Budapest Honvéd – Kisvárda: Fogadási Tippek és NB1 Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 augusztus 28.
Budapest Honvéd
Teljesítmény:
N V D V V
  • Hidegkuti Nándor
  • Augusztus 30. 20:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Kisvárda
Teljesítmény:
V N D N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mindkét csapat egy fordulón van túl, a Honvédnak az első, a Kisvárdának a második fordulós meccsét kellett halasztani a Puskásnál azonosított fertőzött játékosok miatt. Egyelőre nem sokat láttunk belőlük, amit pedig láttunk az valljuk be, nem volt túl biztató. A Kisvárda az újonc Budafoktól szenvedett vereséget, míg a Honvéd szintén egy „új fiútól”, az MTK-tól kapott verést.

A Honvédot „volt szerencsénk” tegnap este látni, hiszen az Európa Liga selejtezőjében vívtak a finn Inter Turku ellen. Ahhoz képest, hogy egy papíron gyengébb ellenfelet kaptak, nagyon szenvedős meccs volt és hogy őszinte legyek, nem túl sok jót nézek ki a két EL-ben maradt kupacsapatunkból… Egyelőre, mert fejlődni mindig lehet.

Ennek első lépése lehet az, hogy a Budapest Honvéd – Kisvárda meccset megnyerik Bódog Tamásék. Ha most is buknak, akkor bizony ki lehet jelenteni, hogy gödörben van az együttes, pedig a szezon szinte még el sem kezdődött.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

MTK – Budapest Honvéd

Ahogy az előző cikknél, úgy itt is kicsit kifejtem az utolsó bajnokijukat és az EL-selejtezőt is, minél több meccs, annál pontosabb a kép az adott csapatról.

Mivel a koronavírus miatt nem tudták lejátszani az első fordulóban a meccsüket, így az MTK ellen debütált Bódog Tamás a Honvéd kispadján. Valószínűleg nem ilyen kezdésről álmodott a karakán vezetőedző, mert Gera Dániel góljával hamar előnybe került az MTK. Ezt még Gazdag Dániel ki tudta egyenlíteni az első félidőben, de aztán gólt már csak a hazaiak lőttek. Szám szerint kettőt. Előbb az újonnan igazolt kolumbiai, Herrera lőtt közelről Tomas Tujvel kapujába, majd egy szép szöglet-kombinációt követően Katona Máté lövése jelentette a pontot az I-n. A végeredmény 3-1 lett, amellyel az MTK a tabella élére ugrott.

Az Inter Turku elleni meccs sem volt sokkal jobb a Honvéd szempontjából, itt is túlóra volt, hiába szerezte meg a vezetést az új igazolás, Traoré a 89. percben. A gól maga egyébként szép volt, Ugrai jobboldali beadására a szenegáli emelkedett a legmagasabbra és fejelt a jobb sarokba.

De az öröm nem tartott sokáig, mert a 91. percben a Turku is gólts szerzett, Liliu 16 méterről leadott lövését nem tudta Tujvel védeni.

Jöhetett a kétszer 15 perc, ahol ismét Traorét kell dicsérni, szépen futott el egy hosszú indítás után, de mielőtt elrúghatta volna a labdát jött Hamalainen, aki ugyan nem kapura akart lőni, mégis öngólt vétett.

Ezzel a góllal jutott tovább a Honvéd, de mondom… Fejlődni kell, mert ez kevés az EL-hez.

Előző 5 meccs eredménye
2020.03.14.OTP Bank Liga
budapest honvéd
1:5
kisvárda
OTP Bank Liga
2019.11.30.OTP Bank Liga
kisvárda
2:0
budapest honvéd
OTP Bank Liga
2019.08.17.OTP Bank Liga
budapest honvéd
1:3
kisvárda
OTP Bank Liga
2019.03.09.OTP Bank Liga
kisvárda
1:1
budapest honvéd
OTP Bank Liga
2018.11.03.OTP Bank Liga
kisvárda
0:3
budapest honvéd
OTP Bank Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Budafok – Kisvárda

Viszonylag régen volt már Kisvárda bajnoki az NB1-ben, hiszen a második fordulóban nem léphettek pályára, így kénytelenek vagyunk visszanyúlni az első fordulós meccsükhöz. Amit Budafokon vívtak és végül üres kézzel kellett távoznia az új vezetőedzőnek, Supka Attilának.

A mérkőzés első gólját a csapatkapitány, Kovács Dániel szerezte, de itt még egalizálni tudott Viana. Sokáig gyűrték egymást a felek eredmény nélkül, a végén viszont az újonc örülhetett, ugyanis Vaszicsku Gergő a mérkőzés 80. percében Lőrinczy szögletét juttatta a kapuba.

Nem számítottam erre, de úgy tűnik beigazolódik az, amit szakértők állítottak: Új csapat épül Kisvárdán, lehetséges, hogy ők lesznek az egyik csapat, aki a kiesés ellen harcol majd.

Összefoglalás

Ez így nem mehet tovább kispesti szempontból. Ebben egyetért velem valószínűleg a játékoskeret és Bódog Tamás is. Én értem, hogy fel kell venni a ritmust, azt is értem, hogy voltak, vannak nehezítő körülmények, de az mindenhol van, mindegyik csapatnál.

Épp ezért ezen a mérkőzésen nem lehet más, mint hazai győzelem. Már csak azért is, mert a Kisvárda is épül, nem egy kész csapat ellen kell pályára lépni.

Ugrai továbbra is remek (gondolok itt a gólpasszára), de Bódog döntése, miszerint Tóth-Gábor Kristófot kezdeti mellette eddig kudarc. Talán most, hogy Traore „duplázott” már kezdő lesz. Jó fizikumú, magas, erős mégis gyors játékosról beszélünk.

Lanzafame távozásával pedig egy jó játékossal lett kevesebb a Honvéd, de közben megszerezték Balogh Norbertet, akinek minden bizonnyal kell még idő, mire alkalmas lesz egy meccsre erőnlétileg.

Nézzük, egymás ellen milyen meccseket játszottak: Bármilyen érdekes, a tavalyi három összecsapásból háromszor nyert a Kisvárda, az utolsó meccsük például elég durvára sikeredett, 5-1-re nyertek idegenben Kovácsrétiék.

Van tehát mit törleszteni és véleményem szerint ennek sikerülnie is kell. Jobb ez a keret, de még össze kell forrni, hogy sikerre vezethesse Bódog Tamás az együttest.

Hazai győzelmet várok, egy nem túl látványos, nem túl jó mérkőzésen. Az is benne van a pakliban, hogy csak egy gól fog dönteni, de bízom a hazaiakban.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső