Cagliari – Lecce: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 július 09.
Cagliari
Teljesítmény:
D V D N N
  • Sardegna Arena
  • Július 12. 19:30
Nézd élőben itt:
QuickWin
Lecce
Teljesítmény:
N V V V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nem hittem volna, hogy végérvényesen egy kiesésre ítélt csapat fogja elvenni a Lazio bajnoki reményeit, mégis így lett. Eddig sem volt sok esélye a rómaiaknak (az Atalanta elleni vereséggel indult a lejtmenet), de így végleg lemondhatnak a scudettóról, inkább az lehet a fő céljuk, hogy a második helyet meg tudják tartani.

Ezzel a valószínűtlen győzelemmel viszont a Lecce hosszú idő után nem áll kiesőhelyen, meg tudták előzni a Genoát, akik a Napolitól szenvedtek vereséget.

A Cagliarinál az edzőváltás nem hozta meg a várt áttörést, javult ugyan Walter Zenga irányítása alatt a csapat, de sehol nincsenek az őszi gárdához képest.

Lássuk a Cagliari – Lecce mérkőzés beharangozóját!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Fiorentina – Cagliari

Egy 0-0-s meccset ritka, amikor dicsérnek, de ez kifejezetten olyan mérkőzés volt, amiről nem lehet rosszat mondani. Rengetegszer mondják a TV-ben, hogy mekkora csata folyik a pályán, miközben gyenge labdázgatást látni… Ez egyáltalán nem ilyen meccs volt. Jó iram volt, tele helyzetekkel…

Leginkább Cagliari helyzetekkel, akik javarészt uralták a mérkőzést. Giovanni Simeone még a hálót is megzörgette, de az asszisztens lest jelzett. A VAR is visszanézte a találatot és mivel az indítás pillanatában Simeone feje valóban előrébb volt a védőnél, nem adták meg. Eléggé furcsa helyzet volt, de a szabály az szabály. Márpedig ha előbbre van az a testrész amellyel szabályos gólt lehet szerezni, akkor nincs vita.

Életjelet adott aztán magáról a Fiorentina is, Duncan lövése csattant a kapufán, majd Ribery közeli lövését kellett védeni.

Ha ránézünk a statisztikára egy teljesen kiegyenlített meccset látunk, de igazság szerint Zengáék egy picivel közelebb álltak a győzelemhez.

Előző 5 meccs eredménye
2019.11.25.Serie A
lecce
2:2
cagliari
Serie A
2012.02.26.Serie A
cagliari
1:2
lecce
Serie A
2011.10.02.Serie A
lecce
0:2
cagliari
Serie A
2011.04.17.Serie A
lecce
3:3
cagliari
Serie A
2010.11.28.Serie A
cagliari
3:2
lecce
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Lecce – Lazio

Ki gondolta volna, hogy a Lecce hatmeccses nyeretlenségi sorozata épp a Lazio ellen szakad meg? Szerintem még a legvérmesebb Lecce szurkolók sem gondolták ezt.

Pedig így történt, a kiesés elől menekülő gárda 2-1-es győzelmet aratott a második helyen álló fővárosi alakulat ellen. Nem állnak messze az ilyesfajta bravúrok az újonctól, a Napolit pár meccsel ezelőtt (még a felfüggesztés előtt) Nápolyban verte 3-2-re, de például ikszelt a Juventusszal is.

Óriási kapushibával indult a meccs, egy ártalmatlan szituációban. Gabriel csúszott el egy kirúgás közben, így a játékszer egy Lazio játékos előtt termett. Lövését még védeni tudta a hibázó kapus, de a kipattanó Caicedo elé került, aki már nem hibázott.

Innentől azt gondolhattuk, hogy egy könnyed kis összecsapás lesz ebből. Ennél nagyobbat nem is tévedhettünk, ugyanis a Lazio nem nagyon forszírozta a további támadásokat, a Lecce pedig egy szép fejessel egyenlített. Falco jobboldali beadása üresen találta meg Babacart, aki gyönyörűen emelkedett és bólintott a hálóba.

Hamarosan még nagyobb volt a probléma, ugyanis Patric kezezése után tizenegyeshez jutottak a hazaiak. A legeredményesebb játékosuk, Mancosu állt a labda mögé, de „bakkecske” lövése fölé szállt. Tudjátok, ez az az újabb fajta tizenegyes, amikor a lövés előtt felugrik a játékos. Itt ez most nem jött be.

Nem kapcsolt a Lazio, hogy ebből gond lehet, továbbra sem jöttek a támadások, de a második félidő elején egy újabb fejessel már a Lecce vezetett, a gólszerző Lucioni, a belső védő volt.

Itt aktivizálta magát a Lazio, de már késő volt, egyenlíteni ugyanis már nem sikerült. Győzelmével a Lecce nagy lépést tett a bentmaradás felé, de a maradék fordulókban sem tétlenkedhetnek.

Összefoglalás

Érdekes, de a Leccének egy kicsit jobban megy idegenben, mint hazai pályán. Ez nem a pontok számában mutatkozik meg, hanem a mutatott játékban és a győzelmek számában. Nem olyan fontos infó, de sok kiscsapat inkább hazai pályán dominál és gyűjtögeti a pontokat, ez náluk nem így van.

Őszi meccsükön egy izgalmas 2-2-es döntetlent játszottak, de akkor még a Cagliari nagy menetelése zajlott.

A Cagliari utolsó négy hazai meccséből hármat ugyan elbukott, de nívós ellenfelek ellen játszottak. Atalanta, Napoli és AS Roma.

A Sassuolo sem lehet büszke idegenbeli teljesítményére, zsinórban háromszor hagyták el vesztesen a pályát, de az ellenfél itt is az erősebb kategóriát jelentette: AS Roma, Juventus és Sassuolo.

Zenga érkezése valamennyire felrázta a csapatot, de én úgy hiszem, hogy ennél több van bennük.

A Fiorentina elleni játékukból kiindulva itt most nem lesz esélye a Leccének. Hazai győzelmet várok.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső