Celta Vigo – Levante: Fogadási Tippek és La Liga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 július 14.
Celta Vigo
Teljesítmény:
V D D V D
  • Abanca Balaídos
  • Július 16. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Levante
Teljesítmény:
V V D D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A véghajrához érkezett a spanyol első osztályú bajnokság. Két forduló van hátra, a Celta Vigo pedig egy győzelemre van attól, hogy biztosan bent maradjon. Mivel a Leganes meglepetésre legyőzte a Valenciát, jelenleg 32 egységük van, kettejük között pedig ott van még az Alavés. Izgalmas két forduló elé nézünk! Mi azonban most nem a győztest tippeljük meg a Celta Vigo – Levante meccsen, hanem hogy a csapatok képesek lesznek-e gólt szerezni.

Kiélezett mérkőzésre számítok, még akkor is, ha a Levante számára nincs túlságosan nagy tétje. A Celtának annál inkább kelleni fog a három pont, ez pedig remélhetőleg gólokban is megmutatkozik.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Osasuna – Celta Vigo

A Celtának nem igazán megy idegenben, a forduló előtt sem álltak túl jól, a mérkőzés után vereségeik száma egyel növekedett. Pedig a találkozó nekik indult jól, a 10. percben Iago Aspas lapos passzát Santi Mina váltotta gólra. Az esetet a játékvezető is megnézte, hiszen lesgyanús szituációból született a gól, azonban a visszajátszások egyértelművé tették, hogy szabályos találat született.

Még az első félidőben megszületett az egyenlítés, Enric Gallego fejjel juttatta kapuba Estupinan beadását.

A második félidő már a hazaiaké volt, jöttek sorra a lehetőségek és a Villar-védések. Sokáig úgy tűnt, 1-1-es döntetlennel ér véget a találkozó (ami azért nem lett volna rossz a Celtának), de Arnaiz a 91. percben az Osasunát juttatta előnyhöz. Mivel kevés volt a meccsből, ez az előny ki is tartott.

Győzelmével az Osasuna 11., de még akár feljebb is léphetnek a tabellán.

Előző 5 meccs eredménye
2019.12.22.La Liga
levante
3:1
celta vigo
La Liga
2019.02.16.La Liga
celta vigo
1:4
levante
La Liga
2018.08.27.La Liga
levante
1:2
celta vigo
La Liga
2018.05.19.La Liga
celta vigo
4:2
levante
La Liga
2018.01.14.La Liga
levante
0:1
celta vigo
La Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Levante – Athletic Bilbao

A valenciai csapat is vereséggel hangolt a Celta elleni összecsapásra, ők a jó formában levő és jó futballt játszó Athletic Bilbaoval csaptak össze.

A meccsen meddő mezőnyfölényben játszó hazai alakulat már az első félidőben kétgólos hátrányba került, „köszönhetően” Raúl Garciának. A 34 esztendős középpályásnak nagyon megy idén, ezzel a duplával már 15 gólos a szezonban.

A félidő elejére és a végére is jutott egy-egy gól. A 4. percben egy jobb oldalról érkező beadást vágott a kapuba, majd a 45. percben gyönyörűen emelte át Fernandez Abarisketát.

A második félidőben is nekik voltak lehetőségeik, gólt mégis Bardhi szerzett. Az észak-macedónt Borja Mayoral hozta kihagyhatatlan helyzetbe.

Összefoglalás

A Levante négy meccs óta nyeretlen, két döntetlent két vereség követett. Ezen meccsek közül legalább kettő hozható lett volna, nincsenek jó formában.

A Celta pedig nagyon hektikusan játszik, bennük lenne a potenciál, hogy feljebb legyenek a tabellán, a játékerő adott ehhez, valami mégsem működik. És ez már a második év…

Legutóbb a Levante 3-1-re nyert, de az utolsó Balaídosban vívott meccsük végén is ők örülhettek, akkor 4-1-re ütötték ki Aspasékat.

Ami viszont számunkra fontosabb, hogy utolsó három meccsükön mindkét csapat szerzett gólt.

Blanco kiválásával gyengültek hátul, hiába mutatott be nagy védéseket Villar, benne van a pakliban, hogy a Levante be tud találni. Bardhi remek szabadrúgáslövő, Borja Mayoral nem hiába játszott a Real Madridban, szóval bőven van sansz a vendéggólra.

Ahogy a hazaira is, Santi Mina és Iago Aspas remek párost alkotnak, ez kitűnt az Osasuna ellen is, hogy nagyon megértik egymást, folyamatosan egymást keresték és a meccs elején egy gólt is összehoztak ők ketten.

Egy dolgot még ne felejtsünk el: Egy győzelem kell a biztos bentmaradáshoz a hazaiaknak. Ez pedig extra motiváció lehet az ő számukra.

Úgy gondolom, esélyesebb a Celta, megnyerhetik a mérkőzést, de nem tartom annyira biztosnak, minthogy a Levante és a Celta is betalál a hálóba, így arra fogadok, hogy mindkét csapat szerez gólt, de akár a 2,5-nél több gól is bejöhet.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső