Budapest Honvéd – Újpest: Fogadási Tippek és NB1 Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2021 március 31.
Budapest Honvéd
Teljesítmény:
D V N N V
  • Hidegkuti Nándor
  • április 03. 19:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Újpest
Teljesítmény:
N N V N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Zárásként jöjjön egy magyar bajnoki. Sokat agyaltam, hogy a Zalaegerszeg – Diósgyőr, vagy a Budapest Honvéd – Újpest találkozót válasszam, végül a fővárosi derbi mellett döntöttem. Ez persze még nem jelenti azt, hogy holnap ne térhetnénk ki a kiesési rangadóra is…

A Budapest Honvéd idei szezonját már többször taglaltuk. Horváth Ferenc személyében a harmadik edző veselkedik neki a feladatnak, hogy a Honvéd minél előrébb végezzen a tabellán, de akármi is legyen, ez a szezon egy óriási csalódás. Nem így indult, jó igazolásokat hajtott végre a klub, de az eredmények nem akartak jönni, és sokáig kiesőhelyen is állt a gárda.

Az ellenfélnél is nagy volt a katyvasz, nagy problémák voltak, Predrag Rogan vezetőedző a meccs utáni interjújában mondott le, majd sétált el az őt kérdező riporter és a tolmács mellett, szóval minden egyes szépséget felvonultatott ez a két csapat, ami… Hát, nevezzük különlegesnek…

Jöjjön a nap utolsó tippje!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Diósgyőr – Budapest Honvéd

Az utolsó helyezett borsodiakhoz látogattak Balogh Norberték, és egy ponttal tértek vissza a fővárosba. A Diósgyőr kezdte jobban a meccset, Hegedűs János szabadrúgása akadt be majdnem, de Thomas Tujvel ott volt, hogy ezt megakadályozza. Drazsics akcióból próbálkozott távolról később, itt nem volt szükség a kapusra.

Szépen fokozatosan vette át az irányítást a Budapest Honvéd együttese, és több alkalommal is a téli igazolásra, Marko Malenicára volt szükség ahhoz, hogy gól nélkül maradjanak a hazaiak.

Gazdag Dániel csúsztatása még elment keresztbe, és nem kellett védenie a horvátnak, de Zsótér Donát, Gazdag, valamint Tamás Krisztián próbálkozása már eltalálta a kaput.

A második félidőben jottányit sem változott a játék képe: A Budapest Honvéd játékosai folyamatosan próbálkoztak, nyomás alatt tartották a hazaiakat, a DVTK elvétve jutott el a vendégek kapujáig. Marko Malenica azonban remek napot fogott ki, mindent kivédett, ami az útjába került.

Rengeteg alkalommal kellett játékba avatkoznia, a legnagyobb helyzetet Gazdag Dániel a 86. percben hagyta ki, hét méterről leadott lövését is védte az új igazolás. Érett a gól, ehelyett a hosszabbításban majdnem jött a slusszpoén: Grgic keresztbe ívelt labdáját eltörte ugyan Luka Marin, de pont így lett jó, a labda Tujvel fölött a kapuban kötött ki. A Honvéd játékosok egy része bánatában leült a földre, a DVTK játékosai örültek, majd jött az ébresztő pofon: A bíró a sípjába fújt, és les miatt nem adta meg a gólt.

Maradt a 0-0…

Előző 5 meccs eredménye
2020.12.20.OTP Bank Liga
újpest
2:1
budapest honvéd
OTP Bank Liga
2020.09.27.OTP Bank Liga
budapest honvéd
1:2
újpest
OTP Bank Liga
2020.06.06.OTP Bank Liga
újpest
1:0
budapest honvéd
OTP Bank Liga
2019.12.14.OTP Bank Liga
budapest honvéd
0:0
újpest
OTP Bank Liga
2019.08.31.OTP Bank Liga
újpest
2:3
budapest honvéd
OTP Bank Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Újpest – Kisvárda

Michael Oenning karrierje nehezen indult Újpesten, de most már elmondhatjuk, hogy a német mester fel tudta rázni a lila-fehéreket, melynek köszönhetően a csapat szinte biztosan NB1-es marad a következő szezonban is. Szomorú ilyen dolgokat leírni egy Újpest esetén, de hát, most ez van…

A Kisvárda elleni mérkőzést már az első félidőben lerendezték, a 35. percben már 3-0 volt az állás.

Az első gólt Yohan Croizet és Giorgi Beridze hozták össze. A francia középpályás ugrott ki a leshatáron (vagy azon túl, mindenesetre a partjelző mutatta, hogy nincs les), belépett a tizenhatoson belülre, és nagyon önzetlenül a grúz társ elé tálalt.

Yohan Croizet aztán a 14. percben maga is lecsapott, a gól pedig az egyik legszebb volt, amit ebben a fordulóban lőttek. A tizenhatoson belül állt háttal a kapunak, nem volt társ, akinek passzolhatott volna, így kicselezte magát, majd ballal csodálatosan csavart a kapu jobb oldalába. Korholni kell a vendégek védőit, hogy miért nem követték az újpestit, de ez már veszett fejsze nyele…

A 35. percben pedig ismét Beridze volt a gólszerző, ezúttal is remek labdát kapott (természetesen most is Croizet volt a feladó), majd Dombó mellett gurított a hálóba.

A fordulást követően akadtak még lehetőségek, főleg a hazai oldalon, Onovo, Croizet és Simon is betalálhatott volna, az erőtlen vendégeknek egy-két gyengébb befejezésre futotta csak.

Az Újpest egy nagyon erős első félórának köszönhetően simán verte a Kisvárdát, ennek köszönhetően 34 pontos, és már nyoma sincs annak a téli időszaknak, amikor három meccsen 12 gólt kaptak…

Összefoglalás

Idegenben rendkívül hektikusan szerepelnek a lila-fehérek. Utóbbi öt meccsükből hármat veszítettek el, kettőt pedig megnyertek. Zalaegerszegen beleszaladtak egy hármasba, míg a Paksot 3-1-re verték. Az, hogy a Puskás Akadémiától kikaptak nem akkora szó.

A Honvéd megint más tészta. Nekik a gólszerzéssel gyűlik meg a bajuk egész szezonban. Elveszítették Lanzafamét, Ugrai Rolandra nem tartottak igényt (ami szerintem hatalmas hiba volt!), Balogh Norbert viszi a hátán a csapatot, de azért ő nem elég. Nem is lepődhetünk meg, hogy a DVTK ellen Gazdag Dániel is egyfajta éket, vagy árnyékéket játszott…

Ez lesz a harmadik meccsük az idei szezonban a feleknek, eddig mindkét meccset az Újpest nyerte. Szeptemberben 2-1-re nyertek a Hidegkutiban – tehát a Honvéd ideiglenes otthonában -, a második meccsen ugyanilyen arányban győzedelmeskedtek a Szusza Ferenc stadionban.

Januárban volt egy barátságos meccsük, amit a Honvéd 3-1-re nyert meg.

Igazi háromesélyes meccs, az azonban elég jó eséllyel mondható, hogy a találkozó végén mindkét csapat mellett lesz legalább egy gól. Legalábbis én szombaton erre fogok fogadni…

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső