Chelsea – Newcastle United: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2023.05.28

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 május 26.
Chelsea
Teljesítmény:
V V D N V
  • Stamford Bridge
  • Május 28. 17:30
Nézd élőben itt:
QuickWin
Newcastle United
Teljesítmény:
D N D V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A hét utolsó munkanapján ismét az angol futball lesz túlsúlyban, ahogy tegnap is. Van ugyanis még öt meccs az idei szezon utolsó fordulójából, amelyről nem esett szó. A Chelsea – Newcastle United találkozó következik, ahol a vendégek megszerezhetik a bronzérmet, ami hatalmas teljesítmény lenne, tekintve, hogy tavaly ősszel hol voltak. De ha csak a negyedik pozíciót sikerül megtartani, akkor is elégedettek lehetnek…

A Chelsea… nos, ők már csak annyit akarnak, hogy ez az idény érjen véget. Todd Boehly a nyáron megérkezett az NFL-ből, és azt gondolta, ha elkölt egy halom pénzt, akkor sikeres lesz. Nem így lett. Bebizonyosodott, hogy hiába ultragazdag egy csapat, az még nem garancia a sikerre.

Kettejük mérkőzése az angol futball és a sportfogadás kedvelőinek igazi csemege lehet.

A bet365 oldalán 2.50 a vendégek szorzója, 2.80 a hazai, 3.50 a döntetlen.

Chelsea

Nem tudok olyan Chelsea-drukkerről – párat ismerek -, aki mostanában szívesen nézi a csapat meccseit. Néha még nekem is fáj látni ezt a jobb sorsra érdemes csapatot, pedig semmi nem köt hozzájuk. Tegnap este Frank Lampard egy újabb kínos vereségbe szaladt bele, de ez már egyáltalán nem számít újdonságnak. Túl nagy keret, túl sok egyéniség, és valljuk be, jobb edzők is megbuktak ezzel a csapattal, mint Lampard.

A Manchester United elleni mérkőzésen csak a szépségtapasz jött össze, 4-0-nál tudott szépíteni Joao Félix, így legalább annyira csúnya nem lett a meccs. Annyira…

A Chelsea az utolsó fordulóra maradt egy középcsapat, amely jövőre egyetlen nemzetközi kupában sem próbálhatja ki magát. Győzelem esetén maximum a 11. Crystal Palace-t tudják majd megelőzni, azzal meg sokra nem mennek.

Mióta Lampard átvette a csapatot, szinte semmit nem javultak, itt a nyáron hatalmas változásoknak kell beállnia, ha meg akarják hódítani újra a szurkolóikat.

Hazai mérlegük borzalmas, csak a 15. helyen állnak, olyan csapatokkal vannak egy helyen, mint a kiesés elől menekülő Leeds vagy az attól nemrég megmenekült Bournemouth…

Vannak páran, akik az utolsó fordulóban nem fognak tudni játszani. Ilyen Benoit Badiashile, aki az edzésen sérült meg, és esett ki két hónapra, Armando Broja, aki a téli felkészülés során sérült meg súlyosan, de nem lesz a pályán Reece James, Mason Mount, N’Golo Kanté, Marc Cucurella, Ben Chilwell és Marcus Bettinelli, de talán Mateo Kovacic igen.

A várható kezdőcsapat:

Kepa – T. Silva, Fofana, Koulibaly – Azpilicueta, Fernández, Gallagher, Hall – Joao Félix, Mudryk – Havertz

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2022.11.12.Premier League
newcastle united
1:0
chelsea
Premier League
2022.03.13.Premier League
chelsea
1:0
newcastle united
Premier League
2021.10.30.Premier League
newcastle united
0:3
chelsea
Premier League
2021.02.15.Premier League
chelsea
2:0
newcastle united
Premier League
2020.11.21.Premier League
newcastle united
0:2
chelsea
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Newcastle United

Míg a Chelsea ebben a szezonban a szétesés jeleit mutatta, addig a másik újgazdag csapat, a Newcastle szárnyalt. És nem lehet azt mondani, hogy elköltötték az arabok összes pénzét, hogy a csapatot megerősítsék. Okosan fektettek be, jó játékosokat vásároltak, és nem egy tucattal, mint a Chelsea. Meg is lett az eredménye.

A Newcastle húsz év után újra visszatér a nemzetközi porondra, a kérdés már csak az, hogy harmadik vagy negyedik helyen végeznek.

Egyelőre a negyediken állnak, hiszen a MU tegnap győzni tudott elmaradt meccsén. A Castlenek csak akkor van esélye, ha a MU a Fulham ellen kikap hazai pályán vagy legalább ikszelnek, míg a szarkák győznek a Stamford Bridge-en.

Utolsó meccsük meglepő eredményt hozott, hiába támadták végig a meccset a Leicester ellen, nem tudtak gólt szerezni.

Idegenbeli mérlegük kifejezetten jónak mondható, nyolc győzelem, hét döntetlen és három vereség.

A csapat első számú kapusa, Nick Pope sérülés miatt kimarad, valamint vannak még olyanok, akik már egy ideje nem játszhattak, és most sem fognak. Matt Richie, Jamaal Lascelles, Emil Krafth, Joe Willock, Joelinton, no meg Ryan Fraser, aki nem sérült, csak a tartalékok közé küldték a hozzáállása miatt.

A várható kezdőcsapat:

Dubravka – Trippier, Schär, Botman, Burn – Longstaff, B. Guimaraes, Anderson – Almirón, Wilson, Isak

Tippelde

Minden szempontot nézve a Chelsea borzalmasan teljesít, és nem várható, hogy majd az utolsó meccsen a bronzra váró Newcastle-t szétszedik.

Egy kicsit bosszant, hogy a vendégeknél ennyi fontos sérült van, és egy kicsit elgondolkoztat a Leicester elleni 0-0 is.

Mégis bízom Howe legényeiben, és ezúttal az ő győzelmükre tippelek. Akik esetleg nem annyira bíznak ebben, nekik az X2-t javaslom.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
QuickWin
Oddsok: 2.40 Bónusz: 35,000Ft
Spinanga
Oddsok: 2.45 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 2.42 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső