Brentford – Preston: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 július 13.
Brentford
Teljesítmény:
N N N N N
  • Griffin Park
  • Július 15. 18:00
Nézd élőben itt:
QuickWin
Preston
Teljesítmény:
D N D V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Óriási formában játszik a Brentford az angol másodosztályú bajnokságban. Az újrakezdés óta halmozzák a győzelmeket, most szombaton a Derby Countyt verték könnyedén 3-1-re. Mivel a West Brom bukott, így már tényleg érezhetik a brentfordiak leheletét a nyakukon, három pontra olvadt az előnyük. Három forduló van hátra, simán meglehet a bravúr és egyenes ágon juthatnak fel Thomas Frank fiai.

Ellenfelük ezúttal a Preston North End csapata lesz, akiknek szintén nem tétnélküli a találkozó, két pontra van a Cardiff és a rájátszást érő hatodik hely.

Jó meccset láthatunk vagy a taktika rányomja a bélyegét a találkozó egészére? Meglátjuk, tőlem lehet rossz meccs is, ha az a csapat nyer, akire én fogadok.

Nézzük meg, kire fogadok a Brentford – Preston találkozón!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Derby County – Brentford

Mi is írtunk a meccsről, szerencsére jó lóra tettünk, amikor a vendégek győzelmét tippeltük meg. Szédületes formában a Brentford, utolsó hat meccsüket egyaránt nyerték, így pedig kihasználva némelyik élcsapat bukdácsolását egészen a harmadik helyig verekedték fel magukat. És már közel a második hely, ami automatikus Premier League tagságot jelentene.

A Premier League-re a Derbynak is megvolt az esélye, igaz nem automatikusan, hanem a rájátszásból, de egyre távolodnak, a Brentford elleni 3-1 után már csak a 10. helyen állnak. Hiába sűrű a mezőny, ez a hajó lehet, hogy elment.

Phillip Cocu, a hazaiak trénere nem számíthatott könnyű meccsre, pedig Tom Lawrence visszatért eltiltásából, Louie Sibley piros lapját pedig eltörölték, így ő is rendelkezésre állt.

A Brentford már a harmadik percben megszerezte a vezetést egy remek kiugratást követően. Mbeumo nem állítgatta a labdát, kapásból ellőtte, azonban a kapufán csattant a lövés. Érkezett viszont Watkins, aki a kipattanót már a hálóba tessékelte. Ez volt Watkins 24. bajnoki gólja, ezzel továbbra is ő vezeti a góllövőlistát Mitroviccsal holtversenyben.

Éledezett a Derby, előbb Martinnak volt egy jó távoli kísérlete, majd összejött a gól is: Rooney passzolt a tizenhatoson belül Knightnak, aki nem hibázott a ziccerben.

A térfélcsere után Benrahma újból a vendégeket juttatta előnyhöz, gólja azonban több mint szerencsés volt, ugyanis a lövést majdnem hárította Hamer, de valahogy becsusszant a kapus alatt. Épphogy áthaladt a gólvonalon, nem sokon múlt, hogy a kapus menteni tudjon.

Az algériai támadó aztán második gólját is meglőtte negyed órával később, ezzel pedig eldöntötte a három pont sorsát. Megérdemelt sikert aratott a Brentford, elképesztő formában vannak.

Előző 5 meccs eredménye
2019.09.14.EFL Championship
preston
2:0
brentford
EFL Championship
2019.05.05.EFL Championship
brentford
3:0
preston
EFL Championship
2018.10.24.EFL Championship
preston
4:3
brentford
EFL Championship
2018.02.10.EFL Championship
brentford
1:1
preston
EFL Championship
2017.10.28.EFL Championship
preston
2:3
brentford
EFL Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Preston – Nottingham

A vendégek is hajtanak a feljutásra, csakúgy, mint a hazaiak. A Forest jobb helyzetből várhatta a meccset, hiszen ők jelenleg az ötödik helyen tanyáznak, nagy valószínűséggel elérik a rájátszást.

A Prestonnak viszont minden pontocskára szüksége van, ha ugyanezt el szeretné érni. A Cardiff újabb veresége miatt beérhették volna őket, ahhoz viszont győzni kellett volna.

Ez nem sikerült, a találkozó döntetlennel ért véget. Már 15 perc után kialakult a végeredmény.

Az ötödik percben Pearson döntötte fel Da Costát a tizenhatoson belül, az emiatt megítélt büntetőt a házi gólkirály, Grabban váltotta gólra.

Tíz perccel később született az egyenlítő találat: Potts lapos beadását Stockley közelről váltotta gólra.

A találkozón sokkal aktívabbak voltak a hazaiak, gyakorlatilag végigtámadták a második játékrészt, gólt azonban még ordító ziccerben sem tudtak szerezni, maradt az 1-1, amivel a vendégek lehettek boldogabbak.

Összefoglalás

Három indokom is van, hogy miért éri meg a hazaiak győzelmére tippelni: Watkins az első, Benrahma a második, Mbeumo a harmadik indokom. A Brentford lőtte a Championshipben a legtöbb gólt, a három támadó pedig tevékenyen kivette ebből a részét. Ráadásul hazai pályán hét meccs óta veretlenek.

Ettől függetlenül nem szabad leírni ellenfelüket, de tény, esélyesebb a Brentford.

Legutóbb ősszel 2-0-ra diadalmaskodott a Preston, amikor viszont utoljára játszott a Brentford hazai pályán, nagyon simán intézték el őket. Valami ilyesmire számítok most is, akár hendikeppel is rakhatóak a hazaiak, annyira jó formában vannak.

Mivel a West Brom hibázott és csak ikszelt a Blackburn ellen, bizonyára még jobban akarják majd a győzelmet, a play offban legyenek bármilyen jók, mindig ott a lehetőség, hogy egy egész szezon munkája vesszen kárba. Meg lehet kérdezni a Derby szurkolóit, egyetértenek-e ezzel.

A Brentford győzelmére adott oddson is látszik az, ki számít a találkozó esélyesének, úgy gondolom, sikerül átlépniük az amúgy nem gyenge Prestonon.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső