Celta Vigo – Betis: Fogadási Tippek és La Liga Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 július 02.
Celta Vigo
Teljesítmény:
V D N N D
  • Abanca Balaídos
  • Július 04. 17:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Real Betis
Teljesítmény:
V V N V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mi is megtippeltük, hogy a remek formában levő Villarreal nem fog hibázni a Benito Villamarínba, a Betis ugyanis az edzőváltást követően sem tudta összeszedni magát, Trujillonak nem sok babér termett, mióta átvette az irányítást.

Ez is egy sima találkozó volt, ráadásul a játékosok ismét tettek azért, hogy az ellenfélnek könnyű dolga legyen. Hol egy kihagyott tizenegyessel, hol egy piros lappal járulnak hozzá az ellenfél győzelméhez.

A Celta Vigo az újrakezdést követően biztatóan játszott, mígnem beleszaladt a késbe, 5-1-re kapott ki a mögöttük álló Mallorcától. Az ott látottak azonban az egész videóbíró-rendszer körül óriási kérdéseket vetnek fel, nem hiába forrongott a spanyol sajtó… Hamarosan kifejtem, mi történt.

A La Liga 34. fordulójában Celta Vigo – Real Betis mérkőzést rendeznek.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Mallorca – Celta Vigo

Nem állnak távol Iago Aspaséktól a gólgazdag meccsek. Az újrakezdés után 6-0 az Alavés ellen, 2-2 a Barca ellen, most pedig 1-5 a Mallorca ellen. Utóbbinak valószínűleg nem örülnek annyira, mint az első kettőnek.

Senki nem várta, hogy ilyen arányban nyerjenek Budimirék, még akkor sem, ha kényelmes előnye van velük szemben a vigoiaknak.

Említettem, hogy forrongott a spanyol sajtó egy eset miatt…

Történt, hogy a 13. percben Dani Rodriguez tört volna be a tizenhatoson belülre, de inkább feldobta magát. A VAR-szobában ülők mégis megadták a tizenegyest. Teljesen indokolatlanul. Érthetetlen döntés, ami lehetséges, hogy az egész mérkőzést nagyban befolyásolta, mégsem lehet ellene semmit tenni. Budimir belőtte a büntetőt, így az előny a hazaiaknál volt.

Egyenlíthetett volna a Celta, egy szöglet után Murillo fejelt és a labda kicsúszott Reina kezei közül. A visszajátszások alapján azt mondanám, hogy teljes terjedelmével áthaladt a gólvonalon, mielőtt kikanalazta volna a hálóőr, a bíró mégsem jelzett. Sem az órája nem rezgett, sem a VAR-szobában nem jeleztek. Ez is érdekes volt, nézzétek meg a visszajátszásokat!

Így viszont 1-1 helyett 2-0 állt hamarosan az eredményjelzőn, Cucho ugyanis szépen lőtte ki a bal alsót, Blanco mozdulni sem tudott.

Még a félidő vége előtt jött a harmadik: Pozo szinte lekopírozta Cucho gólját, csak a másik oldalról.

A pihenőt követően hiába szépített a Celta (Iago Aspas váltott gólra egy tizenegyest), Budimir duplázott, majd Salva Sevilla állította be az 5-1-es végeredményt.

Kérdés, mi lett volna, ha nem nézik be ennyire Dani Rodriguez műesését…

Előző 5 meccs eredménye
2019.10.30.La Liga
real betis
2:1
celta vigo
La Liga
2019.03.10.La Liga
celta vigo
0:1
real betis
La Liga
2018.11.04.La Liga
real betis
3:3
celta vigo
La Liga
2018.01.29.La Liga
celta vigo
3:2
real betis
La Liga
2017.08.25.La Liga
real betis
2:1
celta vigo
La Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Real Betis – Villarreal

Rubi menesztése óta semmit nem változott a sevillaiak játéka, ugyanúgy rossz játékot produkálnak rendre, a védelmük katasztrófa, várható volt, hogy az újrakezdés óta veretlen Villarreal átgázol rajtuk.

Most nem kaptak négy gólt, mint a Levante ellen, de így is üres kézzel hagyták el a pályát.

Már az első félidőben kialakult a végeredmény, Gerard Moreno tudott duplázni. Első gólját büntetőből érte el, a második pedig egész pofásra sikeredett. Egy lövőcsellel megverte védőjét, majd estében a kapu jobb alsó sarkába lőtt.

A mérkőzés krónikájához hozzátartozik, hogy Nabil Fekir, a Betis támadója 1 perc alatt két sárgát szedett be, így a teljes második félidőt emberhátrányban játszotta a Betis, egyenlítési esélyeiket ezzel nullára csökkentette a világbajnok francia.

Gól már nem született, csak egy Villarreal kapufa, a Betis pedig újabb vereséget szenvedett.

Összefoglalás

Csalóka a Celta Mallorca ellen játszott súlyos veresége, ennél jóval több van Oscar Garcia csapatában. Ezt pedig most be is bizonyíthatják. Dacára, hogy a Betis előrébb áll a tabellán, mondhatni egyértelmű esélyesei a találkozónak a hazaiak. Ez az oddsnál is szépen megmutatkozik.

A zöld-fehérek bajnoki mérkőzésen utoljára tavaly novemberben tudtak nyerni a bajnokságban, azóta főként vereségek és néhány döntetlen csúszott be.

Továbbá fontos, hogy egy hazaia győzelemmel a Celta meg is előzheti a Betist, szerencsés eredmények esetén nagyot ugorhat a tabellán, kissé fellélegezhetnek, mert ár öt pont az előnyük a Mallorcával szemben (akik már kiesőhelyen állnak), bizonyára nem túl megnyugtató a 17. pozícióban állni.

A forma is a hazaiak mellett szól… Nagyon mást nem is lehet erről a mérkőzésről elmondani.

Véleményem szerint ez egy tükörsima hazai győzelem lesz, ami majd tovább mélyíti a problémákat a Betis háza táján.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső