Chelsea – Southampton: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 október 14.
Chelsea
Teljesítmény:
N V D N V
  • Stamford Bridge
  • Október 17. 16:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Southampton
Teljesítmény:
N N V V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A szombati nap legfontosabb vagy legjobb meccse egyértelműen a liverpooli derby. Azonban nem szabad itt megállni, menjünk tovább, hiszen egy teljes forduló vár ránk. A Chelsea – Southampton meccset választottam, amely igencsak jó kis összecsapásnak ígérkezik, remélhetőleg sikerül kitalálnunk, hogy vajon ki nyerhet.

A Chelsea számára azt gondolom, kötelező a győzelem, hiszen nyáron úgy bevásároltak, mint senki más (200 milliót elköltve), szóval Frank Lampardon nagy a teher, hogy vajon megérte-e ennyi pénzt áldozni. Fel fogják tudni venni a versenyt a Pollal vagy a Cityvel?

Ha igen, abba nem férnek bele olyan botlások, mint a West Brom elleni 3-3.

A Southampton pedig remek kis középcsapattá vált, a legnagyobb titok pedig nem más, mint Danny Ings.

Lássuk, mire számíthatunk a szombati meccsen!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Chelsea – Crystal Palace

Két jó csapat, aki mást mond, az hazudik. A Chelsea-ben először kezdett a Leicestertől igazolt Ben Chilwell, és a kezdő tagja volt Havertz, Werner és Edouard Mendy is. Az első félidő gólt nem hozott, a Chelsea nyomott, jobban játszott, míg a Crystal Palace inkább kontrákra játszott. A legnagyobb lehetőség Timo Werner előtt adódott, azonban a kapus kezébe lőtte a labdát.

Aztán a fordulást követően hamar megszerezték a hazaiak a vezetést, és onnan pedig nem volt megállás. A 49. percben egy lepattanót a debütáló Chilwell vágott a kapuba.

Negyed órával később egy másik védő, Zouma fejelt egy beadást Guaita kapujába, a maradék időben pedig két buta tizenegyest is összehoztak a vendégek. Előbb Mitchell buktatta Tammy Abrahamet, majd Sakho Havertzet. Jorginho nemrégiben tizenegyest hibázott, most viszont egyik alkalommal sem remegett meg a lába, így ő alakította ki a 4-0-s végeredményt.

Nem volt egy súlycsoportban a két csapat, abszolút megérdemelt volt a hazai siker.

Előző 5 meccs eredménye
2019.12.26.Premier League
chelsea
0:2
southampton
Premier League
2019.10.06.Premier League
southampton
1:4
chelsea
Premier League
2019.01.02.Premier League
chelsea
0:0
southampton
Premier League
2018.10.07.Premier League
southampton
0:3
chelsea
Premier League
2018.04.22.FA Kupa
chelsea
2:0
southampton
FA Kupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Southampton – West Brom

A meccs a Szentek rohamával kezdődött, Danny Ings kétszer, Che Adams pedig egyszer gólt szerezhetett volna, mindhárom alkalommal bravúrral védett Johnstone. Várható volt, hogy a hazaiak fognak dominálni, az újonc eddig egyetlen pontot szerzett, idegenben egyszer játszottak a szezonban, akkor jól megszórták őket.

A hatalmas mezőnyfölény a 41. percben érett góllá, és nem az szerezte a gólt, akitől várták volna a drukkerek: Djenepohoz pattant egy labda a tizenhatoson belül, tolt rajta egyet, majd a hosszú alsót kilőtte, erre már Johnstone sem érhetett oda.

A második félidő egy kicsit kiegyenlítettebb játékot hozott, itt már a West Bromnak is akadt helyzete, gólt viszont ismét a hazai csapat szerzett. Ezúttal sem Ings volt a gólszerző – mondjuk minden meccsen nem is lehet gólt rúgni… -, hanem a spanyol légiós, Oriol Romeu. A középpályás Armstrong beadására érkezett remekül, majd nagy erővel a hálóba lőtt.

A West Brom így továbbra is nyeretlen, három vereségükhöz egy döntetlen társul, míg a Szentek 2 győzelemmel és 2 vereséggel állnak.

Összefoglalás

Alapból ez egy könnyű tipp lenne, ha a Chelsea már összeforrt volna. De ez még nem történt meg, egyelőre Havertz nagyon keresi a helyét, Timo Werner is legalább három poszton megfordult, Chilwell pedig hiába mutatkozott be (és szerzett gólt azonnal), máris megsérült.

Marcos Alonso nem valószínű, hogy játszani fog, ő is elvesztette Frank Lampard bizalmát, Kepával egyetemben, így mondhatjuk, hogy vízválasztó lehet ez a szezon a Chelsea számára.

Ami jó hír, hogy Christian Pulisic és Hakim Zijeh is felépült a sérüléséből, így rájuk számíthat az egykori középpályás, Edouard Mendy viszont megsérült, tehát Lampard előtt megint nyílt a kérdés: Adjon még egy esélyt Kepának, vagy Caballero fog játszani szombaton?

A Szenteknél a WBA ellen gólpasszt adó Stuart Armstrong játéka kérdéses, a középpályás ugyanis elkapta a koronavírust.

Rajtuk kívül mindenki egészséges és ha abból indulunk ki, hogy milyen játékot nyújtottak, akkor simán benne van a pakliban egy gólgazdag Chelsea győzelem.

Persze, ehhez végre a német duónak is tennie kell és őszintén remélem, hogy Zijeh is kaphat pár percet.

Nem szaporítom a szót, én Chelsea győzelmet várok ezen a délutáni összecsapáson, várom, hogy az új igazolások megmutassák, miért is vásárolták őket.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső