Budapest Honvéd – MTK: Fogadási Tippek és Magyar Kupa Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 május 25.
Budapest Honvéd
Teljesítmény:
D V N D D
  • Puskás Aréna
  • Május 26. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
MTK
Teljesítmény:
D N N V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Zakatol tovább a Magyar Kupa, a hétvégén újra teljes fordulót rendeznek az NBI-ben, így a magyar futball szerelmeseit újra tv elé szegezhetik hazánk aranylábú futballistái. Szombaton este lejátszották az MK elődöntő első meccsét, kedden jön a visszavágó, mi pedig újra tippre adjuk a fejünk. Jöjjön a Budapest Honvéd – MTK találkozó beharangozója!

Az odavágó

Kényelmes helyzetben van az MTK, nekik már nem kell tartalékolni a bajnokságra, azt újra sem indították, az aktuális helyezés alapján pedig ők lettek a bajnokok, tehát egy évvel a kiesésük után vissza tudtak jutni a legjobbak mezőnyébe.

A két csapat között nem látszott az osztálykülönbség, az MTK több gólt szerezhetett volna már az első félidőben, sőt, szereztek is egyet, de Prosser lesről indult, ezt pedig észrevette az asszisztens.

A Honvédnál helyet kapott a kezdőben a Dániából kölcsönvett George, ő volt a Kispest legveszélyesebb játékosa, nem sok hiányzott a góljához az első félidő 34. percében.

Gól azonban nem született, és a fordulást követően is ott folytatták a csapatok, ahol abbahagyták. Többet támadott az MTK, próbáltak legalább egy gólt begyötörni, hogy a visszavágót kedvezőbb pozícióból várják, de csak nem akart összejönni.

Hidi lőtt egy kapufát, amire válaszolt az MTK, szintén egy kapufával.

Ezt követően George kihagyta az egy az egy elleni helyzetét, pontosabban Vargába lőtte. Ugrai cselezgetett, majd elvették tőle a játékszert, de a felszabadítással a costa ricai támadó elé pattant a labda, de ahogy írtam, nem sikerült kihasználni a lehetőséget.

A meccs legvégén rúgott még egy kapufát az MTK, ezúttal a csapatkapitány, Pintér jóvoltából és nagyjából ennyi.

Előző 5 meccs eredménye
2020.05.23.Magyar Kupa
mtk
0:0
budapest honvéd
Magyar Kupa
2019.05.19.OTP Bank Liga
mtk
1:4
budapest honvéd
OTP Bank Liga
2019.02.23.OTP Bank Liga
budapest honvéd
2:1
mtk
OTP Bank Liga
2018.10.20.OTP Bank Liga
mtk
1:1
budapest honvéd
OTP Bank Liga
2018.02.03.Barátságos Mérkőzés
mtk
1:3
budapest honvéd
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Nem volt egetrengetően jó meccs, volt ahol azt írták, a színvonal karanténban maradt.

Azért nem egy Fehérvár – Újpest meccset kell elképzelni, voltak helyzetek, szép jelenetek, de a gól hiányzott.

Pisont István csapata hiába játszott gyengébben, a folytatást ők várhatják kedvező helyzetből, noha nem hazai pályán, hanem a kupadöntő helyszínéül szolgáló új Puskás Arénában bonyolítják le a visszavágót. Furcsa lesz látni egy ekkora stadionban meccset látni, nézők nélkül.

A visszavágó

Ez az MTK hiába szerepelt idén a Merkantil Bank ligában, igenis első osztályú játékra képes. Boris csapatában csupa olyan játékos szerepel, akiknek élvonalbeli tapasztalatuk is van és van egy-két remek fiatal a csapatban.

Az odavágón tapasztaltakat ha átmentik keddre, bőven lehet esélyük a kupadöntőre, ami igazi szenzáció lenne részükről. Pistonéknál viszont láthatóan nem működik valami, a középpályájuk átjáróház volt szombaton, ezért is tudott ennyiszer helyzetbe kerülni ellenfelük, és csak az asszisztens, a szerencse és Tujvel mentette meg őket a góltól.

Elől George jó párost alkothat majd Davide Lanzafaméval, noha az olasz nevét alig-alig lehetett hallani a mérkőzés alatt. És ne feledkezzünk meg Ugrai Rolandról sem, aki nem hiába szerepelt külföldön és nem hiába volt válogatott is.

A Puskás Aréna miatt a hazai pálya előnye sem lesz a Honvéddal, újabb reménysugár az MTK számára.

Kíváncsi vagyok, kiszakad-e a gólzsák egyik vagy másik (vagy mindkét) csapatnál, mert annyi lehetőséget puskáztak el az első meccsen, hogy ilyenkor törvényszerű a sokgólos visszavágó. Jelen állás szerint (habár a bukik szerint nincs igazam) azt látom, hogy az MTK-nak nagyobb esélye van a győzelemre, plusz a Honvédnak még ott a bajnokság is, amire koncentrálniuk kell. Meglepetést szimatolok és az MTK döntőbe jutására tippelek.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső