Budapest Honvéd – Mezőkövesd: Fogadási Tippek és NB1 Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 október 29.
Budapest Honvéd
Teljesítmény:
N D D N V
  • Hidegkuti Nándor
  • Október 31. 17:00
Nézd élőben itt:
QuickWin
Mezőkövesd
Teljesítmény:
N V V V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Talán úgy néz ki, hogy ha nem is villámléptekkel, de megindul előre Ugrai Roland és társai szekere, a Budapest Honvéd elkerült az utolsó helyről. Helyettük most már az aktuális ellenfél, a Mezőkövesd csapata tanyázik az utolsó helyen. Megismétlődik a tavalyi kupadöntő, tehát a Budapest Honvéd – Mezőkövesd találkozó.

De hogy mire is számíthatunk? Remélhetőleg, hamarosan kiderítjük, milyen tipp lenne az ideális erre a meccsre. Sok jóra nem számítok a kövesdiek szempontjából, de vessük bele magunkat!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Paks – Budapest Honvéd

Erősen tartalékos csapattal volt kénytelen kiállni a Honvéd a Paks elleni meccsre, felütötte fejét ugyanis a koronavírus a fővárosiaknál. Nem árulták el, ki kapta el a betegséget, de az biztos, hogy három fontos játékos is hiányzott. Név szerint Batik Bence, Ugrai Roland és Gazdag Dániel. A kezdőben így helyet kapott Eppel Márton, aki visszatért korábbi sikerei színhelyére nemrégiben.

A Paksnál is sajnos megjelent a koronavírus, ők sem a legjobb csapatukkal tudtak kiállni. Böde Dániel így ismét belső védőt játszott, lassan kezdünk hozzászokni, hogy a robosztus csatár a védelem közepén kell, hogy helyt álljon.

Az első lehetőség a hazaiak előtt adódott, Sajbán csúsztatása után Hahn rohant a kapu felé, de a lövése fölé szállt.

A 31. percben egy paksi szöglet okozott bonyodalmat, de összességében elmondható volt, hogy nem igazán nyomták meg a felek a meccset, komoly lehetőség nem adódott. Talán Hahn kísérlete volt a legígéretesebb, az meg tudjuk, hogy milyen volt…

A félidő végén a paksi védelemnek kellett tisztázni saját ötösüknél, de ez sem volt egy kifejezett gólhelyzet.

A második félidőben sem lett túlságosan izgalmas a találkozó, a legnagyobb helyzet Ádám Martin előtt adódott, aki Bognár István parádés labdáját küldte kapásból kapura, de Tujvel leért a lövésre és kipaskolta azt.

De nem volt kis helyzet Eppel két próbálkozása sem, de mindkettőnél menteni tudtak a hazaiak, előbb egy védő, majd a kapus maga.

Egy nem túl színvonalas meccsen maradt a 0-0, láttunk már ennél sokkal jobb mérkőzést is a magyar első osztályban.

Előző 5 meccs eredménye
2020.06.12.OTP Bank Liga
mezőkövesd
1:2
budapest honvéd
OTP Bank Liga
2020.06.03.Magyar Kupa
budapest honvéd
2:1
mezőkövesd
Magyar Kupa
2020.02.01.OTP Bank Liga
budapest honvéd
1:2
mezőkövesd
OTP Bank Liga
2019.09.28.OTP Bank Liga
mezőkövesd
1:2
budapest honvéd
OTP Bank Liga
2019.03.30.OTP Bank Liga
mezőkövesd
3:1
budapest honvéd
OTP Bank Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Mezőkövesd – MOL Fehérvár FC

Nagy bajban van viszont Kuttor Attila együttese, amely a Videoton elleni meccs előtt már zsinórban három vereséget számlált, és itt sem ők voltak a favoritok. Nem sok játékos távozott a Kövesdtől, de úgy tűnik, megérzik a hiányukat, valami nagyon nem működik a matyóföldieknél.

Ez a meccs sem volt egy közönségcsalogató mérkőzés, de itt legalább láthattunk gólokat. Méghozzá hármat.

Az első találatot a Vidi szerezte, egy szép támadás után Bolla vezetgette a labdát a jobb szélen, alábökött a játékszernek, tökéletesen érkezett Nego fejére, aki Szappanos mellett a hálóba bólintott.

Az első játékrészben nem is volt több, ugorjunk a másodikra!

Ami egy ígéretes Vutov-helyzettel kezdődött, a támadó szépen húzta vissza a labdát az elcsúszó Vidi védő előtt, majd ballal tüzelt, de kapu mellé. Az egész szituáció nagyon hasonlított Sztefan Drazsics első góljára, apró különbség, hogy Drazsics gólt szerzett belőle, Vutov pedig nem.

A 82. percben aztán büntetőt kaptak a vendégek, Petrjak lábát húzták ki a tizenhatoson belül. Houri, azaz a Bűvész lépett oda, hogy elvégezze és nem is hibázott, 2-0 volt ezzel a MOL Fehérvár FC-nek.

A meccs végére akadt egy tizenegyes a túloldalon is, ezt Berecz Zsombor váltotta gólra, így kialakítva az 1-2-es végeredményt.

Zsinórban négy bajnoki vereségnél tart a Mezőkövesd, azt hiszem nem túlzás kijelenteni, hogy ég a ház.

Összefoglalás

Míg a Honvéd megindult felfelé, addig a Mezőkövesd szépen süllyed lefelé. Pedig nem gondolnám, hogy az övék a legrosszabb csapat az NB1-ben, de jelenlegi állás szerint ez mégis így van.

A tavalyi kupadöntő jut eszembe, amikor Kuttorék az egész szezonban harcban voltak a bronzéremért és most tessék. Mennyből a pokolba, méghozzá elég hamar.

Mivel nem árulják el a csapatok, kinél ki fertőződött meg (ellentétben a top bajnokságok csapatainál), így nagyon nehéz tervezni, tippet adni.

De hiszem, hogy a három hiányzó ellenére a Honvéd le fogja tudni gyűrni a Mezőkövesdet. Idegenben amúgy sem megy jól a szekér nekik, a formájuk pedig egyszerűen szörnyű.

Azt gondolom, immáron Kuttor Attila állása is veszélyben van, nem hinném, hogy az eredményei ellenére sokáig szavaznának számára bizalmat, ha így folytatja.

Eppel és Balogh Norbert egyszerre lehet a pályán, ott lesz még Zsótér Donát is, egyszóval majdnem minden adott egy hazai győzelemhez.

Persze, láttunk már csodákat itt is és más bajnokságokban is, de azt hiszem, ez nem a csodák meccse lesz. Maradok az eredeti tippemnél: Honvéd győzelmet várok!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső