Brescia – Genoa: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 június 24.
Brescia
Teljesítmény:
D V V V V
  • Mario Rigamonti Stadion
  • Június 27. 17:15
Nézd élőben itt:
Joker8
Genoa
Teljesítmény:
V N V N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Igazi kiesési rangadót játszanak szombaton a Serie A 28. fordulójában. A sereghajtó Brescia fogadja az egykor szebb napokat megélt Genoát, akik még ugyan nincsenek kieső helyen, azonban ugyanannyi ponttal rendelkeznek, mint a Lecce, akik már igen. Szóval, ez különösen fontos mérkőzés a bentmaradás szempontjából. Ha a sereghajtót nem sikerül megverni, akkor tulajdonképpen meg sem érdemlik az első osztályú tagságot. Vagy ez annál bonyolultabb? Valószínűleg igen.

A tényen azonban nem változtat, muszáj nyernie a Genoának, így egy kicsit meg tudnak lépni a Leccétől, akik a Juventus ellen lépnek pályára majd pénteken és valószínűleg nem ponttal vagy pontokkal fognak hazautazni.

Vegyük górcső alá a Brescia – Genoa találkozót!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Fiorentina – Brescia

A Fiorentina gárdája kötelező győzelem elé nézett, viszont a Violák rendkívül rosszul szerepelnek hazai pályán, összesen három alkalommal hagyták el győztesen a pályát.

És most is úgy indult a meccs, hogy hátrányba kerültek. Caceres vágta fel Donnarummát a tizenhatoson belül, jutalma egy sárga lap lett, valamint egy büntető a Bresciának. A sértett állt a labda mögé és a kapu bal oldalába gurított, míg Dragowski jobbra dőlt el.

Ribery és Chiesa vezérletével vezették a támadásokat ezt követően a hazaiak, de hiába kerültek ordító helyzetekbe, nem sikerült bevenni Joronen kapuját. A Brescia kapusának egyébként sokat köszönhet a csapat, számtalan helyzetben akadályozta meg a hazaiakat a gólszerzésben.

Pezzella fejesénél viszont még ő sem tudta, Pulgar szögletét követően erős fejessel egyenlített a csapatkapitány.

Gól már nem esett több, a Ribery – Chiesa kettős be volt oltva gól ellen, hiába jutottak el Joronenig, minden kimaradt.

Caceres aztán ha már egyszer kiszúrt a csapatával, gondolta megteszi még egyszer és megkapta második sárgáját.

Ettől függetlenül még így is lett volna alkalom megszerezni a győzelmet, de… Igen, ott volt Joronen.

Ezzel az egy ponttal igazából egyik csapat sem lehet elégedett, a Brescia még mindig 8 pontra van a bentmaradást érő helytől, a Fiorentina játékosai pedig átkozhatják magukat a kihagyott helyzetek miatt.

Előző 5 meccs eredménye
2019.10.26.Serie A
genoa
3:1
brescia
Serie A
2014.07.26.Barátságos Mérkőzés
brescia
1:1
genoa
Barátságos Mérkőzés
2011.04.17.Serie A
genoa
3:0
brescia
Serie A
2010.11.28.Serie A
brescia
0:0
genoa
Serie A
2007.03.13.Serie B
genoa
3:0
brescia
Serie B
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Genoa – Parma

Épp a múltkoriban „áradoztam” a Parma néhány játékosáról, többek között Corneliusról és Kulusevskiről. Ezen a meccsen ők voltak a Parma nyerő emberei…

A Parma idén jó kis csapatot alkot és ezt most is bizonyították, már a meccs elején magukhoz vették a kezdeményezést, és Gervinho közeli lövése még nem talált kaput, nem sokkal később Hernani beadását Cornelius váltotta gólra.

Lőhetett volna egy másodikat is tíz perccel később, de Perin nagy bravúrral védeni tudott, majd megindult előre a Genoa. Ennek a vége egy Sturaro lövés lett, ami Iacoponi kezét találta el.

Tizenegyeshez jutott a hazai csapat.

A labda mögé a csapatkapitány, Criscito állt, azonban a lövését Sepe kapufára ütötte. Zsinórban ez volt a második büntető, amit Sepe kiszedett, a Torino ellen Bellotti büntetőjét hárította.

Négy perccel később ismét jött Cornelius, egy beadást vett át látványosan és hiába volt kiszorított szögben a labda utat talált a hálóba. Romerot nem lehet megdicsérni emiatt, a védő csak nem fogta elég szorosan a dánt.

Fordulás után Andreas Cornelius megszerezte harmadik gólját, Laurini beadását csúsztatta a kapuba.

A Genoa ekkor kezdett magához térni és egy újabb tizenegyest kaptak, ezt is kezezés miatt fújta be a játékvezető. Most azonban nem Criscito állt oda, hanem Iago Falque, ő pedig nem hibázott.

Ennél többre nem futotta a hazaiaknak, sőt Kulusevski szép góljával ismét beállította a három gólos vezetést, valamint a végeredményt is.

Összefoglalás

Ha akar valamit a Genoa, győzniük kell a Brescia ellen. Az őszi mérkőzésükön ez sikerült, 3-1-re nyertek hazai pályán. Otthon egyébként sem szerepel jól a Brescia, konkrétan a legrosszabb hazai mérleggel ők rendelkeznek. Összesen 17 pontot szereztek, abból 6-ot hazai pályán. Egy győzelem és három döntetlen. Nem túl bizalomgerjesztő teljesítmény.

Ráadásul a koronavírus-szünet alatt/után megváltak legnagyobb sztárjuktól, Mario Balotellitől. A balhés csatár még úgy is ki tudta vívni a klub haragját, hogy nem voltak meccsek. Szimplán úgy gondolta, hogy neki nincs szüksége edzésre, a klubelnök pedig levélben tájékoztatta, hogy le is út, fel is út.

Hiába kapott egy négyest a Genoa, hiába szerzett pontot a Brescia, úgy gondolom, hogy ez a meccs nem érhet máshogy véget, mint Genoa győzelemmel.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső