Brighton – Chelsea: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2022 január 17.
Brighton
Teljesítmény:
D N N D N
  • Amex Stadium
  • Január 18. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Chelsea
Teljesítmény:
V N N N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mai második – de nem az utolsó – Premier League mérkőzésünkön a Brighton, illetve a Chelsea csatáját hoztuk el nektek. Ami papíron egy sima vendég kéne, hogy legyen, de az utóbbi időben mutatott londoni forma miatt ez nem biztos, hogy így lesz. Thomas Tuchel együttese a hétvége folyamán minden bizonnyal kiszállt a Premier League bajnoki címért folytatott versenyfutásból, mivel az élen álló Manchester City az Etihad Stadionban 1-0-ra nyert Kevin De Bruyne bombagóljával.

Ezzel a lemaradás tovább nőtt, immáron 13 pont a difi. Nem is csoda, hogy enni, december hónapban nagyon gyengén muzsikáltak Lukakuék… Persze a szezon még nem ért véget, lehet ebből bődületes siker is. Csak valószínűleg nem a hazai pontvadászatban.

Ellenfelük, a Brighton ismét sikeresen feltámadt, és makacsul ragaszkodnak a középmezőnyhöz. Ami már óriási szó!

Utoljára ez a két csapat december huszadikán esett egymásnak a Stamford Bridge-en. Akkor meglepő eredmény született. Vajon mit tartogat most nekünk a Brighton – Chelsea összecsapás?

Brighton

Graham Potter legénysége ismét elkapta a fonalat. Utoljára december 15-én, a Wolves ellen szenvedtek hazai pályán vereséget, az azóta lejátszott öt találkozójuk egyike sem ért véget a sirályok vereségével. Játszottak a Brentford, a Chelsea, az Everton, a West Brom és a Crystal Palace ellen.

Legutóbb Patrick Vieiráék együttesét látták vendégül, és végül egy pont az övék lett, ami nem meglepő, a Brighton úgy gyűjti az ikszeket, mintha muszáj volna. Ez már a tizedik alkalom volt, hogy megosztoztak az ellenféllel a pontokon… A meccs maga szerencsétlenül és szerencsésen is alakult a sirályok számára: Pascal Gross kihagyott egy büntetőt, két perccel később Neal Maupay gólját nem adták meg, majd a 87. percben, 1-0-s londoni vezetésnél Joakim Andersen öngólt vétett…

Hazai pályán teljesítményük változó: Háromszor nyertek eddig, négyszer ikszeltek, és három kikaptak. Gólarányuk hazai környezetben 9:10.

Bár úgy tűnt, hogy Lewis Dunk már a Palace ellen visszatérhet, Graham Potter inkább nem kockáztatott. Előfordulhat, hogy ezúttal viszont már ott lesz a csapatban a védő. Enock Mwepu és Jeremy Sarmiento viszont biztosan nem, míg Shane Duffy és Adam Lallana kérdőjeles. Yves Bissouma az Afrikai Nemzetek Kupáján szerepel.

A várható kezdőcsapat:

Sánchez – Veltman, Webster, Burn, Cucurella – March, Gross, Mac Allister – Moder – Maupay, Trossard

Egymás elleni meccsek:

Még nincs egy hónapja tehát, hogy a két együttes összecsapott egymással. Azon a találkozón a Chelsea már a meccs elején, az első félidő derekán megszerezte a vezetést Romelu Lukaku góljával, és úgy tűnt, ha szűken is, de megnyerik a meccset. Ám a Brighton nagyot küzdött a második félidőben, és Danny Welbeck fejesgóljával végül egy pontot elhoztak a Stamford Bridre-ről. Sok sikerélménye nem volt a csapatnak a Chelsea ellen, hatszor nyertek a londoniak, négyszer lett a meccs döntetlen, és egyszer tudott győzni a Brighton, akkor is egy barátságos felkészülési meccsen.

Sokatmondó, hogy utolsó öt meccsükből három döntetlennel végződött…

Előző 5 meccs eredménye
2021.12.29.Premier League
chelsea
1:1
brighton
Premier League
2021.04.20.Premier League
chelsea
0:0
brighton
Premier League
2020.09.14.Premier League
brighton
1:3
chelsea
Premier League
2020.08.29.Barátságos Mérkőzés
brighton
1:1
chelsea
Barátságos Mérkőzés
2020.01.01.Premier League
brighton
1:1
chelsea
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Chelsea

Ahogy a bevezetőben írtam, a bajnoki címről szőtt álmoktól elbúcsúzhat Thomas Tuchel együttese. Egyáltalán nem látunk arra esélyt, hogy a Manchester Cityt innen még be tudnák fogni. De ha mégis (amire nem látunk esélyt), a Liverpoollal is számolniuk kell. Így Tuchel természetesen a minél jobb bajnoki helyezésre fog hajtani, de a fókusz inkább a Bajnokok Ligája cím megvédésén lesz, meg hát hamarosan Ligakupa-döntőt is játszanak a srácok. Az még nem derült ki, hogy ki ellen…

Idegenbeli formájuk több mint kielégítő: Hét mérkőzést nyertek, kétszer ikszeltek és kétszer veszítettek. Ugye az egyik bukta a City ellen volt, a másik meg a West Ham otthonában.

Gólarányuk kitűnő: 20-at lőttek, 7-et kaptak.

A csapatot nem érintette újabb változás, ugyanazok a sérültek, akik a múltkor is voltak, vagyis Reece James, Ben Chilwell, Trevoh Chalobah, illetve Edouard Mendy és Andreas Christensen, mindketten elkapták a koronavírust.

A várható kezdőcsapat:

Kepa – Rüdiger, Silva, Sarr – Azpilicueta, Kanté, Jorginho, M. Alonso – Havertz, Ziyech – Lukaku

Tippelde

A Pool már előzött, és ha behozzák az elmaradt meccsüket, akkor még nagyobb lesz a hátrány, így több hibát nem engedhet meg magának a Chelsea. Nem szokásuk túlzásba vinni a gólokat a csapatoknak, és most sem várunk mást.

Szűk londoni sikerre tippelünk, ahol a gólok száma nem éri majd el a két és felet.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.77 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.76 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.76 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső