Chelsea – Wolves: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 8 perc alatt szerző Bartos László 2022 október 06.
Chelsea
Teljesítmény:
N N D V N
  • Stamford Bridge
  • Október 08. 16:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Wolves
Teljesítmény:
V V N D D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Biztosan sok szurkoló van, akik szerint a Chelsea megérkezett, bejött az edzőváltás, és mostantól minden rendben lesz. Tény, arattak tegnap egy szép és magabiztos sikert a Bajnokok Ligájában az olasz bajnokcsapat ellen, de azért azt ne felejtsük el, hogy a Milan a meccsre is alig tudott kiállni a sérülések miatt. Szóval nem feltétlenül mérvadó a tegnap aratott győzelem.

Jó teszt lesz a hétvégi, Wolves elleni találkozó is. Mert bár a Wolverhampton egyáltalán nem erős idén, azért rendelkeznek olyan minőségi játékosokkal, akik megnehezíthetik a londoniak dolgát. Ráadásul a múlt héten Bruno Lage lapátra került, és egy edzőváltás sok esetben képes felpörgetni a játékosokat. Elképzelések vannak, ki fogja átvenni a portugál helyét, némelyik egészen… érdekes pletyka. Egyrészt Pedro Martins esett szóba, bár ő szerintem nem az a szint – ne sértődjenek meg a Martins-fanatikusok, már, ha vannak itthon ilyenek -, aztán pletykálnak még Rúben Amorimról, a Sporting vezetőedzőjéről, akinek szintlépés lenne Portugáliából Angliába igazolni, de mindenképp visszalépés lenne a Sportingot elhagyni a Wolvesért. És persze ne feledkezzünk meg Nuno Espirito Santoról, aki felemelte egyáltalán ezt a klubot.

Azonban a legfrissebb hírek szerint mindenképp Julen Lopeteguit akarják. Az az érdekes, hogy néhány órája munkanélküli csak, tegnap éjjel menesztették, miután a spanyolok 4-1-re kaptak ki otthon a Dortmundtól. És ez már a sokadik gyenge eredményük volt idén…

Szóval, jöjjön a Chelsea – Wolves meccs, ahol persze a londoniak sikerét valószínűsítik a tippmesterek, méghozzá elég sima sikerét. A fővárosiakra 1.40-es szorzó jár, a vendégekre majdnem 8-szoros, a döntetlen pedig 5-szörösnél jár most.

Chelsea

Graham Potter még nem kapott ki, mióta a Chelsea vezetőedzője. Oké, nem is volt sok meccse, kétszer irányított a Bajnokok Ligájában, egyszer a bajnokságban. Mérlege eddig két győzelem és egy döntetlen, a Salzburg elleni ikszet követően legyőzték a Crystal Palace-t a bajnokságban, majd tegnap este az AC Milant. Sok esélye nem volt a piros-feketéknek, ahonnan nem kevesebb, mint négy alapember is hiányzott, amit megéreztek Pioliék.

A gólok sorát Wesley Fofana nyitotta meg, majd a második játékrészben betalált Pierre-Emerick Aubameyang, valamint Reece James is. Összességében sima meccs volt, de ez nem csak a Chelsea érdeme, hanem a Milannak a kritikája is.

Na mindegy, vissza a bajnokságra.

A Chelsea a gyenge szezonkezdést követően kapaszkodik, már az ötödik helyen vannak, köszönhetően a Manchester United és a Fulham vereségének.

Hazai pályán fogadják a Wolverhamptont, ahol még nem kaptak ki. Három mérkőzést játszottak le, melyből kettőt megnyertek, egyen ikszeltek. Gólarányuk minket annyira nem győzött meg, hatot rúgtak, négyet kaptak…

A Milan ellen megsérült Wesley Fofana, már az első félidőben le kellett cserélni. Akkor Trevoh Chalobah jött helyette a pályára, lehet, hogy most is ő fog. De előfordulhat, hogy César Azpilicueta társul be Silvához és Koulibalyhoz.

A keret frissességének érdekében a középpályán is várhatók változások: Míg a balszélen Ben Chilwell játszott, középen pedig Rubén Loftus-Cheek, most bekerülhet a csapatba Marc Cucurella és Jorginho is.

Az edzőváltásnak egyelőre Kai Havertz a nagy vesztese, aki tegnap például csak csereként lépett pályára, és amennyiben Mount, Sterling és Auba jól teljesít, nem fogja magát visszaküzdeni.

Edouard Mendy felépült, és ott volt a kispadon a Milan ellen, de mivel Kepa magabiztosan véd, lehet, hogy Potter ismét megadja neki a lehetőséget a csapatban. Az együttesből Fofana mellett még N’Golo Kanté fog hiányozni.

A várható kezdőcsapat:

Kepa – Chalobah, T. Silva, Koulibaly – James, Jorginho, Kovacic, Cucurella – Sterling, Mount – Aubameyang

Egymás elleni meccsek:

Három mérkőzés óta képtelen legyőzni a másikat a Chelsea és a Wolves együttese. Sorozatban két gól nélküli döntetlen után 2-2-t értek el egymás ellen tavaly tavasszal. A Wolves-é volt az utolsó győzelem még 2020-ban, akkor a Molineux-ben, vagyis hazai pályán tudtak nyerni.

A Chelsea abban az idényben aratott sikert szintén, ők is otthon tudtak diadalt elérni.

A Stamford Bridge-en is sok a döntetlen, ötből háromszor pontosztozkodás lett a meccs vége, kettő találkozót pedig a Chelsea nyert. Gólok tekintetében nem igazán vagyunk kielégítve, hiszen az utóbbi időben csak az a tavalyi 2-2 volt egy jónak, minőséginek mondható mérkőzés…

Előző 5 meccs eredménye
2022.05.07.Premier League
chelsea
2:2
wolverhampton
Premier League
2021.12.19.Premier League
wolverhampton
0:0
chelsea
Premier League
2021.01.27.Premier League
chelsea
0:0
wolverhampton
Premier League
2020.12.15.Premier League
wolverhampton
2:1
chelsea
Premier League
2020.07.26.Premier League
chelsea
2:0
wolverhampton
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Wolves

Ideiglenes vezetőedzővel vágnak neki a Chelsea elleni mérkőzésnek a Wolves játékosai. Bruno Lage azután került menesztésre, hogy az együttes gyenge játékkal 2-0-ra kikapott a West Ham United ellen. Nem meglepő, hogy a portugál mestert elküldték, valójában sosem volt egy kedvelt figura, pedig lett volna ideje megszerettetni magát. De sok olyan edző van, akit nem kedvelnek a játékosok vagy a szurkolók vagy a vezetőség, de az eredményeket hozza. Mert ez a cél. Anno emlékszem, Csertői Aurél mondta a Haladás vezetőedzőjeként, hogy nem kell őt szeretni, őt szereti a családja, a gyerekei, úgyhogy nincs szüksége a szurkolók szeretetére… Na mindegy… Szóval a lényeg, hogy Lage-nak az eredmények sem jöttek, a Nuno Espirito Santo által felépített csapatot évről évre építette le, míg idén elértek a gödör aljára.

Sem támadásban, sem védekezésben nem nyújtják azt, amit kellene, ennek okán csak az alsóházban vannak, konkrétan kiesőhelyen állnak…

Nyolcból egy meccset nyertek meg, háromszor döntetlent játszottak, négyszer kikaptak. A nyolc mérkőzésen kapott kilenc gól nem is rossz, sőt, ezzel az élmezőnyben lennének, de közben csak háromszor vették be a többi csapat kapuját. Amivel abszolút a legrosszabbak…

Pedig aztán olyan játékosok állnak rendelkezésükre, mint Raúl Jiménez, Sasa Kalajdzic, Pedro Neto, Daniel Podence, Hwang Hee-chan, Adama Traoré vagy Rúben Neves. És a Wolves régen pont arról volt híres, hogy lőtték a gólokat, és az volt a taktika, hogy többet lőjenek, mint amennyit kapnak.

Nem mondom, hogy könnyű dolga volt Lage-nak. Szinte sosem tudta ugyanazt a csapatot pályára küldeni, mindig valaki sérültet jelentett, a nyáron nagy reményekkel igazolt Sasa Kalajdzic például minimum félévre kiesett. De sérült most Hwang, Jiménez, Neto és Chiquinho is, eltiltott lesz a következő meccsen Neves és Nathan Collins, aki még a City elleni meccsen mellkason rúgta Jack Grealisht.

Mindenhol vannak tehát problémák, amit az ideiglenes vezetőedző nem fog megoldani, az majd az új mester gondja lesz. Steve Davis persze úgy fog odaülni a padra, hogy meg akarja nyerni a meccset. Ám erre elég kevés esély mutatkozik ennyi hiányzóval, ilyen formával…

A várható kezdőcsapat:

José Sá – Semedo, Toti, Kilman, Jonny – M. Nunes, B. Traoré, Moutinho – Guedes, D. Costa, Podence

Tippelde

Diego Costa visszatér a Stamford Bridge-re, ahol nem túl szép emlékeket őriz, nem igazán tudta megmutatni, mire is képes. Majd talán most…

A realitás az, hogy ezt a Wolvest több góllal veri majd a Chelsea, de tisztában vagyunk azzal, hogy egy új edző, még ideiglenesen is, sokat tud adni egy együttesnek.

Ettől függetlenül, a sérültek miatt nem tudunk nem a hazaiak győzelmére tippelni. Mellette viszont azt mondjuk, legalább a góltalanság megszakad a vendégeknél, és egy gólra jók lehetnek. De ez csak amolyan szórakozás, nem teszünk rá magas összeget, hogy mindketten a hálóba fognak majd találni.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.40 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.42 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.42 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső