Brighton – Tottenham: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 október 07.
Brighton
Teljesítmény:
D N V N N
  • Amex Stadium
  • Október 08. 16:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Tottenham
Teljesítmény:
D V N V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nem győzöm dicsérni a Brighton együttesét, hatalmas fejlődésen mentek keresztül az elmúlt két évben, és ennek most szüretelik a gyümölcsét. Ott vannak a negyedik helyen, olyan csapatokat is megelőzve, mint a Liverpool, a Chelsea vagy a Manchester United.

Nemrégiben viszont történt változás az együttesnél, Graham Potter a Chelsea menedzsereként folytatja pályafutását, így a sirályoknak új mestert kellett keresniük. Meg is találták, Roberto De Zerbi, a Sassuolo és a Shakhtar Donetsk egykori edzője kapott egy esélyt a bizonyításra. És az első meccsén azt hiszem, élt is vele. De erről majd egy kicsit később.

A Tottenham picit megrekedt, Antonio Conte fiai hullámvölgybe kerültek. Nem mély még ez, de akár az is lehet. Az Arsenal elleni vereséget követően a Bajnokok Ligájában sem tudtak nyerni, szóval most rájuk férne egy kis siker. Több érvem is van, miért kéne nyernie a londoni csapatnak: Egyrészt, ha nem teszik, akkor az Arsenal és a Manchester City még jobban megléphet. Másrészt, még a Brighton is beérheti őket, hiszen ott vannak mögöttük közvetlenül, győzelem esetén beérnék őket a sirályok.

A fogadóirodák úgy gondolják, nagyon szoros mérkőzés várható szombaton délután. A hazaiak győzelmére 2.80-at fizetnek, a vendégekére 2.50-et, a döntetlenre 3.40-et. Ebből is látszik, hogy a Brighton – Tottenham összecsapásban van fantázia, és nagyon jó meccs is születhet…

Brighton

Roberto De Zerbi bemutatkozás a gárda élén remekül sikerült. Igaz, hogy a Liverpool nincs a csúcson most, de akkor is nagy szó pontot szerezni az otthonukban. És meg is tették, egy nagyszerű mérkőzésen sikerült döntetlent játszani ellenük. A mérkőzés hőse a vendégek szempontjából egyértelműen Leandro Trossard volt, aki mesterhármast rúgott. Ezzel egyébként el is dőlt, amit már korábban is mondtunk mi is: Őt vétek a középpálya bal oldalán játszatni. De valahol érthető volt, hiszen Marc Cucurella eligazolt, és egy ideig még Pervis Estupinán sem állt készen a játékra. Most azonban már igen, Trossard feljebb is lépett Pascal Gross mellé.

A Brighton elképesztően teljesít, de az igazi teszt majd most jön, hogy Graham Potter távozott. A mostani helyezést lényegében ő hozta össze, szóval De Zerbi előtt ott a példa, hogy kell ezt csinálni.

Nagyon erős csapat, amely nagyszerűen kezdett, négy győzelemmel, két döntetlennel, és mindössze egy vereséggel. Az a vereség is teljesen meglepő volt, a Fulham verte meg őket néhány héttel ezelőtt.

Otthon és idegenben egyaránt jók, hazai pályán még nem kaptak ki, kétszer nyertek, egyszer ikszeltek.

Mindössze két gólt kaptak hazai közönség előtt, tehát a védelemmel nincs probléma.

Egy nagyon jó csatár elférne a keretben, bár nem kenyerem bántani Danny Welbecket, de helyette valaki igazán ütős jöhetne, és akkor ez az együttes simán harcban lehetne a Bajnokok Ligája indulásért.

Enock Mwepu mellett Jakub Moder fog hiányozni. Utóbbi biztosan, hiszen hosszú időre kidőlt, míg előbbi megfázott, de ha egészséges is lenne, nem valószínű, hogy Alexis Mac Allister és Moises Caicedo mellett amúgy sem kezdene…

A várható kezdőcsapat:

Sánchez – Veltman, Dunk, Webster – March, Mac Allister, Caicedo, Estupinán – Trossard, Gross – Welbeck

Egymás elleni meccsek:

A Brighton és a Tottenham nem mindig játszik sokgólos meccset, de az izgalomnak nem szoktunk híján lenni. A tavalyi bajnokságban különleges mérkőzéseket játszottak, mindkétszer az idegenben játszó együttes nyert. Ősszel a Tottenham 2-0-ra, tavasszal a Brighton 1-0-ra.

Egyébként a döntetleneket nem igazán kedvelik, az utolsó tíz meccsük közül csak egy végződött iksszel.

Legutóbbi öt mérkőzésükön a Tottenham háromszor, a Brighton kétszer tudott nyerni. Az over 2,5-et ritkán, mindössze kétszer érték el.

A Brighton otthonában, az Amex Stadionban egyenlők, a Spurs kétszer győzött itt az elmúlt években, a Brighton szintén kétszer, és volt egy döntetlenjük.

Előző 5 meccs eredménye
2022.04.16.Premier League
tottenham
0:1
brighton
Premier League
2022.03.16.Premier League
brighton
0:2
tottenham
Premier League
2022.02.05.FA Kupa
tottenham
3:1
brighton
FA Kupa
2021.01.31.Premier League
brighton
1:0
tottenham
Premier League
2020.11.01.Premier League
tottenham
2:1
brighton
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Tottenham

Antonio Conte legénysége most kissé gondban van. A szezon elejét nagyon jól kezdő Tottenham az utóbbi hetekben kétszer sem tudott nyerni, előbb kikaptak az Arsenaltól a bajnokságban, majd a hét közben az Eintracht Frankfurt kapuját nem tudták bevenni. De legalább ők sem kaptak gólt, így egy ponttal gazdagabbak lettek. Csakhogy, miután a Sportingtól kikaptak, így nehezebb helyzetbe kerültek, pláne, hogy most a Marseille is nyerni tudott. Egészen érdekes féltávnál az a csoport, és még most sem lehet megmondani, hogy végül ki fog továbbjutni. Egy biztos: Ciki lenne, ha a sarkantyúsoknak nem sikerülne.

A bajnokságban lemaradtak az élbolytól, bár még mindig a harmadik helyen állnak, az Arsenal és a City is meglépett előlük. Nem nagyon, csak egy kicsit, de azért megléptek…

Conte számára az okozhat fejtörést, hogy ki kezdjen a jobbszélen: Emerson Royalt kiállították az Arsenal ellen, így vagy Matt Doherty, vagy Djed Spence kezdhetne ott. De az olasz egyikben sem bízik, így előfordulhat, hogy Ryan Sessegnon lesz a balszélső, Ivan Perisic pedig átkerül jobbra.

Richarlison sem győzte meg a mestert, emiatt a 3-4-3-as felállásból keletkezhet egy 3-5-2, ahol Szon mellett Kane játszik, mögöttük pedig belül Höjbjerg, Bentancur és Bissouma.

Lucas Moura szénája egyre rosszabbul áll, a brazil ugyan sérült most, de egészségesen sem kapott sok lehetőséget, holott a nyáron nem engedték el, merthogy szükség van rá. Hát, nem feltétlenül mondtak igazat… A télen már eligazolhat egyébként.

Moura mellett Japhet Tanganga és Dejan Kulusevski is sérült.

A várható kezdőcsapat:

Lloris – Romero, Dier, Lenglet – Perisic, Höjbjerg, Bissouma, Bentancur, Sessegnon – Kane, Szon

Tippelde

De Zerbi csapatai mindig is a támadó fociról voltak híresek, így a Brighton szurkolói megnyugodhatnak, nem lesz ebből betonvédekezés most sem. Remek formában a hazaiak, mindenki szeretne bizonyítani az új edzőnek, így egy nagyon támadó, lelkes sirálysereg léphet majd pályára.

A túloldalon levő kisebb fennakadás most még valóban kicsi, de nagyra nőhet. Emiatt is kéne most nyernie a Tottenhamnek. Ám véleményünk szerint nem fognak. Biztonságos verzió – szerintem – az 1X, aki viszont bízik a Brightonban, mint mi, az az ő győzelmükre fogad. Érzésem szerint egyébként a két és fél gól feletti eredmény is jó lehet, valamint az, hogy mindkét együttes a hálóba fog majd találni.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 2.74 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 2.71 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 2.71 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső