Brescia – Verona: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2020 július 03.
Brescia
Teljesítmény:
V D D V V
  • Mario Rigamonti
  • Július 05. 19:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Verona
Teljesítmény:
N D V N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Két olyan csapat fog megmérkőzni egymással vasárnap a Serie A 30. fordulójában, akik tavaly még a másodosztályban vívtak nagy csatákat. Akkor, azt a csatát magabiztosan nyerte a Brescia a Verona előtt, hiszen előbbi gárda mindenkit maga mögé utasított a Serie B 2018/2019-es szezonjában, míg a Verona csak ötödik lett és a rájátszásban tudott csak felkerülni. Akkor is rezgett a léc, hiszen a play off-döntő első mérkőzésén 2-0-ra kikaptak a Cittadellától, a másodikon viszont megfordították a találkozót és 3-0-ra nyertek.

És mekkorát fordult a világ… Az akkori bajnok és második helyezett (tehát a Brescia és a Lecce) kiesőhelyen állnak, míg a „vigaszágon” feljutott Hellas Verona az Európa Ligáért is harcban van.

Tehát újra összecsapnak, ezúttal a legfelsőbb osztályban és az esélyek is megfordultak, egyáltalán nem a Brescia a találkozó esélyese.

Vegyük górcső alá a Brescia – Verona találkozót!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Inter – Brescia

Én magam is próbáltam megtippelni a gólok számát ezen a találkozón, végül jól gondolkodtam, de azt álmomban sem gondoltam volna, hogy egy hatost rúg az Inter a Bresciának.

Hiába a hatalmas tudásbeli különbség, hiába a két csapat közötti erőnléti és tudásbeli különbség, ez mégis sok.

Míg a Bresciának momentumai sem akadtak, a kék-feketéknek gyakorlatilag minden összejött.

Antonio Conte és csapata egyébként a héten ismét nagyot húzott az átigazolási piacon: Leigazolták a Real Madrid univerzális játékosát, a marokkói Achraf Hakimit. A pálya mindkét szélén bevethető védő – aki egy sorral feljebb is otthonosan érzi magát – 40 millió euróba került, ami valljuk be, potompénz a mai futballban. Ismét jó érzékkel igazoltak, de ez nem meglepetés Lukaku, Eriksen és Young leigazolása után.

Vissza a meccsre: Ashley Young szerezte az első gólt, ami az egész mérkőzés legszebb találata volt. Az angol Alexis Sanchez beadását kapásból lőtte Joronen kapujába. És még csak az ötödik percben jártunk…

Ezt követően Victor Mosest buktatták a tizenhatoson belül, a megítélt büntetőt a chilei Sanchez lőtte be.

Nem állt le az Inter, és a 45. percben D’Ambrosio is betalált, a védő Young beadását fejelte be.

Jutott három gól a második félidőre is, a teljesen szétesett és összeomlott Brescia egyáltalán nem volt képes semmiféle ellenállásra.

Gagliardini D’Ambrosiohoz hasonlóan fejjel vette be a kaput, majd a meccs legvégén esett még két gól: A csereként beállt Eriksen közelről kotorta be az ötödiket, majd Candreva 16-ról leadott lövése után is ki kellett szedni a labdát a hálóból.

Megalázó vereséget szenvedett tehát a sereghajtó, ők szinte biztosan elbúcsúznak az első osztálytól.

Előző 5 meccs eredménye
2019.11.03.Serie A
verona
2:1
brescia
Serie A
2019.04.02.Serie B
verona
2:2
brescia
Serie B
2018.11.11.Serie B
brescia
4:2
verona
Serie B
2017.03.05.Serie B
brescia
0:1
verona
Serie B
2016.10.09.Serie B
verona
2:2
brescia
Serie B
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Verona – Parma

Nagy meccset és sok gólt vártam ettől a találkozótól. Bejött. A Serie A idei szezonja is természetesen a nagycsapatokról szól, de nem szabad szó nélkül elmenni a Verona és a Parma teljesítménye mellett sem.

Egymás elleni meccsükre azt tippeltem, hogy legalább 2,5 gól esik, ennek pontosan a dupláját lőtték a csapatok.

A vezetést Kulusevski szerezte meg, a 20 éves svéd középpályás egy szép szóló végén lőtt a kapuba.

Az első játékrészben a Verona birtokolta többet egyébként a labdát, helyzetecskéik is voltak, gólt azonban csak a lefújás előtt tudtak szerezni, egy büntető kellett hozzá. Di Carminet vágta fel hátulról Alvés, a sértett pedig higgadtan lőtt a hálóba.

A térfélcsere után nem sokkal már a hazaiaknál volt az előny, a félidőben beállt Zaccagni csavart a tizenhatos sarkáról a kapuba.

Lüktető második félidő volt, mindkét kapu állandó veszélyben forgott. A mi tippünk már Zaccagni gólja után bejött, így kényelmesen, hátradőlve figyelhettem a továbbiakat.

Gagliolo ismét nyílttá tette a találkozót, ugyanis a 64. percben az ő góljával egalizált a Parma. Ismét ki kell emelni Kulusevskit, az ő lövése után került a labda Gagliolohoz.

Az utolsó szó viszont a hazaiaké volt, a 81. percben Verre passzát Pessina bombázta a kapuba, így nagy csatában végül a veronaiak otthon tartották a három pontot.

Összefoglalás

Nagyot fordult a világ a tavalyi szezon óta. A Bresciának egyre fogynak a lehetőségei, hogy valahogy kiharcolják a bentmaradást, jelen pillanatban 10 forintot nem tennék arra, hogy ez sikerül. Lehet, hogy Balotelli botrányos figura, de az ő játéka biztos hozott volna egy-két gólt a csapatnak, így az elküldése talán korai volt. Még akkor is, ha jogos volt.

A Verona pedig a forduló egyik nagy nyertese, hiszen az előttük álló Milan és Napoli is hibázott, előbbi csak ikszelt a SPAL-lal, míg utóbbi Bergamoban, az Atalanta ellen szenvedett vereséget, újra esélyt adva a kiscsapatnak a csoda beteljesülésére.

Ha ez bekövetkezik, az minden bizonnyal Gennaro Gattuso állásába kerülne a Napolinál, de ne siessünk ennyire előre, van még hátra jó pár forduló.

Tavaly nem volt képes megverni a Verona az idei bajnokság utolsóját, a másodosztályban egyszer 4-2-re kaptak ki, majd a tavaszi szezonban 2-2-es döntetlent játszottak.

Idén viszont 2-1-re sikerült győzedelmeskedni Juric tanítványainak.

Számomra itt nincs kérdés, a szorzó sem rossz, látok benne potenciált. Egyértelmű Verona győzelmet várok. A bátrabbak még a gólszámot is hozzá csaphatják, elképzelhető, hogy a hazaiak újabb nagy pofonba szaladnak bele.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső