Chelsea – Rennes: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 november 02.
Chelsea
Teljesítmény:
N N D D D
  • Stamford Bridge
  • November 04. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Rennes
Teljesítmény:
N V V D D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Szinte reménytelen helyzetben a Rennes. Két forduló alatt csak egy pontot sikerült összehozni, ráadásul most jön a csoport favoritja. Méghozzá idegenben. A Chelsea – Rennes meccsen nem biztos, hogy az a legnagyobb kérdés, hogy ki fog nyerni, hanem az, hogy mennyivel nyer a Chelsea.

A Kékek talán lassan összeállnak, Zijes abszolút pozitívan hat a csapatra, Werner továbbra is remekül játszik és úgy tűnik, Édouard Mendy is megérte a pénzét.

Miközben a Rennes négy meccs után először nyert (azért ne essünk hasra, a Brest gárdáját gyűrték le nehezen), elveszítették Eduardo Camavingát, aki egyre fontosabb szerepet játszott a francia csapatnál.

Érdekes meccs lesz, meglátjuk, mire jutunk a cikk végére!

Mi történt korábban?

Nézzük meg a hétvégi bajnokit, az előző BL-kört, a sérülteket, úgy egyáltalán azt, hogy mi a helyzet a csapatok háza táján!

Krasnodar – Chelsea

Az oroszok elleni meccsen muszáj volt nyerni a Kékeknek, hiszen az első fordulóban csak egy gólnélküli döntetlenre futotta a Sevilla ellen. Régi vágya volt már Frank Lampardnak, hogy új játékosai végre együtt pályára léphessenek, ez a Krasnodar ellen meg is történt: Werner, Zijes, Havertz együtt szerepelt, mellettük pedig Hudson-Odoi kapott szerepet a támadóharmadban.

Nem kezdett megilletődötten az orosz gárda, két jó távoli próbálkozásuk is volt az első tíz percben. Az első még elkerülte a kaput, de Gazinszkij lövése bizony beakadt volna, ha nincs ott Mendy és nem véd ujjheggyel.

A 14. percben aztán tizenegyeshez jutottak a vendégek, Timo Wernert kaszálták el, de Jorginho – nem először a szezonban – kihagyta a büntetőt. Nem sok kellett volna a gólhoz, a lövés a kapufáról Szafonovot találta el, onnan viszont nem a kapuba, hanem a mezőnybe pattant ki.

A Krasnodar távoli lövésekkel operált, de gólig nem jutott, viszont egyáltalán nem játszottak rosszul.

A vezető gól végül a vendégeknek jött össze és Szafonov kapus is vastagon benne volt. Hudson-Odoi szánta el magát lövésre a 37. percben. Nem volt túl életerős, de a kapusnak sikerült bevédenie.

A második félidő egy kevésbé agilis Krasnodart hozott, így a Chelsea átvette az irányítást, és ez végül egy újabb tizenegyesben mutatkozott meg. Már a 76. percben jártunk, amikor a csereként pályára lépő Pulisic lövése az oroszok védőjének kezét érte. Ezt a büntetőt viszont nem Jorginho, hanem Werner végezte el, méghozzá sikerrel.

Három perccel később végleg eldőlt a meccs: Werner ezúttal előkészítő szerepkörben tündökölt, a gólszerző pedig Zijes volt.

A kegyelemdöfést pedig Pulisic vitte be, a 90. percben Szafonov lábai között talált a hálóba. Ebben is benne volt a kapus…

Nehezen indult, könnyű vége lett, nyert a Chelsea.

Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Sevilla – Rennes

Nagy lendülettel vágott bele a meccsbe Julen Lopetegui együttese, már a hatodik percben megszerezhették volna a vezetést, de Munir lövésénél a kapufa még kisegítette a francia csapatot. Óriási volt a nyomás a Rennes csapatán, az egész félidőben mindössze egy kapura tartó lövésük volt, míg a Sevillának 13, de a gól nem akart összejönni.

Folytatódott ugyanez a játék a második félidőben, de itt legalább már sikerült egy gólt begyötörnie a hazaiaknak: Az 56. percben Luuk De Jong Acuna baloldali beadását váltotta gólra. Az eddig remeklő Gomis sem tudott ennél a lövésnél segíteni.

A nyomasztó fölény megmaradt, egyetlen Rennes szabadrúgásnál kellett Bononak védenie, Gomis viszont még pár alkalommal találkozott a labdával.

Több gól azonban már nem született, nyert a Sevilla szűken, de a játék képét látva a franciák egy komoly zakóba is belefuthattak volna.

Összefoglalás

Ahogy azt már megpendítettem, a Rennes a hétvégén sikeresen túljutott a Brest csapatán, de ez azért nem akkora szó, a kiscsapat immáron zsinórban harmadik meccsét veszti el. A 2-1-es győzelmet Da Silva és Aguerd góljai szállították, ráadásul 1-0-s hátrányból állt fel a Rennes.

A Chelsea pedig a Burnley otthonába látogatott és nyert magabiztosan, a végeredmény 3-0 lett. Ezen a meccsen is beköszönt a Werner – Zijes páros, mellettük pedig még Zouma volt eredményes.

Úgy tűnik, egyre jobb formába kerülnek a londoniak, két meccsen hét gólt szereztek és egyet sem kaptak, utoljára a Southampton tudta bevenni a kapujukat.

A Rennes pedig bár nyert és továbbra is az élbolyhoz tartozik a Ligue 1-ben, nem árt megemlíteni, hogy rengeteg sérültjük van. Camavingát már írtam, mellette pedig még Niang sem léphet pályára, Rugani pedig a Sevilla ellen sérült meg.

Nagyon meg lennék lepődve, ha sikerülne akár csak egyetlen pontocskát elvinni a Stamford Bridge-ről, szerintem a Rennes célja nem más, mint a tisztes helytállás. Gomis remek formában védett a legutóbbi BL-meccsen, legközelebb viszont egy erősebb támadósorral kell farkasszemet nézni, és továbbra sem lesz ott Rugani…

Jó az Over 2,5, jó a Chelsea-győzelem, igazából mindkettő remek választás lehet. Ezúttal az előbbire esett a választásom, ugyanis jobb rá az odds, mégis elég valószínűnek tűnik, hacsak Gomis nem fog ki rajtam.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső