Cagliari – Torino: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 június 24.
Cagliari
Teljesítmény:
N V V V V
  • Sardegna Arena
  • Június 27. 19:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Torino
Teljesítmény:
N D V V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Megszakadt végre a Cagliari hosszú időn át tartó nyeretlenségi sorozata. Az új edző első mérkőzésén még vereséget szenvedtek a Verona ellen, azonban Zenga együttese tegnap 1-0-s győzelmet aratott. Oké, a kiesőhelyen álló és szinte biztosan kieső SPAL ellen, de a győzelmet sosem kell megmagyarázni. Talán ez a győzelem visszahozza a játékosok önbizalmát és feljebb tud lépni a Cagliari.

A túloldalon is megszakadt egy hosszú (nyolc meccsen át tartó) nyeretlenségi sorozat, a Torino is 1-0-ra nyert, ők az Udinese gárdáját verték meg.

Most kérdés, hogy egymás ellen mire megy a két gárda. Ezúttal a Cagliari – Torino meccs kulisszái mögé nézünk be.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

SPAL – Cagliari

Igen, a felvezetőben már megírtam, hogy mi lett ennek a meccsnek a végeredménye, de nem árt egy kissé kibontani, hogy is alakult a mérkőzés.

Leginkább távoli lövésekkel próbálkoztak a felek, azonban ez eredményt nem hozott. A lövések többsége messze elkerülte a kaput, ami pedig nem, az csemege volt a hálóőrök számára. Nem szabad azonban szó nélkül elmenni a meccs legszebb jelenete mellett, amely gólt érdemelt volna.

Marko Rog végezhetett el szabadrúgást a tizenhatos és az alapvonal találkozásánál. Letica kéttagú sorfalat állított fel, nagyobb esély volt beadásra, minthogy onnan kapura tűzné a horvát középpályás. Mégis ez történt, a sorfal szétugrott, Leticának pedig hatalmas bravúrra volt szüksége, hogy kiszedje a labdát. Még egy centi és rezgett volna a bíró karórája…

Ezt leszámítva nem volt túl eseménydús a mérkőzés, a Cagliari ment előre becsülettel, de nagy ziccert nem tudtak kialakítani. A túloldalon egy nagy helyzet maradt ki, Cerri ordító helyzete maradt ki, pontosabban a balról érkező beadást követően fejbe rúgta a vendégek kapusát, Olsent.

A Cagliari szurkolói felkészültek az újabb győzelem nélküli találkozó elkönyvelésére, de a szezon legjobban teljesítő játékosa nem adta fel. Marko Rog távoli lövését csak kiütni tudta Letica, Joao Pedro startolt rá a labdára és középre adta azt, pontosan Giovanni Simeone fejére, aki a 93. percben megszerezte a győztes gólt.

Nem volt könnyű, történhetett volna másképp is, de talán ez a győzelem segít visszarázódni Walter Zenga tanítványainak.

Előző 5 meccs eredménye
2019.10.27.Serie A
torino
1:1
cagliari
Serie A
2019.04.14.Serie A
torino
1:1
cagliari
Serie A
2018.11.26.Serie A
cagliari
0:0
torino
Serie A
2018.03.31.Serie A
cagliari
0:4
torino
Serie A
2017.10.29.Serie A
torino
2:1
cagliari
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Torino – Udinese

Nagy szüksége volt a torinóiaknak a győzelemre, utolsó nyolc meccsükön nem tudtak nyerni. Ahogy azt egy korábbi tippnél írtam, valószínűleg a vezetőedző napjai meg vannak számlálva, olasz hírek szerint már meg is egyeztek Longo utódjáról és csak azért tartanak ki mellette a szezon végéig, mert az olasz szabályok értelmében egy edző két csapathoz nem ülhet le azonos szezonban.

Nem lehet tehát könnyű mostanság Torino játékosnak vagy edzőnek lenni, ettől függetlenül megmutatták, hogy képesek harcolni és egy nem túl színvonalas mérkőzésen felülmúlni az Udinese gárdáját.

A mérkőzés egyetlen gólját Andrea Bellotti szerezte még az első félidőben. Edera indult meg az udineiek kapuja felé, látta, hogy Bellotti a leshatáron mozog, a kiugratással ugyan kicsit kisodródott, de így is utat talált a kapuba a labda.

Voltak még kisebb lehetőségek a hazaiak előtt, de inkább az Udinese támadott, a sok csatát megélt Sirigu eszén viszont nem tudtak túljárni, pedig megdolgoztatták a vendégek támadói.

Bellotti még a meccs végén szerezhetett volna egy gólt, de védeni tudott Musso.

Ezzel a győzelemmel beérték a Fiorentinát és közel van a Sassuolo is.

Összefoglalás

Nehéz dolgunk van, amikor két hullámvölgyből (látszólag) kievickélő csapat játszik egymás ellen. A józan ész egyértelműen a hazaiak győzelmét vetítené elő, már csak a játékerő miatt is, azonban ők a jó szezonkezdést követően olyan mélyen voltak, amiből egy győzelem nem biztos, hogy teljesen ki tudja hozni őket. Kezdetnek viszont nem rossz…

Joao Pedro visszatért, ő volt a meccs hőse (meg persze a gólszerző, Giovanni Simeone), ez reményt adhat a mérkőzés előtt a Cagliari szurkolóinak.

A másik oldalon pedig Bellottinak tett jót ez a győztes gól, az ezt megelőző fordulóban a Parma ellen tizenegyest hibázott.

Ősszel egyébként 1-1-es döntetlent játszottak a csapatok, akkor Zaza és Nandez szerezték a gólokat.

Én most is döntetlenre számítok. Megszerezték első győzelmüket hosszú idő után, ami nagy lökést, nagy önbizalmat adhat a játékosoknak.

A játékerő közel azonos (jobbnak tartom egy kicsit a Cagliari keretét), legutóbbi három meccsük egyaránt pontosztozkodással ért véget, adja magát, hogy most is így lesz. Ha valaki biztosra akar menni, akkor az 1X is játszható.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső