Brest – Dinamo Minsk: Fogadási Tippek és Vysshaya Liga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 május 08.
Brest
Teljesítmény:
N V V V N
  • OSK Brestskiy
  • Május 10. 19:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Dinamo Minsk
Teljesítmény:
V N N V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Következzen a Vysshaya Liga nyolcadik fordulójának zárómeccse, ahol Brest – Dinamo Minsk találkozót rendeznek. A címvédő formája még mindig bizonytalan, hiába kerültek a kupa döntőjébe, amit akkor a meccs után kaptak, azt biztos nem tették zsebre.

A Dinamo Minskről azt hittem, hogy két győzelem után képes lesz a listavezető Slutskot megtréfálni, pláne hazai pályán, de tévedtem.

Mi történt az előző fordulóban?

A tavalyi bajnok laza meccset játszott az előző mérkőzésén, ahhoz a Belshynához látogattak, akik még mindig nem tudtak győzni ebben a kiírásban, így valószínűsíthető volt a vendégek győzelme, ráadásul több góllal. Ez be is jött, hiszen a hármas sípszó után 0-3 szerepelt az eredményjelzőn.

És bár végül helyesen tippeltem, a mutatott játék nem volt annyira biztató, a Belshyna több lehetőséget is elszalasztott a gólszerzésre, ők birtokolták többet a labdát, de a második gól mindent eldöntött.

Ezzel a Brest felkúszott a 10. helyre, ami még mindig óriási blama, de a tabella sűrű, a listavezető Slutsk 16 pontos, így nincs minden veszve, egy-két jó eredménnyel az élmezőnyben találhatják magukat.

Előző 5 meccs eredménye
2019.12.01.Vysshaya League
dinamo minsk
1:3
dynamo brest
Vysshaya League
2019.07.14.Vysshaya League
dynamo brest
1:2
dinamo minsk
Vysshaya League
2018.10.28.Vysshaya League
dinamo minsk
1:1
dynamo brest
Vysshaya League
2018.06.13.Vysshaya League
dynamo brest
1:1
dinamo minsk
Vysshaya League
2017.09.22.Vysshaya League
dynamo brest
1:0
dinamo minsk
Vysshaya League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

A Dinamo játéka viszont erőteljes javulást mutatott, a Slutsk elleni találkozót megelőzően két magabiztos sikert is maguknak tudhattak, hogy aztán mindent romba döntsenek a hétvégén. Pedig kivétel nélkül minden fogadóiroda arra számított, hogy a Minsk behúzza a mérkőzést, nem így lett.

Persze, arról nem tehetnek, ha az ellenfél játékosai életük formájában játszanak, ha olyan gólokat szereznek, mint amilyeneket a vendégek szereztek… Arról viszont tehetnek, ha nem élnek a kapott lehetőségekkel és a megítélt tizenegyest nem értékesítik. Márpedig itt ez történt, bizonyára teljesen más meccset láttunk volna, ha 0-1-es állásnál Bakhar nem fűrészeli szét a felsőkapufát.

A Slutsk jól sáfárkodott a helyzeteivel és két gyönyörű gólt szerzett, ráadásul most azok a játékosok kerültek főszerepbe, akiknek a teljesítménye eddig szürke volt. Az első bombát eleresztő Salou a mérkőzést megelőzően 20 percet játszott, míg Gafarnak ez volt szezonbeli második gólja.

A végén ugyan jött a Dinamo szépítése, de túlságosan későn. A végeredmény 1-2 lett.

A csapatok

Valójában, a tavalyi táblázatot figyelve ez lehetne a forduló rangadója, hiszen a Brest nyerte a bajnokságot, míg a Dinamo a 4. lett. Most viszont nagyon távol vannak ezektől a helyektől, a hazaiak a 10.-ek, míg a vendégek a 13. helyről várják a folytatást.

Az egyik legégetőbb kérdés, hogy lesz-e valaki, aki magára vállalja a vezér szerepét és elkezd végre gólokat szerezni a Brestben. Laptev és Nekhajcsik tavaly 12-12 gólt rúgott, előbbi a hétvégén rúgta az elsőt az idei szezonban, míg utóbbi már a BATE játékosa.

A legutóbbi közös mérkőzéseiket megnézve nem leszünk okosabbak, nagyon enyhe Brest fölényt tapasztalhatunk az utolsó öt meccsen, de az örökmérleg tekintetében többször örülhetett a Minsk. Összesen lejátszott 32 mérkőzésük majdnem felét (14-et) nyert meg a Minsk. Dominálnak a döntetlenek is, összesen tízszer ért véget a meccs ilyen eredménnyel. A maradék nyolc meccsen volt oka a Brestnek az örömre.

A Shikavka – Bakhar párosnak mostanság jól ment a játék, még akkor is, ha Ivan Bakhar kihagyott egy tizenegyest, ha ők jó napot fognak ki, az garancia lehet a sikerre.

Hazai pályán nem verhetetlen csapat a Brest, ezt idén már ketten is bebizonyították, a Dinamo Minsk viszont három idegenbeli meccséből csak egyet nyert meg: A Smolevichit 3-1-re.

Igazságos döntetlent várok a két csapat vasárnapi mérkőzésétől, ahol nem a rengeteg gól fog dominálni, hanem inkább a küzdelem. Teljesen háromesélyes a mérkőzés, nüanszok fognak dönteni majd a meccsen, de egyik csapat sincs verhetetlen formában, így véleményem szerint nem fognak bírni egymással. Tippem: 1-1; 0-0.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső