást várok a két csapattól. És gólokat. Mindkét oldalról. A mostani tippem erre a meccsre: Mindkét fél szerez gólt.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső