Brescia – Parma: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2020 július 23.
Brescia
Teljesítmény:
V N V V V
  • Mario Rigamonti
  • Július 25. 17:15
Nézd élőben itt:
Joker8
Parma
Teljesítmény:
N V V D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Tegnap este megtörtént a bresciai búcsú. Lehetett rá számítani, hogy inkább előbb, mint utóbb be fog következni, valószínűleg a legvérmesebb Brescia-fanatikusokat sem érintette meglepetésként csapatuk Serie B-be való visszacsúszása. Mivel az ellenfelük sem harcolhat sok mindenért, így ez egy olyan találkozó lesz, aminek a tétje maximum a becsület megtartása a hazaik számára.

A megtizedelt Parma közben egy olyan győzelmet aratott, amiért minden Milan drukker szereti most őket. A piros-feketék esélyt kaptak az EL-re, sorsuk a saját kezükben van, Gattuso pedig kezdhet gondolkozni, hol töltse szabadságát, miután a csalódást keltő végeredmény után menesztik.

Még van pár forduló, így a fent leírt eset a jelen állást tükrözi…

No, most ne a Napolival és a Milannal foglalkozzunk, hanem a Brescia – Parma meccsel, ami tartogathat nekünk egy kis bankroll-növekedést.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Lecce – Brescia

Nem igazán számítottak esélyesnek a vendégek, a Leccének reális esélye van a bennmaradás kiharcolására, a Brescia lemaradása viszont már olyan nagy volt, hogy csak matematikai esélyük lehetett volna a Serie A tagság meghosszabbítására. A meccs után pedig már a matematika is ellenük fordult.

A Lecce győzelmére elképesztően alacsony szorzót adtak a fogadóirodák, már ahhoz képest, hol található a két együttes a tabellán és milyen játékerőt képviselnek.

A meccs hőse egyértelműen Lapadula volt, aki az első félidőben kétszer is megzörgette a bresciai hálót, magabiztos előnyhöz juttatva csapatát.

Nagy rohamokkal kezdtek a hazaiak, két alkalommal is gólt szerezhettek volna, de egyik esetben sem középkezdés következett az akció után.

Nem úgy a 22. percben, amikor Lapadulát teljesen üresen hagyták közel az ötöshöz, a fejére érkező beadást szépen bólintotta hálóba a Lecce második legjobb góllövője.

Tíz perccel később egy kontrát vezethettek a lecceiek, kis szerencsével az ide-oda pattogó labdát ismét Lapadula lőtte a kapuba.

A Brescia egy kapufát tudott felmutatni, ezt leszámítva nem voltak veszélyesek Gabriel kapujára.

A második játékrészre valamelyest feljavult a Brescia játéka, a szépítés is összejött egy kapu előtti kavarodás után, a gólszerző Dessena volt.

Pontosan hét percig tartottak a vendég remények, mert a Lecce ismét betalált egy kontrát követően, ezúttal Saponara volt a gólszerző.

A hazaiak legnagyobb bánatára a Genoa a Sampdoria otthonából elvitte a három pontot, így maradt köztük a négypontos különbség.

Előző 5 meccs eredménye
2019.12.22.Serie A
parma
1:1
brescia
Serie A
2018.02.03.Serie B
brescia
2:1
parma
Serie B
2017.09.10.Serie B
parma
0:1
brescia
Serie B
2011.01.16.Serie A
brescia
2:0
parma
Serie A
2010.08.29.Serie A
parma
2:0
brescia
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Parma – Napoli

Úgy jellemeztem ezt a meccset, hogy „nem hétköznapi”. És nem is volt az. A szörnyű formában játszó Parma és az EL-re hajtó Napoli csatája minden volt, csak egy sima, laza focizgatás nem.

Már az Udinese ellen is érezhető volt, hogy valami nincs rendben Gattusoéknál, a kezdőben sem Mertens, sem Callejón nem kapott szerepet, Milik is hiányzott, így egy eléggé felforgatott kezdővel léptek pályára a vendégek.

Jó iramban kezdődött a meccs, a Napoli kétszer is veszélyeztetett (Sepe mindkét alkalommal a helyén volt), a másik oldalon Di Lorenzonak kellett kifejelnie egy kapuba tartó labdát.

És hogy miért volt különleges ez a meccs? Három gól esett, mindhárom büntető után született.

A Parma szerzett vezetést, miután Mario Rui akasztotta a tizenhatosra betörő Grassit. Caprari állt a labda mögé és megszerezte csapata első gólját.

Grassi a meccsen még egy tizenegyest összehozott, de ezúttal a saját csapata ellen. Fabian Ruiz lövésébe vetődött bele, a labda a kezét is érte, így a Napoli is lőhetett egy büntetőt, amit Insigne értékesített.

A slusszpoén a végére maradt: A 86. percben Kulusevski nem tudott tovább haladni, mert Koulibaly megállította ezen törekvésében. Bár nem tudott sokat tenni a szenegáli, Kulusevski fiatal korát meghazudtoló rutinnal lépett be elé, nem lehetett más az eset vége, mint hogy a svéd földre kerüljön.

Ez a tizenegyes sem maradt ki, a sértett higgadtan a kapu bal alsó sarkába lőtt.

Ezzel a Napoli lépéshátrányba került a Milannal szemben, veszélyben az Európa Liga, a Parma pedig egy hétmeccses nyeretlenségi sorozatnak vetett véget.

Összefoglalás

Tényleg nem maradt más a hazaiaknak, mint hogy hazai mérlegük valamelyest javuljon. Nyilván szurkolók előtt jobb lenne, egy zártkapus meccsen ez sem akkora motiváció.

A Parma akcióból ugyan nem tudott eredményes lenni, de két büntetőnek köszönhetően mégis nyert az esélyesebb nápolyiak ellen. Ez nem jelenti azt, hogy kint vannak a vízből, ráadásul olyan játékosokat lesznek kénytelenek nélkülözni, mint a védelem oszlopa Bruno Alvés, Kucka a középpályán, Andreas Cornelius, aki nemrég mesterhármast jegyzett vagy Gagliolo, aki a Parma meccseinek nagy részében játszott, alapembernek számít.

Ez azonban nem lehet kifogás, mérföldekkel jobb csapatnak számítanak a vendégek. Bár idegenbeli mérlegük finoman szólva is gyenge, ehhez a mérleghez a mostani hullámvölgy természetesen nagyban hozzájárult.

Inkább azt kellene megcélozni, lesznek-e gólok?

A Brescia meccsein általában vannak, ezt inkább kapják, mint rúgják, de ez esetünkben nem számít. A Parmánál pedig bízhatunk Gervinhoban, Kulusevskiben, akik tényleg magukra vállalták a vezér szerepét a csapatnál.

2,5 gól fölötti gólszám van ebben a meccsben, talán 3,5 feletti is. Maradok az első verziónál és bízom abban, hogy a Parma elkapta a fonalat.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső