Brighton – Brentford: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 március 28.
Brighton
Teljesítmény:
N N D N N
  • Amex Stadium
  • április 01. 16:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Brentford
Teljesítmény:
V D N V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A nap végére is maradunk az angol futballnál, csak szintet lépünk. Nem lefelé, ahogy mostanában, most nem a League One következik, a Premier League-ből érkezünk három mérkőzéssel.

Kezdésnek a Brighton – Brentford, amely – véleményem szerint – Anglia, a Premier League legizgalmasabb párosának meccse lesz. Izgalmasak, mert bátran nyúlnak fiatalokhoz, feltörekvő tehetségeket építenek be, ami olyan ritka ebben a mai, pénzorientált futballban. Nincsenek igazán nagy sztárok, vagy ha mégis, akkor azokat a csapatok nevelték ki. És ez jó irány. Nem hiába van egyre több szimpatizánsa mindkét együttesnek.

A fogadóirodáknál a hazai csapat esélyesebb, a sportfogadás egyik régi szereplője, a FEZbet azt mondja, nagyon simán fognak győzni a sirályok. 1.65-öt fizetnek rájuk, 3.90-et a döntetlenre, 5.40-et a méhekre.

Brighton

Tudom, sokszor mondtam már, és sokszor szabadkoztam is miatta, de mindig muszáj önkritikát gyakorolnom, amikor a Brighton szóba kerül. Évekkel ezelőtt, kábé amikor a blog elindult, a sirályokat a Premier League legszürkébb csapataként emlegettem. És lehet, hogy akkoriban igazam is volt, de mostanra ez már egyáltalán nem igaz. Az egyik legokosabban játszó, rendkívül megfontoltan építkező együttes lett Roberto De Zerbi csapata. Nagyszerű az edző, nagyszerű a keret, nagyszerű a szurkolótábor. Minden megvan ahhoz, hogy ezt a szezont sikeresen zárják le.

A forma is adott, a gárda az elmúlt hetekben nem igazán talált legyőzőre, utoljára a Fulham ellen kaptak ki egy hónapja. Azóta megverték a Stoke-ot a kupában, a West Hamet és a Crystal Palace-t a bajnokságban, ikszeltek a Leedsszel idegenben (ez mondjuk lehet, hogy kínosabb eredmények közé tartozik -, és végül a szünet előtt újabb győzelmet arattak az FA Kupában, az alacsonyabb ligás Grimsbyt 5-0-ra intézték el.

A bajnoki tabellán a hetedik helyet foglalják el. Öt pontra vannak a Newcastle együttesétől, de egy meccsel kevesebbet játszottak. Nagy csata lesz az európai kupaindulásért, és a Brightonnak jó esélye van, hogy végül oda fog érni.

Hazai pályán 7-2-4-es mérlegük van, ami a jobbak közé tartozik.

Ami a sérülteket illeti: Adam Lallana majd csak a hajrában térhet vissza, Tariq Lamptey már a hétvégén, míg a tavaly megsérült Jakub Moder valamikor két vagy három hét múlva.

A várható kezdőcsapat:

Steele – Veltman, Dunk, Webster, Estupinán – Gross, Caicedo – March, Mac Allister, Mitoma – Welbeck

Egymás elleni meccsek:

Megjárta mindkét csapat a másodosztályt, azokról a meccsekről viszont felesleges beszélni. Ez lesz a negyedik élvonalbeli találkozójuk, eddig kétszer a Brighton volt jobb, egyszer a Brentford. Az ősszel aratták első PL-sikerüket a sirályok ellen, 2-0-ra tudtak nyerni hazai pályán.

Az Amexben régen, 2016-ban nyertek utoljára, tavaly a Brighton 2-0-ra győzött a méhek ellen.

Előző 5 meccs eredménye
2022.10.14.Premier League
brentford
2:0
brighton
Premier League
2022.07.26.Barátságos Mérkőzés
brighton
0:1
brentford
Barátságos Mérkőzés
2021.12.26.Premier League
brighton
2:0
brentford
Premier League
2021.09.11.Premier League
brentford
0:1
brighton
Premier League
2017.02.05.Championship
brentford
3:3
brighton
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Brentford

A Premier League-ben sok számomra kedves csapat van, és a másik szívem csücske a Brentford. Egyszerűen tetszik, hogy ez a kiscsapat a semmiből jőve azonnal egy meghatározó együttessé vált a PL-ben. Ilyen sztori nem sok van, ezért jól meg kell őket becsülni.

Thomas Frank csapata is ott van a felsőházban, ugyanannyi pontot, vagyis 42-t gyűjtve, mint a Brighton, egy fokkal mégis rosszabbul állnak. Mert míg ők 27 mérkőzés alatt gyűjtöttek ennyit, addig a Brightonnak ez 26-ból jött össze.

Szintén nincsenek rossz formában, de azért több a meglepetés mostanság náluk. Ciki az Everton elleni vereség, valamint a Crystal Palace-t és a Leicestert sem tudták legyőzni. Pedig hazai pályán játszottak egy-egy kiesőjelölt ellenében. A rókák ellen léptek pályára utoljára, az 1-1-es eredmény talán igazságosnak mondható, de lehet, hogy inkább a vendégek érdemeltek győzelmet, ha pártatlan és objektív akarok lenni. Mathias Jensen rúgta amúgy a méhek gólját.

Idegenben akadnak gondok, 3-6-4-gyel áll a Brentford.

Növekszik a sérültek száma, korábban még csak Keane Lewis-Potter és Mads Roerslev Rasmussen hiányzott, most már Shandon Baptiste, Kristoffer Ajer, Mathias Jensen és Vitaly Janelt is. Thomas Strakosha felépült, ám ő nem szokott játszani David Raya mögött.

A várható kezdőcsapat:

Raya – Hickey, Mee, Pinnock, Henry – Damsgaard, Nörgaard, Dasilva – Mbeumo, Toney, Wissa

Tippelde

Nagyon szimpi mindkét csapat, azonban győzni csak egy győzhet. Bár a vendégeknek szerintem egy iksz is sikerrel érne fel.

Jó meccset várok, ahol akár még gólok is lehetnek, azonban úgy hiszem, a legjobb megoldás az, ha a Brighton sikerére tippelünk.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.60 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.64 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.64 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső