Bulgária – Finnország: Fogadási Tippek és Nemzetek Ligája Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 november 12.
Bulgária
Teljesítmény:
N V V V V
  • Stadion Vasil Levski
  • November 15. 18:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Finnország
Teljesítmény:
N N N V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nézzünk lejjebb, a B, C és D csoport is tartogathat jó kis fogadásokat a Nemzetek Ligájában. Tudom, ma mindenki már az Izland elleni meccsre készül, bevallom, én is nehezen tudok koncentrálni, de a munka az munka, a fogadás az fogadás. Így megyünk előre és megpróbáljuk megtippelni a Bulgária – Finnország meccs végeredményét.

Mindketten jól hangoltak, a tegnapi napon játszottak felkészülési mérkőzést és mindketten nyertek. Na, de nem mindegy, hogy ki ellen. Bulgária Gibraltár legjobbjait verte 3-0-ra, a finnek viszont eltángálták Franciaországot, méghozzá idegenben.

Remek kis főpróba, ne is késlekedjünk, haladjunk!

Mi történt korábban?

Vegyük sorra, milyen meccseket játszottak mostanság, milyen kerettel vágnak neki a meccsnek a csapatok és hogy szerepeltek a csoportjukban?

Bulgária – Wales

Kitérünk a Gibraltár elleni meccsre is, de előbb az utolsó Nemzetek Ligája meccsüket nézzük meg!

Amikor ezt a meccset játszották a bolgárok már túl voltak a magyarok elleni 1-3-on, illetve két nappal később Finnország ellen is vereséget szenvedtek, akkor 2-0-ra nyertek Teemu Pukkiék. Következett a Wales elleni találkozó, hazai pályán és nem állt túl jól a hazai csapat szénája.

Ez a meccsen is látható volt, teljesen felbillent a pálya, mégsem tudott gólt szerezni Ryan Giggs csapata. Pedig a statisztika nyomasztó walesi fölényt mutat, az első félidőben még csak kapura tartó lövése sem volt Despodovéknak.

Pedig Wales csapatából hiányzott a legnagyobb sztár, az idén nyáron a Tottenhambe kerülő Gareth Bale, a Juventus csapatát erősítő Aaron Ramsey pedig csak a kispadon foglalt helyet (és be sem állt az egész meccsen). Ott volt viszont Tyler Roberts és Daniel James, a Leeds és a Manchester United fiataljai, ők jelentettek veszélyt az ellenfél kapujára.

A mérkőzés elején Rodon előtt adódott lehetőség, de a lövése elkerülte a kaput. A két kapus közül természetesen Mihajlovnak volt több dolga, Hennessey-t egész meccsen nem tették próbára, valamint miután a Crystal Palace kapusa megsérült, a helyére beálló Davies sem halt bele a munkába.

Azonban a gól csak nem akart összejönni. Már-már úgy tűnt, hogy egy pontot otthon tud tartani a bolgár csapat, de a csereként beálló Jonathan Williams a 85. percben kapuba talált, ezzel pedig odalett a bolgárok reménye.

Kapura tartó lövés nélkül nehéz, így Giggs legényei nyerték az összecsapást.

Előző meccs eredménye
2020.10.11.Nemzetek Ligája
finnország
2:0
bulgária
Nemzetek Ligája
2008.03.26.Barátságos Mérkőzés
bulgária
2:1
finnország
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Finnország – Írország

Nagy menetelésben a finnek, akik az első fordulóban szenvedtek utoljára vereséget. Sokan azt várták, hogy majd Wales és Írország lesz az, aki a feljutásért harcol, de az ír csapat konkrétan nyeretlen, négy meccs alatt két pontot tudtak összeharácsolni.

Szépen tette-vette mindkét csapat a játékszert, az első tizenöt percben inkább az írek támadtak, aztán ezek a támadások elhaltak a félidő derekán és a finnek átvették az irányítást. Előbb Kamarának volt egy jó távoli lövése (pont középre ment, így nem okozott gondot), majd a félidő végén kétszer is Teemu Pukki ijesztgette Randolphot, egyikből sem született viszont gól.

A fordulás után kicsit nyíltabb lett a játék, Niskanen lőtt az egyik oldalon, Stevens a másikon. Az ír bekké veszélyesebb volt, kapufát talált. A meccs egyetlen találatát a 66. percben rúgták, méghozzá a hazaiak. Randolph kipasszolt labdájára lecsapott Pukki, középre passzolt, ahol Jensen egy kis szerencsétlenkedés után kapuba lőtt. Óriási hiba az amúgy nagyon jó adottságokkal megáldott Randolphtól…

A hosszabbításban még gólt szerezhettek volna a vendégek, de Hradecky hatalmas bravúrja három pontot ért.

Összefoglalás

Azt hiszem, ez egy elég egyértelmű meccs. Akik hiányoznak a bolgároktól, azok bizony nagy hiányzók, a finnek pedig első helyre ugorhatnak, amennyiben Wales pontokat veszít. A franciák elleni siker is nagy magabiztosságot adhat számukra, ezt se felejtsük el.

Legutóbbi meccsüket simán nyerték hazai pályán, akkor 2-0 lett az eredmény.

A tegnapi napon pedig Gibraltár legjobbjai ellen játszottak, a bolgár szövetségi kapitány pedig gondban van (ahogy az összes szövetségi kapitány), hiszen sosem lehet tudni, hogy mikor esik be egy sérülés vagy egy pozitív koronavírusos. A bolgárok legfontosabb játékosai közül kiesett Mihajlov és Kosztadinov (koronavírus miatt), valamint nem játszhat Deszpodov és Ismail Isa sem sérülés miatt.

Valószínűleg Lukov fogja helyettesíteni Mihajlovot, Galin Ivanov pedig Deszpodov helyettese lesz. Ivanov egyébként egy fél szezonon keresztül Magyarországon játszott, a Szombathelyi Haladásnak próbált segíteni abban, hogy bent tudjanak maradni az első osztályban. 13 meccsen 2 gólt szerzett, a bentmaradás nem jött össze, így Ivanov is távozott a többi légióssal együtt.

A Gibraltár elleni gólokat egyébként Iliev, Yomov és Czetkov szerezték, valószínű, hogy utóbbi kettő hétvégén is kezd.

A finnek a világbajnoki címvédő franciák ellen játszottak, meglepetésre 2-0-ra nyertek. Három perc alatt intézték el őket, Forrs és Valakari góljaival. És bár igen, nem mindenki szerepelt a franciáknál, de ez így is egy bombaerős csapat volt, jár a győzelem miatt a taps…

Ezek alapján nem túlzás azt állítani, hogy a meccs esélyese a finn válogatott. Én most rájuk pakolom a pénzem és reménykedem, hogy a magyarokhoz hasonlóan ők is nyernek. Mert akkor én is nyerek…

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső