Burnley – Sunderland: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2023 március 27.
Burnley
Teljesítmény:
V N N D N
  • Turf Moor
  • Március 31. 20:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Sunderland
Teljesítmény:
D V N V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Na végre! Ez már nekünk is ismerősebb terep. Szép volt, jó volt a válogatott szünet, bízhatnak a szurkolók benne, hogy ma este Magyarország győzelemmel kezdi meg a szereplését az Eb-selejtezőn, a meccsről egyébként mi is írtunk, ezt követően viszont már a hétvégére fókuszálunk. Nem is tehetünk mást, hajrájához érkezik a Championship, az angol másodosztályú bajnokság, amit az egész idényben követtünk, és nem bántunk meg. Sokaktól hallottam, hogy ők is elkezdték követni ezt a bajnokságot, és már szimpatizálnak egy-egy csapattal. És nem mellesleg sportfogadás szempontjából sem volt ez egy rossz döntés.

A leendő bajnok mérkőzése következik, a Burnley hazai pályán fogadja a Sunderlandet, akik – a mostanában mutatott forma ellenére – az idei év totális meglepetései. Tony Mowbray csapatának még a feljutásra is van valamennyi esélye, akkora a tömörülés az élmezőnyben, hogy nehéz – inkább lehetetlen – megmondani most, hogy kik lehetnek ott a rájátszásban.

Ami biztos, hogy ezen a meccsen nem a vendégek a favoritok. A Burnley győzelmére 1.50-et fizetnek az OlympusBetnél, 4.00-t a döntetlenre, 7.00-t a vendégekre.

Jöjjön a Burnley – Sunderland találkozó!

Burnley

Őrzi tizenhárom pontnyi előnyét a Burnley együttese a második helyen levő Sheffield Uniteddal szemben. A legutóbbi, szünet előtti hétvégén ők nem léptek pályára, vagyis pályára léptek, de nem a bajnokságban, hanem az FA Kupában. Most a Sheffieldet hagyjuk, nem róluk van szó, beszéljünk csak a Burnley-ről. Maradjunk annyiban, hogy volt már jobb meccse is Vincent Kompanynak, aki korábbi sikerei színhelyére, az Etihad Stadionba tért vissza.

Az újbóli találkozás nem sült el jól, a City 6-0-ra verte el a másodosztály leendő bajnokát, esélyt sem adva nekik. Ez volt a papírforma, erre számítottak a játékosok is, de talán hat bekapott gólra nem.

Maradt a bajnokság, amit nincs mese, meg kell nyerni, lehetőség szerint minél hamarabb. Kilenc forduló van hátra, az előny pedig magabiztos. A Burnley 24 győzelmet aratott idén, 11 döntetlent játszott, és 2 vereségük van.

Hazai pályán már csak ők veretlenek, a mérleg 14-5-0.

Ha minden igaz, akkor három olyan játékos van, akire nem számíthat a menedzser pénteken este. Taylor Harwood-Bellis kulcsember, azonban a pótlása megoldott, Darko Churlinov nem sok szóhoz jutott idén, azonban Josh Brownhill kiesése okozhat gondokat, még akkor is, ha amúgy őt is tudják pótolni.

A várható kezdőcsapat:

Muric – Roberts, Ekdal, Beyer, Maatsen – Cork, Cullen – Vitinho, Tella, Zaroury – Barnes

Egymás elleni meccsek:

Friss meccsük csak egy van. A Burnley inkább a Premier League-ben szerepelt, a Sunderland pedig egy mélyrepülést folytatott az elmúlt években, az első osztálytól a harmadikig buktak le. A cél azonban a PL mindkettejüknek. Az őszi mérkőzésük sok gólt és izgalmat is tudott hozni, a Burnley idegenben nyert 4-2-re. A korábbi meccseikre nem igazán éri meg kitérni, hiszen akkoriban a keretek még egyáltalán nem úgy néztek ki, mint most.

Előző 5 meccs eredménye
2022.10.22.Championship
sunderland
2:4
burnley
Championship
2019.08.28.Angol Ligakupa
burnley
1:3
sunderland
Angol Ligakupa
2017.03.18.Premier League
sunderland
0:0
burnley
Premier League
2017.01.17.FA Kupa
burnley
2:0
sunderland
FA Kupa
2017.01.07.FA Kupa
sunderland
0:0
burnley
FA Kupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Sunderland

Tony Mowbray együttese egy kissé csapongó mostanában, ez pedig természetes, hogy nem válik a javukra. Az olykor teljesen váratlan pontvesztések egyre távolabb lökik őket a rájátszástól, jelenleg azt mondom, matematikai esélyük van, reális már nincs.

A gárda az utolsó öt mérkőzéséből hármat is elveszített, csak a Norwich együttesét tudták megverni, legutoljára pedig iksz jött csak össze. Mondjuk a Luton ellen pontot szerezni szerintem nagy szó, főleg, ha ismerjük a körülményeket. A vendégek a második félidő elején vezetést szereztek, amit Amad Diallo a 86. percben egyenlített ki tizenegyesből.

Ross Stewart kiválása nagy probléma, a télen kölcsönvett Joe Gelhardt azért nem úgy játszik, mint a hosszú időre kiváló társa.

Ebben látom a Sunderland várható kudarcának okát. Hogy nem igazán van, aki gólt rúgjon.

Idegenben az ötödik legtöbb ponttal rendelkeznek, 8-5-6-os mérlegük van, ami bőven jónak mondható.

Az említett Ross Stewart mellett nem lesz még ott Aji Alese, Dennis Cirkin, Corry Evans és Elliot Embleton.

A várható kezdőcsapat:

Patterson – Hume, Ballard, Batth, O’Nien – Neil, Michut – Roberts, Ba, Clarke – Diallo

Tippelde

A Sunderland nincs jó formában, míg a Burnley a komoly zakó utáni sebeit nyalogatja. Kell a hazaiaknak egy siker, hogy túl tudjanak lépni az FA Kupából való kiesésen. Nem kérdés, hogy az esélyük meg is van rá.

Mi úgy gondoljuk, a hazaiak meg fogják nyerni a mérkőzést, de egy olyan meccsen, ahol a vendégek is egyszer a kapuba találnak.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.56 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.53 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.53 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső