Brentford – Liverpool: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2021 szeptember 23.
Brentford
Teljesítmény:
N N V D N
  • Brentford Stadium
  • Szeptember 25. 18:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Liverpool
Teljesítmény:
N N N N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Az utolsó Premier League mérkőzésünk jön, a Brentford – Liverpool találkozót választottuk ki. A méhek első szezonja az élvonalban eddig prímán alakul, öt forduló elteltével a kilencedik helyen állnak, két győzelmet arattak, kétszer ikszeltek, és csak egy vereséget szenvedtek. Legyőzték – történetük első PL meccsén – az Arsenalt, a múlt héten pedig a Wolves esett áldozatául a csapatnak.

Ellenfelük most az a Liverpool, akik a második helyen állnak, majdnem hibátlan teljesítménnyel, egyedül a listavezető Chelsea ellen buktak pontokat, az a meccs 0-0-ra végződött. Durva, de az öt meccs alatt mindössze egy gólt kaptak, ennyit számít, ha van Jürgen Kloppnak egy bevethető, egészséges védelme.

A két klub a hét közben a Ligakupában lépett pályára, a Pool egy elsőosztályú csapattal, a Norwichcsal csapott össze és nyert 3-0-ra, míg a Brentford kiütötte az alacsonyabb osztályú Oldham együttesét, összesen hetet vágtak a kiscsapatnak.

Az igazi teszt most következik, a Pool ellen csoda lenne akár csak egy pontot is szerezni.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Wolves – Brentford: 0-2

G.: Toney, Mbeumo

A meccsre adtunk egy tippet, amely végül nem jött be, sőt nagyon távol álltunk a sikertől, ugyanis azt gondoltuk, hogy Bruno Lage fiai az első győzelem után hazai környezetben simán elverik az újoncot. Erre ez fordítva történt.

A kezdők:

Wolves:

José Sá – Kilman, Coady, Saiss – Semedo, Neves, Moutinho, Marcal – Trincao, Raúl Jimenez, Traoré

Brentford:

Raya – Ajer, Jansson, Pinnock – Canos, Baptiste, Nörgaard, Janelt, Henry – Mbeumo, Toney

Hogyan is nyerhetett volna a Wolves, ha sikerült 90 percet lehozni kaput eltaláló lövés nélkül? Hogyan is nyerhettek volna, ha ez még úgy sem sikerült, hogy fél órán keresztül emberelőnyben játszottak? Mindkét kérdés költői…

Ivan Toney jelen pillanatban a Brentford legnagyobb sztárja. A méhek korábban már sok jó csatárt foglalkoztattak, most a Peterboroughtól vásárolt Toneyn a sor, hogy elinduljon a világhírnév felé. Jó úton halad, tavaly gólkirály lett a Championshipben, idén két gólnál és egy asszisztnál jár.

A támadó a Wolves ellen három gólt is jegyzett, azonban ebből csak egyet szerzett szabályosan. A meccs elején Bryan Mbeumo passzát váltotta gólra, ám társa lesen kapta a labdát. Később kiharcolt egy büntetőt – Marcal húzta-vonta egy szögletnél -, amit aztán értékesített. Két perccel később ismét a hálóba talált, gyönyörű mozdulattal, lazán, sarokkal pöttyintette be a játékszert, de előtte kezezett is.

A két Toney-gól között Adama Traoré a túloldalon majd’ kidöntötte a kaput, akkora felsőlécet rúgott. És ha már lúd, akkor legyen kövér. A támadó a 34. percben lerázta védőjét, majd okosan középre gurított, ahol Bryan Mbeumo várta a labdát és az üres kapuba gurított.

Hat perc alatt sokkolták a hazaiakat, akik az eddigi fordulókban nem játszottak rosszul, de a szerencse folyamatosan elpártolt tőlük.

A Wolvesnak nagyon nem ment a játék, még az sem segített, hogy Shandon Baptiste öt perc alatt két sárgát is összeszedett, aminek következtében mehetett idő előtt zuhanyozni.

A szépítés majdnem összejött, Traoré beadása után a mexikói Raúl Jimenez fejelhetett, centiken múlt a Wolves gólja.

Ez elmaradt, ahogy a hazai győzelem is, megérdemelten nyertek a vendégek.

Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Liverpool – Crystal Palace: 3-0

G.: Mané, Szalah, Keita

Úgy tűnik, a Chelsea és a Liverpool idén kéz a kézben járnak, képtelenek elengedni egymást. Ha az egyik 3-0-ra nyer, akkor a másik is, így volt ez a negyedik és az ötödik körben. A kékek a Tottenhamet intézték el három góllal, míg a Pool a Crystal Palace csapatát…

A kezdők:

Liverpool:

Alisson – Milner, Konate, van Dijk, Tsimikas – Henderson, Fabinho, Thiago – Szalah, Jota, Mané

Crystal Palace:

Guaita – Ward, Andersen, Guehi, Mitchell – Gallagher, Kouyate, McArthur – Ayew, Benteke, Zaha

Alisson Becker, a Liverpool portása egy hatalmas védéssel nyitott, Wilfried Zaha emelte át fölötte a labdát, de a visszafutó brazil még estében belekapott és kapufára mentett, onnan a játékszer valahogy kiszédült az alapvonalon túlra.

Hasonlóan nagy helyzet maradt ki a CP kapuja előtt is, a nem éppen magasságáról híres Thiago Alcantara bólinthatott teljesen üresen, ezt még Ward védte, a kipattanót Diogo Jota három méterről bombázta fölé.

A félidő végén mindenesetre egy kicsit megnyugodhattak a hazaiak: Kostas Tsimikas rövidre tartó szögletét Mo Szalah fejelte el a hosszúra, Ward ezt is emberfeletti bravúrral védte, de a veterán kapusnak nem volt szerencséje, az arra kószáló Sadio Mané másodszorra már a hálóba lőtt. A csupaszív szenegáli támadónak egyébként ez volt a századik gólja a Liverpool színeiben.

Már a második félidő hajrájában jártunk, amikor a Pool meglőtte a második gólját. Ez is egy szöglet után született, amit a görög Tsimikas végzett el. Itt egy fejről tovább pattant a labda, amit Mo Szalah kegyetlenül bevarrt.

A vége 3-0 lett, mert a 89. percben a Thiago sérülése miatt pályára lépő Naby Keita is betalált, nem is kicsi gólt vágott a Crystal Palace kapujába. Kitaláljátok, hogyan született a gól? Igen, egy szögletből.

Összefoglalás

Thiagot le kellett cserélni a Palace ellen, a Norwich elleni Ligakupa meccsen nem is játszott, Naby Keita viszont igen, és meg is sérült. Mellettük a bokatörést szenvedett Harvey Elliott, valamint Roberto Firmino és Neco Williams szedett össze valamilyen sérülést. Trent Alexander-Arnold meggyógyult betegségéből, az a hír járja, hogy James Milner esett most ágynak.

A Brentfordnál a két „megszokott” hiányzó (Josh Dasilva és Mads Bech Sörensen) egy eltiltottal kell számolni, a hétvégén kiállított Shandon Baptiste-tal.

A két együttes egymás ellen még sosem játszott, ezért bizonyára nagy a drukk a hazaiakban, otthon megverni a Poolt meseszerű lenne. De meg lehet-e fogni most ezt a Poolt?

Nagyon jó kérdés…

A Brentford védelme frenetikus, eddig csak két gólt kaptak, igaz, a gólszerzést sem vitték nagyon túlzásba, hiszen öt meccsen ötször találtak az ellenfelek hálójába. Adná magát, hogy a mostani ellenfelet is fel tudják tartóztatni, de a vörösök egy kicsit más kávéház, mint az eddigi csapatok, akikkel az újonc összefutott.

Mané és Szalah remek formában van, Diogo Jotának is kis zokott jönni a lépés, de nem szabad elfelejteni, hogy Ivan Toney is kezd beindulni. Ezért mi most egy egyszerű tippel készültünk: Két és fél gólnál több esik a találkozón. És egyébként szerintünk a Liverpool jó sorozata fog folytatódni, ezt a tippet meg tegyük el talonba…

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső