Brentford – Manchester City: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 május 25.
Brentford
Teljesítmény:
N N V N N
  • Brentford Stadium
  • Május 28. 17:30
Nézd élőben itt:
QuickWin
Manchester City
Teljesítmény:
D N N N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mára még három angol bajnokit hoztunk nektek, holnap pedig innen folytatjuk! A Brentford – Manchester City mérkőzés következik, amely a hazaiak számára fontos, a vendégeknek meg inkább csak nyűg.

Pep Guardiola legénysége már bajnok, és sokkal inkább jár a fejükben a BL-döntő, no meg az FA Kupa-finálé. Közben azért formában kell tartani a legjobbakat, így nem teheti meg, hogy a maradék fordulókat lejátssza a fakóval. A tegnapi, Brighton elleni mérkőzésen egy vegyes csapat került a pályára, és most is valami hasonló fog történni.

Ivan Toney nélkül kellene kiharcolni a győzelmet, amire a sportfogadás szakemberei határozott nemmel feleltek. Mármint, szerintük nem tud győzni a Brentford. De azért meglehetősen magas szorzót kapott a City, szóval… bármi lehet.

Az OhMySpins oldalán 4.00 a hazai győzelem, 4.20 a döntetlen, 1.80 a vendégsiker.

Brentford

Érdekes helyzet állt elő a Brentfordnál. A csapat ugyanis pár héttel ezelőtt egészen a 10. helyig esett vissza. Akkor azt mondtuk, oké, ebből nem lesz nemzetközi kupaszereplés. Aztán a Brentford megint magára talált, és most már ott vannak a kilencedik helyen, mindössze két pontra az Aston Villától.

Az előző tippből olvashattátok, nem számítunk arra, hogy a Villa nem nyer, de ha mégsem tennék, akkor remek lehetőség nyílik az előzésre. Úgy, hogy már a birminghamieknek nem lesz lehetősége visszaelőzni.

Oké, van még ezen kívül is nehezítő tényező: Az egyik, hogy ott van még a Tottenham, a másik, hogy a Manchester City lesz most az ellenfelük.

Nem gondolnám, hogy a City verhetetlen, de róluk majd később…

A Brentford remek formát mutat megint, a legutóbbi öt meccsükből négyet megnyertek (Chelsea, Nottingham, West Ham, Tottenham), és csak a Pooltól kaptak ki.

A Spurs elleni mérkőzést idegenben nyerték meg 3-1-re, Bryan Mbeumo duplázott, valamint Yoane Wissa talált még be. Ivan Toney nem szerepelt a mérkőzésen, és 2024. első hónapjáig nem is fog szerepelni, ugyanis megszegte az FA szerencsejátékra vonatkozó szabályozását, ami miatt nyolchónapos eltiltást kapott.

A méhek hazai pályán 9-7-2-es mérleget hoztak össze, ez igazán remeknek mondható.

Sérültjeik: Pontus Jansson, Keane Lewis-Potter, Christian Nörgaard.

A várható kezdőcsapat:

Raya – Hickey, Mee, Pinnock, Henry – Jensen, Janelt, Dasilva – Mbeumo, Wissa, Schade

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2022.11.12.Premier League
man city
1:2
brentford
Premier League
2022.02.09.Premier League
man city
2:0
brentford
Premier League
2021.12.29.Premier League
brentford
0:1
man city
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Manchester City

Nagyon nem fűlik a foga a csapatnak ehhez a fordulóhoz, mindenki a BL-döntőre meg az FA Kupa-döntőre készül fejben. De nincs mese, le kell játszani a találkozót. Guardiola csapata tegnap is pályán volt, egy elmaradt mérkőzést kellett pótolni a Brighton ellen, ami 1-1-es eredményt hozott. A csapat gólját (amit meg is adtak) Phil Foden szerezte.

A találkozón egyébként öt gól született, az eredmény mégis csak 1-1 lett…

A menedzser igyekezett egyébként rotálni a kezdőn, így tett az elmúlt két fordulóban, és most is így fog.

Főleg, hogy továbbra is csak Nathan Aké az egyetlen sérült az együttesben…

A City idegenbeli mutatója impozáns, de nem hibátlan, és némiképp felesleges is nézni, hiszen a gárda motivációja finoman szólva is megcsappant. De azért itt van: 11-4-3.

A várható kezdőcsapat:

Ortega – Lewis, Laporte, Akanji, Gómez – Phillips, Rodri – Mahrez, Palmer, Foden – Alvarez

Tippelde

Erős a City, még akkor is, ha tartalékosan állnak fel. De ez csak egy dolog a sok közül, ami számítani fog a szombati meccsen. A Brentford Toney nélkül sokat bukott, ez mindenképp ellenük szól.

Olyan mérkőzésre számítok ezúttal, ahol mindkét csapat legalább egyszer a hálóba fog majd találni, és a meccsen legalább két és fél gól születik.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
QuickWin
Oddsok: 1.59 Bónusz: 35,000Ft
Spinanga
Oddsok: 1.58 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.60 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső