Bournemouth – Chelsea: Fogadási Tippek és Premier League előzetes

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2020 február 28.
Bournemouth
Teljesítmény:
V V N V N
  • Vitality Stadium
  • Február 29. 16:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Chelsea
Teljesítmény:
V N V D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A keddi Bajnokok Ligája mérkőzésen elszenvedett sima 3-0-s vereséget kellene feledtetni a londoni kékeknek. Nincs könnyű dolguk, habár a tabella alapján egy sokkal gyengébb együttes otthonába utaznak, a Bournemouth nem feltett kézzel fog a pályára lépni.

Frank Lampard azt nyilatkozta a Bayern elleni meccs után, hogy legalább négy-öt játékosra lenne szüksége, hogy csapata „a következő szintre léphessen”. Nem volt elégedett a keddi teljesítménnyel, kemény leckének és nagy pofonnak nevezte a vártnál is simább eredményt.

Ezért lenne fontos a játékosok és a szurkolók szempontjából is egy bajnoki győzelem, ami legalább az önbizalmukat és a hitüket visszahozná, de a viharfelhők inkább gyülekeznek a Chelsea felett. A Bayern-meccset követően megsérült a házi gólkirály Tammy Abraham, így minden valószínűség szerint kénytelen lesz nélküle felállni a csapat és ha Giroud keddi teljesítményéből indulunk ki, az nem ad sok okot a bizakodásra.

Továbbra is sérült N’Golo Kanté, aki bizony a jelenlegi Chelsea egyik legfontosabb láncszeme. A világ legszimpatikusabb játékosa nélkül a londoniak középpályája is akadozik, nagy szükség volna rá. Hudson-Odoi és Pulisic felépülése még tart, kétséges a játékuk a Bournemouth ellen.

Érdekesség, hogy Kepa Arrizabalaga kikerült a mester kegyeltjei közül, most már Willy Caballero vette át az első számú kapus szerepét, ami mindenképp érdekes döntés, tekintve, hogy Kepa a világ legdrágább kapusa, Lampardnak mégsem ez számít.

Az utolsó öt bajnoki mérkőzésükön egyetlen egyszer sikerült nyerni. A Tottenham ellen Giroud és Marcos Alonso góljaival nyertek 2-0-ra, de előtte kikaptak a Manchester Unitedtől (0-2) és a Newcastle-től is (0-1).

A két csapat legutóbbi öt meccsén Bournemouth fölény van, háromszor győztek, míg a Chelsea kétszer. Utolsó meccsüket 2019. decemberében játszották, akkor a Stamford Bridge-en játszottak és Dan Gosling kései góljával rabolták el a három pontot a vendégek.

Előző 5 meccs eredménye
2019.12.14.Premier League
chelsea
0:1
bournemouth
Premier League
2019.01.30.Premier League
bournemouth
4:0
chelsea
Premier League
2018.12.19.EFL Cup
chelsea
1:0
bournemouth
EFL Cup
2018.09.01.Premier League
chelsea
2:0
bournemouth
Premier League
2018.01.31.Premier League
chelsea
0:3
bournemouth
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

A vendégek mindössze a 16. helyen szerénykednek, és csak két pontra vannak a kiesőhelytől. A 18. West Ham szörnyű formája miatt léphettek előre, de ahhoz hosszú még a szezon, hogy kiengedjenek Eddie Howe fiai.

Legutóbbi két hazai meccsüket nyerték az Aston Villa és a Brighton ellen, a rossz helyezés inkább az idegenbeli mutatók miatt van (3 győzelem, 1 döntetlen, 10 vereség). Most viszont a Dean Courton játszanak, egy nem túl acélos Chelsea ellen, ez jelenthet némi reményt számukra. Emellett bízhatnak a támadó triójukban. King, Calum Wilson és Harry Wilson a 26 gólból 17-et vállalt magára.

Hiányzók itt is akadnak, összesen öt játékosát kell nélkülözni Howe-nak. Gröneveld, Brooks, Daniels, Mepham és Lloyd Kelly biztosan nem épülnek fel, Jefferson Lermánál van esély, hogy a kispadra leülhet.

Nagyon nehéz megtippelni a végeredményt erre a mérkőzésre. Az oddsok alapján jó pénzt fizet egy esetleges Chelsea siker, de valamiért azt gondolom, hogy tovább fog tartani Jorginhoék vesszőfutása. Ha a vendégek nem ragadják magukhoz a kezdeményezést, vagy korán kapnak egy gólt, az végzetes lehet a számukra. Tippem: 1-1.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső