Bournemouth – Leicester: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 október 06.
Bournemouth
Teljesítmény:
D D N D V
  • Vitality Stadium
  • Október 08. 16:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Leicester
Teljesítmény:
N V V V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Jöjjön egy kis Premier League is, szándékomban áll a jobb meccsekről mindenképp írni, de a legjobb az volna, ha mindenre jutna idő. Csak úgy, hogy közben még ezer felé kell figyelni… nem garantálhatom, hogy ez most összejön. De a szombati Bournemouth – Leicester meccsről akartam mindenképp egy kicsikét írogatni. Gary O’Neil, ha így folytatja, meg fogják őt tartani a menedzseri pozícióban, pedig alapjáraton csak ideiglenes megoldásként ültették le a kispadra, miután a Pool 9-0-ra verte a csapatot, és Scott Parkernek már nem volt többé maradása. Azóta négy meccsen hét pontot gyűjtöttek be, veretlenek, szóval nem igazán lehet okuk a panaszra.

Az ellenfélnek nehezen indul a szezon, és nem múlt időben beszélek erről, ugyanis egy győzelem nekem még kevés ahhoz, hogy kijelentsem: A Leicester kimászott a gödörből. A hétfői győzelmük – ami az első volt az idényben – egy kicsit megerősíthette a posztján Brendan Rodgers mestert, de igazából csak annyi történt, hogy a PL leggyengébb formában levő együttesét megverték…

És végre elmozdultak az utolsó helyről. Biztos, hogy kellett a fejeknek ez a siker, és most folytathatják ott, ahol hétfőn abbahagyták.

A fogadóirodák legalábbis úgy gondolják, hogy ez a győzelem meghozta az önbizalmukat, és nyerhetnek a Vitalityben is. A rókák sikerére 2.10-et fizetnek, a hazaiakéra 3.50-et, míg a döntetlennél kicsit nagy a szórás, 3.70-es szorzót is láttam már…

Bournemouth

Fentebb már vázoltam, mi a helyzet a Bournemouth csapatával, gyengén kezdtek, a mélypont a Pool elleni 9-0 volt, majd az edzőváltás után magukhoz tértek. Kellett az új szemlélet, ez látszik. A csapat három döntetlent ért el, valamint egy győzelmet az elmúlt négy meccsén, legyőzték (2-0-s hátrányból) a Nottinghamet, ikszeltek a Newcastle-lel, a Wolvesszal és a Brentforddal. A méhek elleni csata volt az utolsó, amin gól nem született, de nem unatkozhattak a kilátogató nézők. Több nagy gólszerzési lehetőség is kimaradt hazai oldalon, de persze a vendégeket sem kellett félteni. Volt több alkalom, amikor hajszálnyira kerültek a góltól, de egyszer elmaradt egy – szerintem jogos – tizenegyes, majd a kék mezben futballozó vendégek egyszer a gólvonalról mentettek.

Igazából sokkal jobb csapat benyomását kelti a Bournemouth, mióta nem Scott Parker az edző, ami már csak azért is érdekes, mert a menedzser tavaly majdhogynem csont nélkül juttatta fel őket az első osztályba, és a keret gyakorlatilag alig változott.

Gary O’Neil jól vette át a stafétát, és most újabb győzelmet arathatnak.

Nézzük a csapat statisztikáját: Eddig összesen kilenc pontot szereztek, 2-3-3 a mérlegük, mint mondtam, négy meccs óta veretlenül hagyják el a pályát. Ebből hazai pályán 1-2-1-et értek el.

A mester egyébként a múlt héten azt mondta, hogy Ben Pearson és Joe Rothwell közel vannak a visszatéréshez, illetve már edzésbe állt Ryan Fredericks is. Mivel azonban Adam Smith jól játszik a jobbhátvéd pozíciójában, ha a WHU egykori bekkje egészséges lesz, akkor is a cserepadra kerül.

Lloyd Kelly biztosan kimarad, illetve David Brooks is, de a fiatal játékos már csak a combjával küszködik, ami nagyszerű dolog, tekintve, hogy korábban ennél komolyabb gondjai voltak.

Úgy tűnik, Solanke és Moore megférnek egymás mellett, igaz, a középpályát kellett egy kicsit megnyirbálni.

A várható kezdőcsapat:

Neto – Smith, Mepham, Senesi, Zemura – Tavernier, Cook, Lerma, Billing – Solanke, Moore

Egymás elleni meccsek:

A Bournemouth idén került vissza az élvonalba, így egy ideig nem találkozott egymással a két együttes. Utoljára a 2019/2020-as szezonban futottak össze, amikor is mindig az a csapat nyert, amelyik otthon játszott. Mondjuk, ez az azt megelőző idényben is így volt. Az elmúlt öt meccs közül kettőt a Bournemouth, kettőt a Leicester nyert, egy találkozó végződött döntetlennel.

A két és félgólos találati számot háromszor érték el, akadtak igazán gólgazdag meccsek, főleg a Cherries otthonában.

Ahol amúgy a Leicester 2014-ben nyert utoljára. Azóta lejátszottak öt meccset, ebből hármat a hazaiak nyertek meg, kettő pedig döntetlen lett.

Előző 5 meccs eredménye
2020.07.12.Premier League
bournemouth
4:1
leicester
Premier League
2019.08.31.Premier League
leicester
3:1
bournemouth
Premier League
2019.03.30.Premier League
leicester
2:0
bournemouth
Premier League
2018.09.15.Premier League
bournemouth
4:2
leicester
Premier League
2018.03.03.Premier League
leicester
1:1
bournemouth
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Leicester

Bevallom, nem voltam benne biztos hétfőn – amikor láttam, hogy a Leicester este a Nottingham ellen játszik -, hogy még Brendan Rodgers a vezetőedző. Ugyanis a rókák annyira gyengén kezdtek, hogy bármelyik pillanatban fel lehetett volna állítani az angol menedzsert. Nem így történt, egyelőre megtarthatta az állását, és a csapat végre elkezdett alá dolgozni. A forduló zárómeccsén 4-0-ra intézték el a Forestet, ami nem nagy szó, tudjuk, mi folyik most a Nottinghamnél, de mégis nagy szükség volt rá, és a játékosok lelkének ez úgy kellett, mint egy falat kenyér.

A hazaiak irányítójának, James Maddisonnak volt jó meccse, rúgott két gólt, valamint adott egy gólpasszt. A másik két találatot Harvey Barnes és Patson Daka jegyezték.

Ettől függetlenül a Leicester bajban van. Az utolsó előtti helyen állnak egy győzelemmel, egy döntetlennel és hat vereséggel. Ami ahhoz képest, hogy a tavalyi szezonban még a felsőház tagjai voltak, nagy visszaesés.

Idegenben még pontot sem szereztek, ami nem jó jel, ahogy az sem, hogy eddig négy meccsen 17 gólt kaptak. Ez egészen elképesztő szám. Talán Kasper Schmeichel hiányzik, de ezt nem lehet csak és kizárólag arra fogni, hogy a PL egyik legjobb kapusa távozott… És Danny Ward sem rossz kapus, szóval az okok máshol keresendők.

Wilfred Ndidi a Forest ellen lejött, és úgy tűnt, megsérült, a helyzet azonban jobb a vártnál, állítólag a szűrő középpályásnak nincs baja, és ott lesz a kezdőben. Ricardo Pereira és Ryan Bertrand viszont továbbra is sérültek.

A várható kezdőcsapat:

Ward – Castagne, Evans, Faes, Justin – Tielemans, Ndidi, Dewsbury-Hall – Maddison, Vardy, Barnes

Tippelde

Gary O’Neil irányításával a Bournemouth csak három gólt kapott négy meccsen. Előtte tizenhatot… A Leicester idegenben nem az a gólerős fajta, bár az utolsó meccs sokakban felszabadíthatta a gátlásokat. Az biztos, hogy a Leicesternek a hasonló meccseket mind meg kell nyernie, ha nem akarja, hogy az egész szezonja menjen a kukába.

Véleményem szerint inkább lesz küzdős meccs ez, mint szórakoztató. Hacsak a Leicester nem tesz az ellenkezőjéért. Két és fél gól alatti mérkőzést várunk.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.97 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.95 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.95 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső