Brest – FC Minsk: Fogadási Tippek és Vysshaya Liga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 június 03.
Brest
Teljesítmény:
N V V V V
  • OSK Brestskiy
  • Június 06. 19:00
Nézd élőben itt:
Joker8
FC Minsk
Teljesítmény:
N D V N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Valamit mutatott végre magából a Brest a múlt héten, de egy idegenbeli győzelemtől még nem lesznek elégedettek a szurkolóik. Rossz szezont produkál a címvédő, a bajnokságban alulteljesítenek, a kupadöntőt elbukták a BATE ellen, más lehetőségük nincs, mint elindulni felfelé a tabellán.

Jó lehetőségük nyílik rá, hiszen az FC Minsk ellen játszanak, akik az elmúlt heteket karanténban töltötték, két játékos is megfertőződött, a hétvégén viszont visszatértek és nyerni is tudtak.

Szóval sok izgalom várható a Brest – FC Minsk találkozón.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Rukh Brest – Brest

Egy városi rangadóval indítunk, ami a világ bármely országának bármely városában kiemelt esemény, így van ezzel Fehéroroszország is. Még akkor is, ha a Rukh egy tinédzserkort sem elérő kiscsapat, akik idén először játszanak a legmagasabb osztályban.

A Rukh nagyon masszív kiscsapat, a meccset megelőzően övék volt a második legkevesebb rúgott gól és a második legkevesebb kapott gól, így sok dologra számítottam, de gólzáporra nem.

Miután Diallo már a 14. percben betalált a vendégek kapujába (egy szöglet után bólintott a szenegáli) azt hihette mindenki, hogy jó szokásukhoz híven „beparkolják a buszt” kapujuk elé és a Brestnek nem lesz esélye. Hát, erre alaposan rácáfolt a címvédő…

Már egy perccel később jöhetett volna az egyenlítés, de akkor még menteni tudtak a hazai védők, a 30. percben azonban már nem volt menekvés: Kislyak lövése változtatott irányt egy védőn, ami így olyan ívben szállt a kapu felé, hogy Stepanov nem tudott hárítani.

Ezt követően hiába támadott a Dynamo, körbelőtték a kaput, rengeteg munkát adtak a labdaszedő srácoknak, a legtöbb ugyanis valahol a stadion legvégén landolt, bűnrossz lövések voltak egyet leszámítva, ami a kapufán csattant.

Sokáig hihettük, hogy legalább egy pontot otthon tud tartani az újonc, de jött a 71. perc, amikor egy lefelelt labdába kézzel kapott bele Kontsevoy, a játékvezető pedig tizenegyest ítélt. Nem férhetett kétség a tizenegyes jogosságához. Savitskiy belőtte, ezzel pedig megroppantotta a Rukhot. A maradék 20 percben még kétszer kapituláltak, így sima, 4-1-es vereséget szenvedtek.

Előző 5 meccs eredménye
2019.09.14.Vysshaya League
dynamo brest
3:0
minsk
Vysshaya League
2019.08.03.Fehérorosz Kupa
dynamo brest
3:1
minsk
Fehérorosz Kupa
2019.05.05.Vysshaya League
minsk
1:2
dynamo brest
Vysshaya League
2018.09.01.Vysshaya League
dynamo brest
2:1
minsk
Vysshaya League
2018.04.27.Vysshaya League
minsk
3:3
dynamo brest
Vysshaya League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

FC Minsk – Slutsk

Kéthetes kényszerszünet után léphetett újra pályára az FC Minsk. Várható volt, hogy a védekezésre nem igazán figyelő fehéroroszok között előbb-utóbb felüti a fejét a vírus, ez elsőként őket érte el, a hírek szerint ketten fertőződtek meg, emiatt vonult karanténba a teljes csapat.

Visszatérésüket követően pedig a Slutsk csapatával játszottak, akik remekül kezdték az idényt, világhírnévre tettek szert, de aztán kezd kipukkadni az a bizonyos lufi.

Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy a szezonban csak botladozó FC Minsk is megverte őket.

A meccs 1-0-val végződött, a mindent eldöntő gólt pedig Khvashchinskiy lőtte már a hatodik percben. A gólt egy bődületes hiba előzte meg (az utóbbi időben elég sok ilyet láttam… Vagy csak én nézek több meccset?), teljesen ártalmatlan szituációban utolsó emberként Salou inkább cselezgetni akart (vagy legalábbis bizonytalan volt, hogy mit kezdjen a bogyóval), Gribovski elcsente tőle, középre passzolt és Khvashchinskiynek csak az üres kapuba kellett passzolnia. Salout egyébként a félidőben le is kapta a pályáról a Slutsk mestere.

Jöhettek volna még újabb gólok mindkét oldalon, de a legnagyobb helyzeteket is sikerült elpuskázni, így a Slutsk újabb vereséget könyvelhetett el.

Összefoglalás

A hétvégi győzelem ellenére egyik csapat sem lehet büszke teljesítményére, a Brest csak a hatodik helyen áll (még egyszer: címvédőként!), míg az FC Minsk a 12. Ők mondjuk legalább elmozdultak az osztályozós helyről, ez is sikerélmény. Ráadásul ugye két meccsel kevesebbet játszottak.

Utolsó öt meccsükből négyet a Brest nyert, egy döntetlen született, most is valami hasonló eredményre számíthatunk, a rossz forma ellenére is jobb csapat a Brest.

A mindig kiszámíthatatlan Vysshayában persze a forma, a csapatok tudása mit sem számít. Oké, túlzok most, de valóban, születtek itt már nagy meglepetések. Mégis azt mondom, hogy a Brest ezt a meccset meg fogja nyerni.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső