Budapest Honvéd – Debreceni VSC: Fogadási Tippek és NB1 Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 május 29.
Budapest Honvéd
Teljesítmény:
N D V N D
  • Új Hidegkuti Nándor Stadion
  • Május 31. 18:55
Nézd élőben itt:
Joker8
Debreceni VSC
Teljesítmény:
V V N V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A friss kupadöntős vasárnap este lép pályára, hogy a már meccsben levő Debrecent fogadja az Új Hidegkuti Nándor stadionban, immáron nézők előtt. Az NB1 26. fordulójában ugyanis már lesz lehetőség szigorú szabályok betartása mellett a szurkolók fogadására. Hőmérőzés, alkoholos italok mellőzése, ezt tanácsolja az MLSZ. Előbbivel semmi gond, de a magyar foci és a sör annyira nőtt össze, mint a borsó meg a héja. De ne is foglalkozzunk ezzel, inkább próbáljunk egy kis pénzt összehozni ezzel a meccsel. Következik a Honvéd – Debrecen meccs beharangozója!

Budapest Honvéd

A héten játszották a Magyar Kupa elődöntőinek visszavágóját, a Budapest Honvéd pedig már hangolhatott a kupadöntőre, ugyanis a helyszín a Puskás Aréna volt. Az első mérkőzésen 0-0 lett a végeredmény, a frissen feljutott MTK nem adta könnyen magát, sőt, náluk is voltak nagy lehetőségek a győzelem kiharcolására. A visszavágónak egy életem-egy halálom alapon mehettek neki a „vendégek”, ugyanis számukra a szezon már véget ért, feljutottak, nincs több bajnoki meccs ebben az idényben.

A meccsről nagyjából ugyanazt lehetne leírni, amit az odavágóról. Voltak helyzetek itt is-ott is, Tujvelnek több dolga volt, a túloldalon pedig ismét George akarta magára vállalni a főszerepet.

Mókás, de mindkét csapat játékosai próbáltak egy tizenegyest kiharcolni a játékvezetőnél. A meccs végén ebből azért jutott jó pár, szóval nem panaszkodhatnak. George műesése még sárgát is ért Solymosinál.

Telt-múlt az idő, de egy fránya gól sem akart megszületni, így a mérkőzésre kilátogató külügyminiszter és a válogatott csapatkapitánya is egyre nagyobb feszültségnek lehettek szemtanúi.

Végül valóban tizenegyes párbajra került sor, két meccs alatt nem sikerült bevenniük egymás kapuját.

Rögtön az elején hibázott az MTK legrutinosabb játékosa, Kanta József, míg a Honvédnál a negyedik körben Uzoma hagyta ki saját büntetőjét. Végül a hirtelen halálban Gera Dániel lába remegett meg, így a Honvéd készülhet a kupadöntőre.

Pisont István remek futballista volt, most pedig edzőként vezetheti sikerre csapatát. Legyen azonban bármilyen jó futballista, volt egy mondata, amin megakadt nem csak az én, de mindenki más szeme is. Szerinte ugyanis a Honvéd játéka néhol hasonlított Jürgen Klopp Liverpooljára. Oké…

Előző 5 meccs eredménye
2019.12.07.OTP Bank Liga
debreceni vsc
1:1
budapest honvéd
OTP Bank Liga
2019.08.24.OTP Bank Liga
budapest honvéd
2:3
debreceni vsc
OTP Bank Liga
2019.04.13.OTP Bank Liga
budapest honvéd
1:1
debreceni vsc
OTP Bank Liga
2018.12.08.OTP Bank Liga
debreceni vsc
2:0
budapest honvéd
OTP Bank Liga
2018.08.25.OTP Bank Liga
budapest honvéd
3:0
debreceni vsc
OTP Bank Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Debrecen

Vitelki csapata is játszott már tétmeccset a közelmúltban, a Fradi elleni elmaradt mérkőzésüket pótolták és kaptak ki 2-1-re egy olyan meccsen, ahol a kis gól nem létezett. Bódi góljánál Sigér valószínűleg eldöntötte, hogy túltesz ellenfelén és két szintén óriási gólt rúgott a Debrecen kapujába.

Bár számítani lehetett a vereségre, nagy szükség lett volna a 3 pontra, hiszen így egy kicsit fellélegezhettek volna Tőzsérék a bajnoki hajrá előtt. Nem állnak fényesen, közel a Paks, közel az UTE, közel a Zete, az ő helyük pedig már kiesést ér. És nagyon furcsa lenne azt látni, hogy az a csapat esik ki a másodosztályba, akik előtt nem is olyan rég az EL-ben sorfalat állt az ellenfél.

Azonban ez a csapat már nem az a csapat, ők valóban a kiesés ellen küzdenek. és ha kikapnak, közelebb sodródhatnak a veszélyzónához.

Összefoglalás

Két hónap szünet után két MK találkozó 3 napon belül, hosszabbítás, tizenegyes párbaj. Ez biztosan fizikálisan és mentálisan is megtette a hatását, bizonyára fáradtak a játékosok, amit nem is lehet a szemükre vetni ilyen hosszú kihagyás után. A show azonban megy tovább és nincs idő sajnáltatni magukat.

Amennyiben a Loki nyer, közelebb zárkózhatnak a Honvédhoz, miközben a mögöttük álló csapatok közül a Zete szinte biztosan nyerni fog. A pontok megszerzése jelen pillanatban a Debrecennek fontosabb.

Ebben a szezonban kétszer találkoztak, a fővárosban 3-2-re nyert a Debrecen, míg a második alkalommal 1-1-es döntetlen született.

Az örökmérleg tekintetében a Honvéd áll rosszabbul, 10-szer nyertek ők, 30 alkalommal a Debrecen, a döntetlenek száma 11.

A gólszerzés nem igazán ment mostanság a Honvédnak, George-nak egyelőre nem sikerült bevenni az ellenfél hálóját, pedig lehetőségek voltak. Meg lennék lepve, ha egymás ellen szakadna ki a gólzsák, inkább egy kevés gólos döntetlenre számítok.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső