Cardiff – Hull City: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 július 21.
Cardiff
Teljesítmény:
N N V V N
  • Cardiff City Stadium
  • Július 22. 20:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Hull
Teljesítmény:
V V V V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Legnagyobb bánatomra a Championship, azaz az angol másodosztály is búcsúzik és lepihen egy kis időre. Az egyik feljutó már megvan, kettő még várat magára, a kiesőknél is hasonló a helyzet, de ott még fordulhatnak a dolgok.

Jelenleg cikkünk egyik főszereplője, a Hull City a sereghajtó, igazi csodára van szükség, hogy ők jövőre is ebben az osztályban szerepeljenek. Sok csapatnak van izgulnivalója, de a Championship általában ilyen, a mezőny kiegyenlítettsége miatt az utolsó fordulóra is marad bőven izgalom.

A Cardiffot egy lépés választja el a rájátszástól. Ha nyer, biztosan harcolhat a feljutásért, míg az automatikus feljutást jelentő 2. helyért még három csapat van versenyben.

Lesz itt nemulass, annyi biztos.

Vegyük górcső alá a Cardiff – Hull City találkozót!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Middlesbrough – Cardiff

Az egyik csapat, aki akár még ki is eshet a ’Boro. A szebb napokat is látott együttes tükörsimán kapott ki a walesiektől.

Az első félidőben még csak egyszer találtak a hálóba, a második játékrészben azonban további két góllal szomorították a hazaiakat.

Négy perc után jutott szöglethez a Cardiff, a középre ívelt labdára pedig Morrison érkezett remek ütemben, fejesét nem tudta hárítani Pears.

Később volt dolga a kapusnak, meccsben tartotta a hazaiakat, akik elől viszont teljesen veszélytelenek voltak.

A fordulás után egy kontra pecsételte meg a Middlesbrough sorsát. Ismét az öltözőben ragadtak a hazaiak, Tomlin indította Murphyt, aki a félpályától nyargalhatott teljesen egyedül a hazai kapuig, 0-2.

Murphy aztán nem állt meg egynél, egy kissé szerencsés góllal már három volt a különbség.

A szépségtapaszt Assombalonga gyönyörű szabadrúgásgólja jelentette, így a végeredmény 1-3 lett.

Előző 5 meccs eredménye
2019.09.28.EFL Championship
hull city
2:2
cardiff city
EFL Championship
2018.04.28.EFL Championship
hull city
0:2
cardiff city
EFL Championship
2017.12.16.EFL Championship
cardiff city
1:0
hull city
EFL Championship
2016.01.13.EFL Championship
hull city
2:0
cardiff city
EFL Championship
2015.09.15.EFL Championship
cardiff city
0:2
hull city
EFL Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Hull City – Luton

A Luton Town az újrakezdést követő teljesítményével nem szolgált rá a kiesésre, egy utolsó fordulós győzelemmel jó esélye volna a bentmaradásra. A Hull a Championship történetének egyik legsúlyosabb vereségét szenvedte el a Wigan ellen, így lehetett számítani rá, hogy a Luton is győztesen hagyja el ellenük a pályát.

Ez azonban nem volt olyan sima, de nem is várta azt senki sem, a két csapat játékereje között nem sok különbség van.

A Luton láthatóan jobban akarta a győzelmet, számtalan helyzetet dolgoztak ki, az utolsó pillanatokban azonban nem állt melléjük a szerencse. Kétszer annyi kapura lövési kísérletük volt, mint a hazaiaknak, a végén pedig csak összejött a három pontot érő gól.

Kazenga LuaLua eddig nem sok vizet zavart ebben az idényben, azonban most döntő jelentőségű gólt szerzett a 85. percben. Távol a kaputól vezette a labdát, senki nem támadta. A kongói gondolt egyet és kábé 22 méterről tüzelt. A labdára nem ért már oda Ingram, így ezzel a góllal a vendégek győzedelmeskedtek.

Egy meccs a világ, de a Lutonnak nem lesz könnyű dolga, a Blackburnnel kell szembenézniük az utolsó fordulóban.

Összefoglalás

A Hull teljesen szétesett, ez nyilvánvaló. Utolsó öt meccsük zsinórban bukta, köztük a híres-hírhedt 8-0-s vereséggel. Teljesítményük miatt lecsúsztak a legutolsó helyre, isteni csoda kellene, hogy legyen esélyük.

A Hull Daily Mail összeszedte az összes lehetséges kimenetelt, ami által a Hull City bent maradhat. Elég szűk ez a lista…

A Cardiff viszont már nagyjából készülhet a rájátszásra, ami az egyik legkeményebb lesz, amit az utóbbi években láthattunk. Akár a West Brom, akár a Brentford kerül fel, elég erős mezőny lesz…

Meglepő módon a Hull ősszel egy pontot otthon tartott a Cardiff ellen, akkor 2-2-re végeztek a felek.

A sima hazai győzelemnek nincs akkora értéke, de ha hendikeppel tesszük, úgy már szimpatikusabb a felállás.

Gondoljunk bele, a Hullnak csak és kizárólag akkor van bármi esélye, ha nyer. Ahhoz, hogy nyerjenek támadni kell, gólt kell szerezni. Ezt pedig a nagyobb játékerőt képviselő Cardiff könnyen kihasználhatja. Az első kapott gól után pedig össze fognak omlani a Tigrisek.

Lehet, hogy ez csak az én fejemben létezik, de tegye fel a kezét, aki látott már hasonló szituációt. Én láttam, nem is keveset.

Szóval ne féljetek a henditől, valószínűleg nem egy uncsi 0-0 vagy 1-0 lesz a meccs vége. Mindkét csapat sokat veszíthet, egyikük pedig sokat is fog.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső