Brest – BATE Borisov: Fogadási Tippek és Fehérorosz Kupa Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 május 22.
Brest
Teljesítmény:
V V N N V
  • Dinamo Stadion
  • Május 24. 16:00
Nézd élőben itt:
Joker8
BATE Borisov
Teljesítmény:
N N N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Még az elődöntők visszavágói előtt megígértem, hogy írni fogok nagy kedvencünk, a fehérorosz kupa döntőjéről. Tartom a szavam, hiszen a tavalyi bajnok csap össze a rekordbajnokkal. Mostanság (mivel a nagyobb bajnokságok újra elindultak vagy hamarosan indulnak) kevesebb figyelmet kap a belorusz bajnokság, így érdemes feltérképezni, hogy is néz ki a tabella, milyen a két csapat formája.

Külön érdekesség, hogy ez lesz a héten a második meccse a két gárdának, a hét közben már egyszer megmérkőztek, kitérünk majd arra is.

Lássuk tehát a Brest – BATE Borisov kupadöntő beharangozóját!

Az előző mérkőzésük

Csapjunk is bele, hiszen tényleg nagyon friss az élmény, szerdán csaptak össze a csapatok a bajnokságban. Nagyon feszült hangulatú találkozó volt, ahol inkább a küzdelem, mintsem a játék dominált. Az egész meccsen összesen 38 alkalommal kellett megszakítani a játékot szabálytalanság miatt, voltak köztük igen csúnyák is. A csapatok körülbelül harminc perc után jöttek rá, hogy nem az nyer, aki több sárgát gyűjt, hanem aki a több gólt rúgja, így végre elkezdtek focizni is.

A vezetést a sárgamezes BATE szerezte meg, az egész szezonban jól muzsikáló Dragun volt fejjel eredményes egy szögletet követően.

A félidő vége előtt egy szép támadás után jött az egyenlítés is: Szavicki passzát Milevszki lőtte szép mozdulattal a kapuba.

Ez volt az első félidő, több szabálytalanság, mint helyzet, de az iramra és az akarásra nem lehetett panasz.

A második félidőben viszont a BATE elrendezte a három pont sorsát, bár megvoltak a Brest lehetőségei is, a 71. percben Szavicki hagyott ki egy ajtó-ablak ziccert.

Ezt megbüntette a BATE, előbb Nekhajcsik vágott be egy a kapusról kipattanó labdát, majd Milics góljával el is dőlt a mérkőzés. Nekhajcsik egyébként a Brestből igazolt a BATE-ba, szimpatikus módon nem örült a góljának látványosan.

Örökmérleg

Összesen 38-szor mérkőztek meg egymással, természetesen a rekordbajnok nyert többször, 25 alkalommal. A Brest kilencszer hagyta el győztesen a pályát és meglepően kevés, mindössze négy döntetlen volt közös meccseik során.

Előző 5 meccs eredménye
2020.05.20.Vysshaya League
dynamo brest
1:3
bate borisov
Vysshaya League
2019.09.25.Vysshaya League
dynamo brest
1:1
bate borisov
Vysshaya League
2019.04.14.Vysshaya League
bate borisov
0:1
dynamo brest
Vysshaya League
2019.03.02.Fehérorosz Szuperkupa
bate borisov
1:3
dynamo brest
Fehérorosz Szuperkupa
2018.10.31.Vysshaya League
dynamo brest
1:3
bate borisov
Vysshaya League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

A csapatokról

Nehezen indult a bajnokság mindkét csapat számára, olyan mélységekben volt a Brest, ahol nem mostanában és a BATE sem tündökölt. De míg a Borisov fel tudott állni a padlóról, addig a címvédő továbbra is ott van. Már öt vereségnél járnak a szezonban, míg a BATE utolsó öt meccsét megnyerte és láthatóan nagyon megy nekik a játék.

Dragun és a csapatkapitány, Stasevics az egész szezonban remek formát mutat, Milics pedig megtalálta az elveszett góllövő cipőjét.

A túloldalon igazából senki nem úgy futballozik, ahogy tud, mélyen alatta vannak most a srácok, ez pedig megmutatkozik a bajnoki teljesítményükön is. Már ahhoz is nagy szerencse és két talált gól kellett, hogy az elődöntőből továbbjussanak (emlékeztek a Soligorsk elleni elődöntőre? 0-2-es vezetésről kapott a Brest egy négyest, így majdnem kipottyant, az első meccsen mutatott jó játékuk juttatta őket döntőbe).

Hétfői napon még 2 körül mozgott az odds a hazai győzelemre, a szerdai összecsapásuk miatt már csak 1,7 körüli pénzt vihetünk haza, ha a BATE győzelmére fogadunk. Érthető, elég csak megnézni az elmúlt hetek Brest meccseit.

Nem is szaporítom a szót, egyértelműen azt várom, hogy a BATE Borisov fogja elhódítani a kupát. Nem a szerdai meccsből, hiszen láthattuk, hogy megvoltak a lehetőségei a Brestnek is, de sokkal erősebbek idén és a tavalyi bajnoki cím után erőteljesen visszaesett a gárda, míg a BATE az elmúlt egy hónapban újra remekül focizik.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső