CF Montreal – Charlotte FC: Fogadási Tippek és MLS Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 június 23.
CF Montreal
Teljesítmény:
V V N N V
  • Saputo Stadium
  • Június 26. 01:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Charlotte FC
Teljesítmény:
D N V V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mivel Svédországban még hétfőn is lesz forduló, ezért lehetőségünk nyílik ma egy kicsivel többet adni, a nyáron öt tipp volt eddig a maximum, most ezt emeljük meg, ma és holnap is hat tippel találkozhattok. Ami pedig az átigazolási piacot illeti, folyamatosan nézzük, és később bajnokságonként foglaljuk össze majd, de egyelőre még annyi a fals híresztelés, a kacsa, a pletyka, hogy egy olyan cikket nem akarunk összehozni, aminek a fele be sem következik. Szóval kis türelem, hamarosan jövünk azzal a témával is.

De most egyelőre még a tippeknél maradunk, a héten biztosan, habár zajlik a vizes VB, és fiaink meg lányaink remek eredményeket szállítanak, elég megemlíteni Milák Kristófot, aki világcsúccsal lett világbajnok.

Na, most már tényleg kezdjünk bele. Három amerikai tippünk van mára, elsőként a CF Montreal – Charlotte FC, aztán jön majd Nikolics Nemanja excsapata, valamint a David Beckham által tulajdonolt Inter Miami is. Előbbi a Houstonnal, utóbbi a Minnesotával csap össze.

A Montrealról és a Charlotte-ról is volt már szó korábban, utóbbinak ez az első idénye a Major League Soccerben, és eddig nem szerepeltek le, nem is fognak, remek kis csapata van Miguel Ramirez mesternek.

A kanadai Montreal szintén előkelő helyen áll a bajnokságban, viszont ott a forma most kissé ijesztő, egy szép győzelem minden bizonnyal segítene a csapaton.

Vágjunk bele!

CF Montreal

A Montreal együttese egyelőre az ötödik helyen áll a Keleti Konferenciában, de ez könnyedén változhat, hiszen a mögöttük levő csapatok közel állnak, a Montreal pedig nem igazán van formában. Itt arra gondolok, hogy az elmúlt öt meccsen háromszor is kikaptak, amivel eddigi vereségeik számát megduplázták. Nincs akkora probléma, hiszen továbbra is látótávolságon belül az első hely, egy győzelemmel akár három gárdát is megelőzhetnének.

Az utolsó bajnoki meccsükre négy nappal ezelőtt került sor, amikor hazai pályán fogadták az Austin FC csapatát. A Nyugati Konferenciában vitézkedő együttes, úgy tudott 1-0-ra nyerni, hogy egy teljes félidőt emberhátrányban játszottak le. Ezen tény teszi ezt a vereséget még kellemetlenebbé. Mert egyébként a kanadaiak voltak az esélyesebbek…

De nem ez az egyetlen ciki helyzet velük kapcsolatban. Az éjjel a kanadai Championshipben is pályára léptek, annak elődöntőjében a Toronto FC ellen, akik szintén az MLS-ben játszanak. A két erős csapat meccsén – amely egy döntővel is felért – a Toronto 4-0-ra győzött.

Lényegében ez az utolsó esélye a Montreal csapatának, hogy ne nyeretlenül zárják a júniust, utolsó sikerüket május végén a Cincinnati ellen aratták. Az is egy necces meccs volt, csak 4-3-ra tudtak győzni.

Hazai pályán 4-0-3-as mérleggel áll a Montreal, 14 gólt rúgtak és 11-et kaptak.

Ugyan csak két sérültje van a gárdának, de egyikük talán a legjobb, emiatt pedig nehéz helyzetben van Wilfried Nancy. Djordje Mihailovic esett ki, aki hét bajnoki gólnál és három gólpassznál jár.

A másik hiányzó Tomas Grimaldo, illetve, ha minden igaz, akkor Björn Johnsen rendbe jött.

A várható kezdőcsapat:

Breza – Corbo, Camacho, Waterman – Brault-Guillard, Wanyama, Piette, Choiniere – Torres, Miljevic – Kamara

Egymás elleni meccsek:

Nem lesz ez most egy hosszú magyarázó, mivel a két csapat eddig mindössze egyszer találkozott. A Charlotte ugyebár már korábban jelezte részvételi szándékát az MLS-ben, de akkor a covid áthúzta a számításaikat, így csak idén tudtak először indulni.

Májusban, tehát alig egy hónapja csaptak össze első alkalommal, és a nagyobb rutinnal rendelkező Montreal idegenben is nyerni tudott. Pedig akkor már olyan játékosok futballoztak a hazaiaknál, mint a két lengyel, Swiderski és Jozwiak.

Egyébként a találkozón fölényben volt a Charlotte, viszont a Montreal szerezte a gólokat, betalált Djordje Mihailovic és Alistair Johnston, mindkét félidőre jutott egy gól. Ennek fényében egyáltalán nem meglepő, hogy ezúttal a kanadaiakat hozzák ki favoritnak a mérkőzésen…

Előző meccs eredménye
2022.05.15.MLS
charlotte
0:2
montreal
MLS
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Charlotte FC

A Charlotte már két mérkőzést lejátszott júniusban, egyrészt pótolniuk kellett, így 11-én játszottak a New York Red Bulls ellen, aztán a múlt hétvégén a Columbus Crew ellen léptek pályára.

A Red Bulls elleni mérkőzést 2-0-ra nyerték, majd a Columbus ellen ikszelni tudtak hazai pályán. Számunkra egyébként ez tökéletes eredmény volt, hiszen két és félnél kevesebb gólt vártunk. 1-1-re végződött a találkozó, a vendégek részéről André Shinyashiki talált a hálóba.

Ezzel a Charlotte maradt a hetedik helyen, mivel a Cincinnati sem tudott nyerni. Viszont a New England igen, így tőlük egy kicsit lemaradtak. De még vissza lehet ezt hozni. A Charlotte első szezonjában odaérhet a rájátszásba, ami nagy szó, de ahhoz még bőven tenni kell. Idegenben ráadásul nagyon nem tudtak eddig teljesíteni, amilyen jók otthon, annyira gyengék, ha más otthonában kell fellépniük. Összehasonlításképp: Hat győzelmük és két vereségük van hazai környezetben, két döntetlenjük és hat vereségük idegenben.

A Toronto mellett csak ők nyeretlenek, viszont a gólarányuk inkább ad okot az aggódásra, ötöt rúgtak és tizennégyet kaptak.

Négy sérült játékosuk van, bár Pablo Sisniega lehet, hogy tudja majd vállalni a játékot, agyrázkódása volt a kapusnak nemrég. Adam Armour, Chris Hegardt és Vinicius Mello viszont biztosan kimaradnak.

A várható kezdőcsapat:

Kahlina – Afful, Corujo, Walkes, Mora – Bronico, Ortiz – McKinze Gaines II., Bender Ben, Shinyashiki – Rios

Tippelde

Valamikor meg fog szakadni majd a Charlotte FC negatív sorozata vendégségben. A kérdés, hogy már most megszakad vagy még várni kell rá? A válasz szerintünk az, hogy várni kell rá. A Montrealt jobb csapatnak tartom, ám Mihailovic hiányában láthatóan szenvednek.

Emiatt gondolok elsősorban döntetlenre, azonban a fő nem ez lesz, hanem az, hogy két és fél gólnál kevesebb esik majd a találkozón. Ezt pedig szintén Mihailovic távollétével magyarázom, meg azzal, hogy a Charlotte eddig ötször talált kapuba, amikor nem otthon voltak.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 2.04 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 2.05 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 2.05 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső