Burnley – Chelsea: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 október 28.
Burnley
Teljesítmény:
V D V V V
  • Turf Moor
  • Október 31. 16:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Chelsea
Teljesítmény:
D D D N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Térjünk át egy kicsit a britekhez is, ugyanis szombaton három bajnoki mérkőzést is játszanak a Premier League 7. fordulójában. A Burnley – Chelsea meccset választottam ezek közül, noha még Frank Lampardékra ma este vár egy Bajnokok Ligája mérkőzés.

Rekordokat döntögetett a Chelsea az átigazolási piacon, de eddig még nem állt össze a csapat, egyedül talán Timo Wernerről lehet azt mondani, hogy bejött, és megérte a pénzét. Mondjuk 50 millió a mai világban… Sajnos már nem sok pénz a fociban.

A Burnley még nyeretlen a bajnokságban, öt meccset játszottak le, ebből négyet elveszítettek és csak egy döntetlenjük van.

Akkor ez sima vendég? Megnézzük!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Burnley – Tottenham

Nem állt túl jól a mérkőzést megelőzően a Burnley, hiszen összesen egy döntetlent tudtak kiharcolni, első három meccsüket pedig elveszítették. Nem volt jó előjel, hogy a jó formában levő Tottenham látogatott hozzájuk, országos kettes volt a meccs.

Csakhogy az esélyek néha csődöt mondanak, nem volt ez olyan egyértelmű, mint ahogy azt sokan hitték.

A meccs első helyzete a hazaiaké volt, ők szereztek labdát az ellenfél tizenhatosánál, Barnes pedig távolról lőtt, de Hugo Llorist azért nem annyira könnyű ilyen távolságból megverni, nem is sikerült.

Gudmundsson is megpróbálkozott egy lövéssel, de Lloris ezt is magabiztosan fogta. Jól játszott a Burnley, a Spurs kereste önmagát a meccs ezen szakaszában.

A második félidőben még közelebb kerültek a gólhoz a hazaiak, és itt már Lloris is kevés lett volna. Egy szöglet után már a háló felé tartott a labda, de a visszafutó Harry Kane a gólvonalról kifejelte azt, megakadályozva a Burnley vezetését.

Itt azonban elfogyott a tudomány a hazaiaknál, és a vendégek átvették az irányítást. Szon kétszer is meglépett, de valahogy mindig sikerült őt szerelni, blokkolni vagy védeni, viszont a 76. percben nem menekülhettek meg a hazaiak a góltól: Lamela szögletét Harry Kane fejelte a kapu felé, az érkező Szon ebbe tette bele a fejét és ezzel megszerezték a vezetést, és mint később kiderült, a győztes gólt is a londoniak.

Nem játszottak jól, a Burnley rászolgált volna egy pontra, de az élet nem kívánságműsor és nagyon, de nagyon sokszor nem igazságos.

Előző 5 meccs eredménye
2020.01.11.Premier League
chelsea
3:0
burnley
Premier League
2019.10.26.Premier League
burnley
2:4
chelsea
Premier League
2019.04.22.Premier League
chelsea
2:2
burnley
Premier League
2018.10.28.Premier League
burnley
0:4
chelsea
Premier League
2018.04.19.Premier League
burnley
1:2
chelsea
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Manchester United – Chelsea

Eléggé csalódást keltő az a 10. hely, ahol most áll a Chelsea, de mit mondjon a MU, akik ezen mérkőzés után csak a 15. helyen állnak?!

Rangadó volt ez a javából, de nem úgy nézett ki a pályán látottak alapján. Az első harminc perc igazából csak tapogatózás volt, mezőnyjáték, veszélyes lehetőségek nélkül. Ezt követően viszont valamennyire sikerült felpörögni, leginkább a Manchesternek, mert három próbálkozásnál is Mendynek kellett hárítania.

Előbb Marcus Rashford ugrott ki egyedül, lövését Mendy lábbal védte. Talán, ha Rashford kockáztat és megpróbálja átemelni Mendy felett a labdát, több sikere lett volna.

Majd jött Juan Mata, 16 méterről leadott lövésénél szintén a francia segítségére volt szükség, végül Bruno Fernandes próbálkozott, de Mendy eszén ő sem tudott túljárni.

A manchesteri lövések között a túloldalon egy meg nem adott tizenegyes miatt háborogtak a londoniak, szerintem jogosan. Maguire egyértelműen átkarolta és nem engedte felugrani Azpilicuetát, de Atkinson szerint nem történt szabálytalanság. Nagyon érdekes döntés…

A második félidőben sem sokat változott a játék képe, a Manchester volt veszélyesebb a kapura, de a cserék sem tudtak új színt vinni a meccsbe, így az eredmény nem változott, maradt a 0-0.

Összefoglalás

Azért erősen meg lennék lepődve, ha a Chelsea ma nem tudna nyerni a Krasznodar ellen a Bajnokok Ligájában, amennyiben így van, úgy extrán motiváltnak kell lenniük a hétvégén. Ráadásul most először állhat össze a bajnokságban a három sztárigazolás, ami Frank Lampard nagy vágya volt. Zijes – Werner – Havertz. Ízlelgessük, mert valószínűleg ezt a három srácot láthatjuk majd a kezdőben.

És akkor még Abraham, Mount vagy épp Giroud szóba sem került.

Erős ez a keret, szó se róla, de egyelőre még nem álltak össze, ami nem meglepetés. Mendy jó vétel volt, ez már látszik, Chilwellből még nem sokat láthattunk, egyedül számomra Havertz egy kissé negatív meglepetés.

A Burnley viszont úgy tűnik, bajban van. Nem is csak az első fordulók eredményei miatt, bár tény és való, hogy nagyon gyengén futottak neki az új idénynek. Aki dicsérhető minden körülmények között az Tarkowski és Barnes. Nem hiába akarta előbbit fél Anglia magához csábítani.

Legutóbbi meccseiknél biztató, hogy azért lövik a gólokat becsülettel, ez most is egy remek választás lehet, akik nem bíznak a Chelsea győzelmében. Merthogy a másik tippem az, hogy Wernerék még tovább mélyítik a Burnley gödrét.

Inkább most a góloknál maradnék, nagyon szeretném már látni, hogy mire fizettek ki egy halom pénzt a Chelsea-nél. Szóval most az over 2,5-re megy a pénzem.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső