Chelsea – Wolves: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 július 24.
Chelsea
Teljesítmény:
V N N V N
  • Stamford Bridge
  • Július 26. 17:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Wolves
Teljesítmény:
N D N V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Utolsó, befejező fordulójához érkezett a Premier League, vagyis az angol első osztályú bajnokság. Mint tudjuk, a bajnok már megvan, az ezüstérmes is, de a bronzéremre még három csapat pályázik, emellett a harmadik kiesőt is keressük.

A meccsek egy időben kezdődnek, így lesz izgalom dögivel. Ahogy a másodosztály küzdelmei is hoztak érdekes fordulatokat (Brentford vereség a Barnsley ellen, amivel elúszott az automatikus feljutás; Luton – Blackburn meccs), itt is valami ilyesmire számítok.

Nagy rangadókra is sor kerül, ezek közül pedig a Chelsea – Wolves az egyik. Nem csak a harmadik hely sorsáról, de a Leicester – MU – Chelsea trió esetén a forduló vesztese még a BL-ről is lemarad.

Ilyen meccs kell nekünk!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Liverpool – Chelsea

Mindig jó csatákat hoz a két együttes összecsapása. Ezúttal is így történt, a szezon egyik legjobb mérkőzésén vagyunk túl, ami végül Liverpool sikerrel zárult, de a vetélytársak hibáztak, így nem úszott el minden remény.

Sokszor csak kapkodtuk a fejünket, annyi minden történt, szerencsére ez gólokban is megmutatkozott.

Hamar elhúzott a Pool, és ekkor szerintem egyetlen ember sem gondolt arra, hogy ebből valami izgalmas is kijöhet.

A mérkőzésen előbb a Pool, majd a Chelsea diktálta a tempót, az első helyzet a vendégeké volt, a jobbról érkező tökéletes beadás megtalálta Mount fejét, de a fiatal támadó középpályás csúnyán fölé fejelt.

A vezetést a hazaiak szerezték meg, egy igazán nagy góllal. Naby Keita vezetgette a labdát, majd jó 22 méterről lőtt, a labda a felsőlécről pattant a hálóba.

Alexander-Arnold sem akart lemaradni Keita mögött, ő szabadrúgásból tekert Kepa kapujába. A spanyol hálóőr moccani sem tudott a lövésre.

A 43. percben aztán Giorginio Wijnaldum is betalált, kezdett csúnya lenni a meccs. A holland középpályás egy össze-vissza pattogó labdát varrt a kapu felső sarkába, Kepa itt is tehetetlen volt.

A félidő lefújása előtt Giroud egy tipikus Giroud-góllal szépített, visszahozva valamelyest a reményt.

A fordulás után ismét három gólra elhúztak a hazaiak, Alexander-Arnold gólja után most gólpasszt adott, szépen tekert Roberto Firmino fejére.

Látványosan visszavettek aztán a hazaiak a háromgólos előny tudatában, a Chelsea pedig feltámadt.

Ez nagyban volt köszönhető Pulisicnak, aki előbb egy látványos cselsorozat után hozta kihagyhatatlan helyzetbe Tammy Abrahamet, majd maga is gólt szerzett.

Hajtottak az egyenlítő gólért a Kékek, de Oxlade-Chamberlain a 84. percben megfosztotta őket a reménytől, miután Robertson passzát lőtte a kapuba.

A végeredmény 5-3 lett egy elképesztően jó meccsen, a Pool pedig ezt követően átvehette a bajnoki címért járó serleget.

Előző 5 meccs eredménye
2019.09.14.Premier League
wolverhampton
2:5
chelsea
Premier League
2019.03.10.Premier League
chelsea
1:1
wolverhampton
Premier League
2018.12.05.Premier League
wolverhampton
2:1
chelsea
Premier League
2017.02.18.FA Kupa
wolverhampton
0:2
chelsea
FA Kupa
2012.09.25.Angol Ligakupa
chelsea
6:0
wolverhampton
Angol Ligakupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Wolves – Crystal Palace

Könnyű győzelemre készültek a Wolverhampton szurkolói, hiszen a vendég Crystal Palace már 6 meccse nyeretlen. Ez pontosan hat vereséget jelent, még csak a döntetlent sem sikerült kiharcolni egyik mérkőzésükön sem.

Nem árulok el nagy titkot: Összejött a hetedik londoni vereség is.

Pedig egy óriási Palace-helyzettel indult a meccs, a ghánai Jeffrey Schlupp lövése milliméterekkel kerülte el a Wolves kapuját.

A győzelmet ismét az Ibériai különítmény hozta el Santo Espirito csapatának.

Az első félidőben a portugál Podence volt eredményes, miután Doherty varázsolta elé a labdát, majd a második félidőben a spanyol Jonny rúgott fordulásból szép gólt.

Nem volt sok esélye a vendégeknek, ha még lenne hátra pár forduló, igencsak nagy bajban lennének.

Összefoglalás

Az egyik legélvezetesebb focit idén a Wolves hozta el nekünk. Tele egyéniségekkel, remek futballistákkal és látványos, gólra törő játékkal lopták be magukat az emberek szívébe. Igazán megérdemelnék, hogy kilépjenek az európai porondra, de egy Chelsea elleni vereség ezt a törekvésüket megakadályozhatja.

Márpedig a Chelsea-nek sem mindegy a végeredmény, egy rosszul alakult forduló miatt nemhogy a bronzéremtől, de a BL-től is búcsút inthetnének.

Fontos kiemelni, hogy Pulisicék utolsó öt hazai bajnokijukat egyaránt megnyerték, a Stamford Bridge-ről eleve kevesen tudták az összes pontot elhozni, a Wolves pedig nem túl acélos az utóbbi idegenben, ha nem saját pályájukon játszanak. Vereség a Sheffield ellen, döntetlen a Burnley otthonában… A két kiesés elől menekülő csapatot tudták utoljára legyőzni (West Ham és Aston Villa).

Pulisic nagyon bele lendült, az ő játékát élmény volt nézni az utóbbi időben, különösen a Chelsea ellen. Rá lehet számítani, nem csak a Wolves ellen, de a következő szezonban is. Wernerrel kiegészítve félelmetes páros lehetnek.

Egészen jó esélyt látok rá, hogy a Chelsea valahogy behúzza ezt a meccset, de inkább a gólok felé húzok.

Az őszi meccsük is gólokban gazdag volt, most is lehet számítani egy kisebb gólesőre, főleg akkor, ha a Wolves a meccs elején betalálna. Így hát ezúttal arra tippelek, hogy 2,5-nél több gól esik a mérkőzésen.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső