Charlton – Millwall: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 július 01.
Charlton
Teljesítmény:
D N N V V
  • The Valley
  • Július 03. 21:15
Nézd élőben itt:
QuickWin
Millwall
Teljesítmény:
D D V N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nem érezheti magát biztonságban a Charlton, hiába tanyáznak a középmezőnyben. Az utolsó helyen álló Luton az újrakezdés óta négy pontot begyűjtött, már csak hat pont a különbség a két együttes között. És persze a Luton előtt állóknál még kevesebb. Még hat forduló a zárásig, bármi megtörténhet, főleg a Championshipben.

Miután meglepetésre pontot csentek a feljutásra ácsingózó Cardiff ellen, a Millwall talán könnyebb falat lesz. Vagy mégsem?

Meglátjuk, nézzünk a Charlton – Millwall meccs mögé!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Cardiff – Charlton

Természetesen a hazaiak voltak a találkozó esélyesei, jelen pillanatban ők a hatodik helyen állnak, esélyes, hogy play off keretein belül megmérkőzhetnek a Premier League tagságért. Mondjuk, ha így folytatják, mint a Charlton ellen, akkor előbb-utóbb előzni fogják őket, a mögöttük sorakozó Preston – Swansea – Derby hármas valamelyik tagja bizonyára kihasználná a Cardiff gyengélkedését.

A mérkőzés ugyanis nem hazai győzelemmel ért véget, dacára az esélyeknek. Még a bukik is nagyon alacsony oddsot adtak erre a meccsre, a Cardiff győzelme 1.7 körüli szorzóval futott.

Gól nem született, de az egész mérkőzésen alig volt értékelhető momentum, nagy helyzetről pedig nem is álmodtak azok, akik követték a találkozót.

A labdabirtoklási fölény semmit sem ért, a hazai lövések pedig rendre elkerülték a kaput.

Ezzel az egy ponttal a vendégek lehetnek boldogabbak, de ahogy írtam, nem árt néha-néha a hátuk mögé nézni.

Előző 5 meccs eredménye
2019.11.09.EFL Championship
millwall
2:1
charlton athletic
EFL Championship
2017.01.14.League One
charlton athletic
0:0
millwall
League One
2016.12.21.League One
millwall
3:1
charlton athletic
League One
2015.04.03.EFL Championship
millwall
2:1
charlton athletic
EFL Championship
2014.11.22.EFL Championship
charlton athletic
0:0
millwall
EFL Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Millwall – Swansea

Ezen a mérkőzésen pedig a vendégek voltak esélyesebbek, és ez a mérkőzés is döntetlennel zárult.

Ha megnézzük a statisztikát, mondhatjuk, hogy nem fair, hiszen a Millwall többet tett a mérkőzésen. Összesen 16-szor próbálkoztak gólszerzéssel, míg a vendégek kilencszer.

A hazaiak szerezték meg a vezetést, egy labdaszerzést követően gyors kontrából indultak meg, Wallace-nak először még nem sikerült középre passzolnia a labdát, de másodszor már igen, az érkező Bennett pedig a kapuba lőtt.

A gól után kicsit megrázta magát a Swansea, egy alkalommal Coopernek, a Millwall belső védőjének kellett a gólvonalról menteni.

A második félidőben húsz percen át nem történt semmi, majd a 66. percben szabadrúgáshoz jutott a Swansea. A labda mögé Brewster állt, aki majdnem tökéletesen lőtte el a labdát, de így is végül szerencséje lett. A lövés ugyanis a kapufán csattant, onnan a Millwall kapusának hátára, végül pedig a kapuba.

Szép is, szerencsés is ez a gól.

A meccs végén még volt egy kapufája a hazaiaknak is, de onnan kifelé pattant a labda, így maradt az 1-1-es állás.

Összefoglalás

Jobb csapat a Millwall, ezt a két csapat tabellán elfoglalt helyezése is bizonyítja. Egy huszáros hajrával még a 6. hely is megcsíphető, bár erre nem mutatkozik akkora esély. Mármint arra, hogy az előttük álló csapatok egytől-egyig olyan formát mutassanak, hogy Rowett és csapata mindenkit megelőzzön.

Reálisabb, hogy valahol a 8-9. hely környékén végeznek.

A Charlton pedig nincs biztonságban, főleg azért sem, mert a mögöttük álló csapatok némelyike szépen csendben gyűjtögeti a pontokat.

Hazai pályán a Charlton egyáltalán nem szerepel rosszul, ez még sokat jelenthet, azonban idegenben a Millwall igazi döntetlen-specialista.

Legutóbbi meccsükön amúgy a Millwall hazai pályán 2-1-re diadalmaskodott a Charltonnal szemben, viszont az örökmérlegüket tekintve sokszor játszottak döntetlent is.

Innentől pedig nem nehéz kitalálni, hogy hová megy az én tippem…

Igen, a döntetlen mellett teszem le a voksom, ami jó szorzót ad, nem egyedi a pontosztozkodás a Championshipben, egy kevés gólos döntetlen pedig reális a két csapatot elnézve.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső