Bournemouth-Manchester United – Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2019 október 31.
Bournemouth
Teljesítmény:
D D V D N
  • Vitality, Bournemouth
  • április 19.
Nézd élőben itt:
Joker8
Manchester United
Teljesítmény:
N D V D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Néhány évvel ezelőtt az AFC Bournemouth hazai meccse a Manchester United ellen biztosan fix vendéggyőzelmet ígérő mérkőzés lett volna bármely fogadóirodánál, csak azóta kicsit megváltoztak a körülmények és bár a Vörös Ördögök sikere még mindig kevesebbet fizet, mint a hazai siker, de azért ritkán látható, hogy a Boscombe (a Bournemouth beceneve) legyőzése bőven több mint kétszeres pénzt fizetne a Unitedra fogadóknak.

Pedig a hazaiak nem igazán vannak csúcsformában, négy meccsel ezelőtt még kétmeccses győzelmi sorozat állt mögöttük és a hatodik helyen állva akár a szezon meglepetéscsapata is lehetett volna belőlük, csak azóta nem tudtak négy meccsen egyszer sem nyerni és legutóbbi három meccsükön még gólt, sem szereztek (!), bár még így is össze tudtak szedni két pontot.

Úgyhogy ha keményen akarunk fogalmazni, akkor jelenleg a Boscombe képviseli az átlagot a Premier League-ben – annyi gólt rúgtak, amennyit kaptak (ez igaz idegenben és otthon is), 3 győzelmük, 4 döntetlenjük és 3 vereségük van, így állnak a 9. helyen, öt pontra a kiesési zónától és hét pontra a negyedik helytől. Pontszámban teljesen ugyanígy áll a 7. helyen a Manchester United, amely szörnyű szezonkezdése után végre kezd magára találni, vasárnap könnyen verték Martial és Rashford vezérletével idegenben a Norwich City csapatát, azelőtt pedig bravúros 1-1-s döntetlent értek el a Liverpool ellen az angol elsőosztályú labdarúgó-bajnokságban (közben pedig még legyőzték idegenben az FK Partizan együttesét is az Európa Ligában).

Előző 5 meccs eredménye
2018.12.30.Premier League
man united
4:1
bournemouth
Premier League
2018.11.03.Premier League
bournemouth
1:2
man united
Premier League
2018.04.18.Premier League
bournemouth
0:2
man united
Premier League
2017.12.13.Premier League
man united
1:0
bournemouth
Premier League
2017.03.04.Premier League
man united
1:1
bournemouth
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Meglepő módon egyébként a Norwich idegenbeli legyőzése Ole-Gunnar Solskjaer végleges edzői kinevezése, azaz március óta csak a United második idegenbeli győzelme volt. Mondjuk a Bournemouthnak sincs oka dicsekedni, legutóbbi hat hazai meccséből (akármilyen sorozatról is van szó) egyetlen egyet tudott megnyerni.

Az biztos, hogy hiányzók lesznek bőven mindkét oldalon, a hazaiknál többek között hiányozni fog Brooks, Daniels, Gosling, Kelly vagy éppen Stanislas is, míg a Vörös Ördögök számára a legnagyobb érvágás, hogy Pogba még legalább egy hónapig a sérültek listáján marad, ahogy Fosu-Mensah, Shaw és Bailly is. Már a cikk elején volt róla szó, történelmileg sosem a Bournemouth volt ennek a párharcnak az esélyese, az elmúlt 10 évben nyolcszor találkoztak, 6 United-győzelem mellett csak egy döntetlen és egy Bournemouth-győzelem született, legutóbb tavaly decemberben 4-1-re nyertek a Vörös Ördögök, többek között Pogba két góljának köszönhetően.

A gólszámban sem könnyű a tippelők helyzete, az elmúlt 10 meccsen a Boscombe átlagosan 1 gólt rúgott meccsenként (de ne felejtsük, három meccse nem rúgtak gólt!), míg a United idén átlagosan 1.46 gólt szerzett idegenbeli találkozóin, úgyhogy összegezve az eddigieket, a legvalószínűbb tippnek a vendégsiker ígérkezik 2.5 gólszámnál kevesebb góllal, de még a kétesélynek is van reális esélye (vendéggyőzelem vagy döntetlen), a jelenlegi forma és a statisztika alapján pedig valószerűtlennek tűnik egy gólzáporos meccs.

Ha pedig esetleg még jobban meg akarjuk fűszerezni egy kis extrával a szelvényünket, akkor mindenképpen érdemes gólszerzőként manchesteri oldalon Rashfordra figyelni, aki a Norwich ellen szezonbeli ötödik gólját szerezte már és elég jó formában van, de ugyanúgy figyelhetünk a hazaiak oldalán a csapatot már 2015 óta erősítő Wilsonra, aki szintén öt gólos már a szezonban.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső