Clermont – Strasbourg: Fogadási Tippek és Ligue 1 Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2022 január 18.
Clermont
Teljesítmény:
V D V N N
  • Stade Gaston Gérard
  • Január 19. 19:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Strasbourg
Teljesítmény:
N N V N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A hétfői napot egy francia mérkőzéssel fejeztük be, kezdésnek pedig ismét a Ligue 1 párharcai közül szemezgettünk. Nem is egy, hanem két mérkőzéssel jövünk a francia bajnokságból, és ahogy tegnap ígértem, lesz itt még spanyol és angol foci is, bajnoki is kupameccs egyaránt.

A Clermont – Strasbourg mérkőzéssel kezdeném, ami bizonyára nem a legvonzóbb a mai kínálatból, pedig sportfogadási szempontból egy aranybánya is lehet. Az a Strasbourg látogat az újonc otthonába, akiknél tavaly nagyon rezgett a léc. Összesen 42 pontot gyűjtöttek, és a 40 pontos Nantes már osztályozót kellett, hogy játsszon. De ahogy a kanárik, úgy a Les Blues et Blanc is eszméletlenül összeszedte magát, és a felsőházban töltötte az őszt, ott telelt, és ott szeretne maradni tavasszal is.

A Clermont együttese a Ligue 2-ből került fel és nagyon rezeg a léc, sok küzdelem áll a csapat előtt, ha meg akarják tartani elsőosztályú tagságukat.

A Strasbourg nem csak otthon, hanem idegenben is nagyon jó. Az odds mégis baromi erős. És folyamatosan csökken…

Clermont

Talán még nem is esett szó a blogon a Clermont együtteséről. Nem hiába, és ezzel nem megsérteni szeretném az esetleges Clermont-fanokat. Az együttes tavaly a másodosztályból került fel, és megszokhattuk, hogy általában az újoncoknak a franciáknál piszok nehéz dolga van. Idén azonban vannak olyan gyengélkedő csapatok, akik már régóta az első osztály tagjai. Gondoljunk a St. Etienne-re, akik biztosan ki fognak esni.

Előttük pedig ott van a Bordeaux, a Lorient, a Troyes egy rakáson. No, őket előzi meg a Clermont, egyelőre egy pont a differencia. És innentől kezdve ez azt is jelenti, hogy akár egy forduló alatt nagyot fordulhat a világ. Tudják ezt a Clermont játékosai, tenni mégsem tudnak ellene. Legalábbis egyelőre. Legutóbbi három meccsükön egy pontot szereztek, a Reims ellen tudtak ikszelni, a Bastia elleni kupameccsen kikaptak – és kiestek -, legutóbb pedig a Monacohoz látogattak, és futottak bele egy négyesbe.

Egyelőre kitartanak Pascal Gastien vezetőedző mellett, bár nem biztos, hogy a türelem még sokáig tart.

Otthon 2-4-3-as mérleggel állnak, négy mérkőzés óta nyeretlenek, októberben győztek utoljára.

A csapatból Saif-Eddine Khaoui, Mohamed Bayo, Jim Allevinah az ANK miatt fog hiányozni, Jean-Claude Billon pedig sérült.

A várható kezdőcsapat:

Djoco – Zedadka, Hountondji, Mendy, N’Simba – Magnin, Abdul Samed – Dossou, Berthomier, Busquets – Hamel

Egymás elleni meccsek:

Nem sokszor, összesen négyszer találkoztak eddig egymás ellen a felek, az örökmérleg pedig nem is lehetne kiegyenlítettebb. Kétszer nyert a Clermont, kétszer a Strasbourg, és van még három döntetlenjük.

Őszi mérkőzésük ugyebár elmaradt, hiszen ezt pótolják most, a meccs a 19. fordulóból maradt el. Úgyhogy az utolsó meccsüket 2017-ből tudjuk felidézni, amikor a Clermont 2-0-ra nyert. Azóta rengeteg minden változott. Többek között az osztály, ahol tartózkodnak…

Előző 5 meccs eredménye
2017.02.24.Ligue 2
strasbourg
0:2
clermont
Ligue 2
2016.09.23.Ligue 2
clermont
0:0
strasbourg
Ligue 2
2010.02.19.Ligue 2
strasbourg
1:1
clermont
Ligue 2
2009.09.18.Ligue 2
clermont
3:0
strasbourg
Ligue 2
2009.03.06.Ligue 2
strasbourg
2:0
clermont
Ligue 2
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Strasbourg

Nagyon megtáltosodott a Strasbourg együttese. Ahogy a bevezetőben is mondtam, tavaly még az sem volt biztos, hogy az első osztályban folytathatják, most meg ostromolják a kupaindulást érő helyeket. Nem biztos, hogy ez így marad hosszabb távon, ám azt gondolom, a csapat és a szurkolók elégedettek lesznek már egy olyan szezonnal is, amikor nem a kiesés a fő téma az öltözőben és a lelátókon.

Az együttes a 7., formája pedig több mint kiváló. Utolsó öt meccsükből négyet megnyertek, leiskolázták többek között a második helyen álló Nice együttesét is. Egyedül a Marseille kapta el őket az utóbbi időben…

Pontjaik javát otthon gyűjtögették, de idegenben is feljavultak, immár négy mérkőzés óta nem találtak legyőzőre. Kettő döntetlent kettő győzelem követett, mérlegük 3-3-3-at mutat.

A különböző híradások arról szólnak, hogy Maxime Le Marchand, Habib Diallo, Alexander Djiku, Eiji Kawashima és Moise Sahi Dion nem bevethető. Diallo és Djiku a fájó pont, ők alapemberek. Nem sérülés miatt nem játszhatnak, hanem az ANK-n vannak.

A várható kezdőcsapat:

Sels – Perrin, Nyamsi, Caci – Fila, Sissoko, Prcic, Bellegarde, Lienard – Thomasson, Gameiro

Tippelde

2017. nem most volt, öt év után csapnak újra össze a csapatok. A Clermont és a Strasbourg formáját látva meg lennénk lepődve, ha nem a vendégek győzelmével érne véget a találkozó. Több kulcsjátékos hiányzik a hazaiaktól, túl vannak egy komoly vereségen, minden adott ahhoz, hogy a Strasbourgé legyen a három pont.

De gólzáporra nem számítunk, így a két és fél gól alatti eredményt is megfogadjuk a vendégek győzelme mellett.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 2.37 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 2.37 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 2.37 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső