Burnley – Ipswich: Fogadási Tippek és FA Kupa Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2023 február 06.
Burnley
Teljesítmény:
N D N N N
  • Turf Moor
  • Február 07. 20:45
Nézd élőben itt:
QuickWin
Ipswich
Teljesítmény:
D D N V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nem is egy, hanem két mérkőzés erejére figyel be nálunk ma az angolok legpatinásabb, legrégebbi kupája. Az FA Kupában az a szabály, ha egy mérkőzésen döntetlen születik, akkor nincs hosszabbítás, nincs tizenegyespárbaj, hanem a meccset meg kell ismételni. Mivel az angol csapatok egyébként is rettenetesen túlhajszoltak, nem szokták szeretni az újrajátszott meccseket. Nem kedveli ezt a szitut a Burnley és az Ipswich sem.

Az Ipswichről nagyon régen írtunk, még egy Portsmouth elleni találkozó volt az utolsó, ahol ténylegesen foglalkoztunk velük. Az pedig már majdnem egy éve volt…

Azóta nem sok minden változott. A gárda ugyanúgy az angol harmadosztályban játszik, annak ellenére, hogy nagy múlttal rendelkeznek. De idén megvan az esélyük arra, hogy feljussanak, erről később részletesen fogok beszélni, ahogy egyébként a Burnley elleni első találkozójukról is.

Vincent Kompany csapatáról már annál többet olvashattatok nálunk. Idén (is) kiemelt figyelmet fordítunk a Championshipre, és ennek a szezonnak az igazi csillaga a Burnley együttese. Akik gyakorlatilag még nem jutottak fel, de nehéz elképzelni, hogy jövőre nem a Premier League-ben fognak futballozni.

Mivel ekkora különbség van – papíron – a két csapat között, adja magát az online sportfogadás Magyarországon levő tagjainak, hogy a Burnley megnyeri a találkozót. De azt az első meccsen elért döntetlent nem a szél fújta össze.

Na jó, nem vitathatjuk el, hogy a Burnley jobb csapat, így gondolják ezt a Rabonánál is. 1.83-at fizetnek a hazaiakra, 3.60-at a döntetlenre és 4.33-at a vendégekre.

Következzen a Burnley – Ipswich mérkőzés!

Burnley

Véget ért a David Wagner-csoda, ennek okozója pedig a Burnley volt. Vincent Kompany együttese az Ipswich elleni kellemetlenebb eredményt egy meggyőző sikerrel tudta feledtetni, a Norwich otthonában 3-0-ra nyertek. Betalált a kapuba Anass Zaroury, Vitinho, valamint Hjalmar Ekdal is, akinek egyébként ez volt az első mérkőzése új csapatában.

A Burnley a bajnokságban tovább szárnyal, és mivel a második helyen álló Sheffield United botlott, most megtehetik azt, hogy a lehető legjobb összeállításukban fogadják az Ipswich csapatát.

Fontos még a mérkőzés szempontjából, hogy a Burnley otthon, a Turf Moore közönsége előtt idén még nem kapott ki. Sem a bajnokságban, sem pedig az FA Kupában. A Ligakupából is a MU verte ki őket idegenben.

Az elmúlt tíz mérkőzésükön csak egyszer kaptak ki, az imént említett mérkőzésen.

A hétvégén három játékosára nem számíthatott Kompany: Nem volt az új fiú, Michael Obafemi, valamint Taylor Harwood-Bellis és Manuel Benson estek még ki.

A várható kezdőcsapat:

Peacock-Farrell – Roberts, Ekdal, Beyer, Maatsen – Cullen, Brownhill – Gudmundsson, Barnes, Zaroury – Foster

Egymás elleni meccsek:

Nem meglepő, hogy sok friss meccse ennek a két csapatnak nincs. A mostani találkozó előtt utoljára 2016-ban találkoztak, az volt a Burnley utolsó szezonja a Championshipben. Mire ők visszakerültek ide, az Ipswich szintén osztályt váltott. Lefelé.

Azt mondom, ezekkel a mérkőzésekkel nem is kell foglalkozni, jöjjön most egy rövidebb összefoglaló arról, hogy az FA Kupában mit játszottak egymás ellen:

Ellentétes félidők meccse volt ez, ugyanis az Ipswich az első félidőben több veszélyes helyzetet dolgozott ki, mint a kissé tartalékosan játszó vendégek. Egyszer Peacock-Farrellre volt szükség, egyszder pedig a kapufa segítette ki Kompanyt és csapatát.

A másodikban aztán rendezte a sorokat a belga, és onnantól kezdve már egy jobb Burnleyt láthattunk. Gólt azonban ez a jobb Burnley sem tudott rúgni, és ennek főként a pontatlanságuk, valamint Hladky kapus volt az oka.

Mondanám, hogy igazságos döntetlen született, és nem is járnék messze az igazságtól.

Előző 5 meccs eredménye
2023.01.28.FA Kupa
ipswich
0:0
burnley
FA Kupa
2016.01.02.Championship
burnley
0:0
ipswich
Championship
2015.08.18.Championship
ipswich
2:0
burnley
Championship
2014.04.26.Championship
burnley
1:0
ipswich
Championship
2013.10.19.Championship
ipswich
0:1
burnley
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Ipswich

Kevesebbet hallunk a csapatról, nálunk a League One annyira nincs középpontban. Szóval egy gyorstalpalóval indítok: Az Ipswichnek megvan az esélye rá, hogy jövőre visszatérjen a másodosztályba. A bajnokságban a harmadik hely az övék, hat ponttal vannak lemaradva, viszont mögöttük is nagy a verseny. A League One sok dologban egyezik meg a Championshippel, például itt is hatalmas a verseny a rájátszást érő helyekért.

A gárda mostanság ritkán tud nyerni, utolsó öt meccsükből csak egyet. A hétvégén a Cambridge United ellen ikszeltek, az eredmény 1-1 lett, a gólt Freddie Ladapo jegyezte. Utolsó idegenbeli győzelmüket novemberben szerezték, az Exeter együttesét verték meg. Azóta öt meccset játszottak le, ikszeltek a Portsmouth – Lincoln – Cambridge trióval, kikaptak az Oxfordtól és a Wycombe-tól.

Ha minden igaz, az együttesből hiányozni fog Tyreece John-Jules, valamint Dominic Ball, mindketten sérültek.

A várható kezdőcsapat:

Hladky – Donacien, Woolfenden, Edmundson, Leigh – Evans, Morsy – Jackson, Aluko, Harness – Hirst

Tippelde

Nehezen elképzelhető, hogy a Burnley hazai veretlenségét, ami egyébként marha régóta tart, pont az Ipswich ellen veszítené el. A kiscsapat nagyot ment, az újrajátszás is hatalmas szó ez ellen a Burnley ellen.

Vincent Kompany nem fogja a véletlenre bízni a meccset, ők tovább akarnak jutni, ki akarják szolgálni a közönségüket. A hazaiakra adott szorzó baromi jó, úgyhogy ezt nem érdemes kihagyni. Mi a Burnley sikerét tartjuk valószínűnek.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
QuickWin
Oddsok: 1.92 Bónusz: 35,000Ft
Spinanga
Oddsok: 1.86 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.86 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső