Chelsea – Watford: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 július 02.
Chelsea
Teljesítmény:
V N N N N
  • Stamford Bridge
  • Július 04. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Watford
Teljesítmény:
V V D V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nagy lehetőséget kapott tegnap este a Chelsea csapata, de Frank Lampardék képtelenek voltak élni a lehetőséggel. Az Everton ugyanis megverte a Leicester együttesét, ami azt jelentette, hogy egy győzelem esetén megelőzhették volna őket és már őket neveznénk a bronzérem legfőbb várományosainak. Hogy mi okozta a vesztüket a West Ham ellen, nem tudni. Talán nagy volt a mellény, talán bal lábbal keltek fel, talán a West Ham játékosai ittak vért a meccset megelőzően… Nem tudni, egyedül a végeredményt tudni: Kikapott a Chelsea a kiesőjelölt otthonában.

Most egy másik kiesőjelölttel kell megvívniuk és fél szemmel továbbra is figyelhetik a Leicestert, akik az újrakezdés óta nem találják önmagukat. Egy esélyt elszalasztottak, de valószínűleg lesz még idő a javításra.

Lássuk a Chelsea – Watford beharangozóját!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

West Ham – Chelsea

Már a bevezetőben elárultam, hogyan végzett a két londoni együttes egymás ellen, most pedig kicsit részletesebben kifejtem, hogyan is maradtak pont nélkül Abrahamék.

Volt dolga Atkinson játékvezetőnek az első félidőben. Előbb egy West Ham gólt vett el les miatt, majd a túloldalon büntetőt fújt Pulisic buktatása miatt. Mindkét alkalommal jól járt el a sípmester, igaz, a West Ham góljánál azért szükség volt a videóbíró segítségére is.

A megítélt büntetőt Willian egyébként értékesítette, ezzel szereztek vezetést a Kékek.

Örömük csak öt percig tartott, mert a West Ham az első félidő hosszabbításában immáron szabályos gólt szerzett. Újra szögletből alakították ki a veszélyt, Soucek talált a hálóba. Több hiba is kellett, hogy ebből a szögletből gól szülessen. Egyrészt Kepa elindult a labdára, de saját emberébe ütközött, a Soucek előtt álló Chelsea védő fel sem ugrott, hogy esetleg kifejelje a labdát, majd Soucek fejese elsuhant a rövid oldalt védő Tammy Abraham lába mellett.

Apropó Soucek: A Tottenham ellen öngólt vétő védő ezúttal a másik kapu előtt brillírozott, jóvá tudta tenni a Spurs elleni hibáját.

Rögtön a fordulást követően átvette a vezetést a West Ham: Michail Antonio a tizenhatoson belül összeesett, a bíró továbbot intett, így került a labda Bowenhez, aki meghúzta a jobboldalt a labdát, középre adott, és az előbb még a földön fetrengő Antonio az üres kapuba lőtt. Itt egy pillanatra azért gondolkozzunk el azon, ha Atkinson átlátott a szitán és tudta, hogy a későbbi gólszerző műesésével tizenegyest akart kiharcolni, akkor miért engedte tovább a játékot? Miért nem fújt kifelé szabadrúgást és jutalmazta meg Antoniot egy sárga lappal?

Willian azért gondoskodott róla, hogy legyen izgalom, gyönyörű szabadrúgással hozta vissza a meccsbe a Chelsea-t. Mivel a Kékek nagyon akarták a győzelmet, a West Ham pedig boldog lett volna az egy ponttal is, így kitámadtak, ennek pedig egy kontra lett az eredménye: Yarmolenko a 89. percben belőtte a West Ham harmadik gólját, amivel megnyerték a mérkőzést.

Előző 5 meccs eredménye
2019.11.02.Premier League
watford
1:2
chelsea
Premier League
2019.05.05.Premier League
chelsea
3:0
watford
Premier League
2018.12.26.Premier League
watford
1:2
chelsea
Premier League
2018.02.05.Premier League
watford
4:1
chelsea
Premier League
2017.10.21.Premier League
chelsea
4:2
watford
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Watford – Southampton

A Szentek nem büszkélkedhetnek jó szezonnal, de akkor mit mondjanak a Watfordnál? Jelenleg csak a jobb gólarányuk miatt nem állnak kiesőhelyen, de ahogy a West Ham példája mutatja, bármikor születhet egy meglepetés eredmény, ami kissé átformálja a tabella hátsó részét.

Lehet, hogy a Szentek, mint csapat nem futnak jó szezont, de épp az ellenkezője mondható el Danny Ingsről. Az angol csatár remekül játszik, és még ebben a csapatban is rúgja a gólokat. Ezen a meccsen sem történt másképp.

A mérkőzés első félidejében egy gól esett, ezt a fent említett Ings szerezte egy lapos, távoli lövés után. De azt azért tegyük hozzá, hogy a Watford alig-alig jutott el az ellenfél kapujáig.

A második gólt is Ings szerezte, a kapus kidobását csente el, majd bevezette a labdát a tizenhatoson belülre és kis szerencsével a hálóba lőtt, lövése ugyanis megpattant egy védőn.

A Watford egy öngóllal szépíteni tudott, de aztán jött Ward-Prowse és újra visszaállította a kétgólos különbséget: Gyönyörűen csavart be egy szabadrúgást a 82. percben.

Lehetett volna nagyobb különbség, hiszen a Szenteknek még két ziccere volt, de az eredmény már nem változott.

Összefoglalás

Fogadási szempontból kissé kétségbeejtő a Chelsea bukása a West Ham ellen, ezúttal inkább a gólokra összpontosítunk.

Utolsó tíz meccsükből 9-szer végeztek 2,5 gól fölött, ez most is jó lehet, bátrabbak akár még a 3,5 gólt is megpróbálhatják.

Főleg, mivel a Stamford Bridge-en csap össze a két csapat, ahol azért a Kékek magabiztosan verik a kisebb csapatokat.

Idegenben a Watford 28 gólt kapott, ez is árulkodó jel lehet számunkra.

Ha már játszhatna a frissen igazolt Werner, egyértelműen 3,5 gól fölé tennék. Így viszont Pulisicban, Abrahamban, Willianban bízhatunk leginkább.

Ha valaki kiegészítő meccsként kezelné, a hazai győzelem 1.4 körüli oddsa sem rossz egyébiránt.

Maradjunk a 2,5+-nál, ami a 22Bet-en most jobb szorzót kínál és bízzunk a fent említett játékosokban, hogy jópárszor beveszik a Watford kapuját.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső