Cremonese – Salernitana: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes – 2023.06.03.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 május 31.
Cremonese
Teljesítmény:
V V V N D
  • Stadio Giovanni Zini
  • Június 03. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Salernitana
Teljesítmény:
N D N V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Országot váltunk, a csizma felé vesszük az irányt. Olaszországban is a hétvégén rendezik az utolsó fordulót, ám ellentétben a franciákkal és a spanyolokkal, itt jól szétszórták az utolsó meccseket, pénteken, szombaton és vasárnap is játszani fognak az olasz csapatok.

A tervünk az, hogy minden egyes mérkőzésről írjunk, épp ezért a Cremonese és a Salernitana meccse sem maradhat ki. Még akkor sem, ha egyébként sok értelme nincs lejátszani ezt a találkozót. Azért mondom ezt, mert a hazaiak már kiestek, a vendégek pedig maximum két helyet tudnak előre lépni, de szinte majdnem mindegy, hogy 13. vagy 15. helyen végeznek.

A sportfogadás kedvelői számára nem ez lesz a hétvége meccse, de azt mondom, a kicsire is adni kell.

A Quickwinnél háromesélyes meccsre számítanak, 2.60 a hazai, 2.50 a vendéggyőzelem, 3.40 az iksz.

Következzen a Cremonese – Salernitana találkozó!

Cremonese

Maradjunk annyiban, hogy megpróbálták… a Cremonese bajnokként került fel a Serie A-ba, mégis ők az egyedüli újoncok, akik kiesnek. Miköznen a Lecce és – főleg – a Monza nagyot alakítva jövőre is a legjobbak között maradnak.

A szezont még a Serie B hősével, Massimiliano Alvinivel kezdték meg, de januárban érkezett Davide Ballardini. Segíteni azonban ő sem tudott, a Cremonese már az elmúlt fordulókban úgy játszhatott, hogy tudta, ki fognak esni.

Zsinórban három vereségnél tartanak, kikaptak a Juventustól (2-0), aztán a Bologna nagyon megverte őket (1-5), végül a Lazio dolgát nehezítették meg, de itt is pont nélkül maradtak (3-2).

Ez volt az utolsó meccsük, és tényleg nagyon kiszúrhattak volna a fővárosi ellenféllel. 2-0-s hátrányból álltak fel, Pablo Galdames gólja után Lazzari vétett öngólt. Végül a 89. percben kapták a harmadik gólt.

Nem lehet azt mondani, hogy nem megérdemelt a csapat kiesése. A szezon során négy győzelmet arattak és huszonegy vereségük volt. Ennél rosszabbul csak az utolsó Sampdoriának sikerült teljesítenie.

Hazai mérlegük 3-4-11, látható tehát, hogy bár otthon sem teljesítettek túl jól, a kiesés leginkább annak köszönhető, hogy idegenben alig tudtak pontokat szerezni.

Marco Benassi elvileg pályán lehet már, de a csapat egyik legjobbja, Cyriel Dessers nem biztos, hogy játszhat.

A várható kezdőcsapat:

Sarr – Bianchetti, Ferrari, Lochoshvili – Sernicola, Pickel, Meite, Valeri – Galdames – Tsadjout, Ciofani

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2022.11.05.Serie A
salernitana
2:2
cremonese
Serie A
2021.03.06.Serie B
cremonese
0:1
salernitana
Serie B
2020.11.23.Serie B
salernitana
2:1
cremonese
Serie B
2020.06.29.Serie B
salernitana
3:3
cremonese
Serie B
2019.11.10.Serie B
cremonese
1:0
salernitana
Serie B
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Salernitana

Volt idén is némi feszültség a Salernitana háza táján, emlékeztek arra, hogy az Atalanta elleni 8-2 után kirúgták Davide Nicolát? Azt a Nicolát, aki tavaly hatalmasat menetelve bent tudta tartani az együttest… Hogy aztán három nappal később visszavegyék. És aztán megint kirúgják. Tipikus Serie A-s dolog volt ez, hasonlót csak ebben az országban lehet látni.

Nicola utódja Paulo Sousa lett, akinek a közeg nem volt ismeretlen, ő volt anno a Fiorentina edzője is, nem mellesleg pedig irányította a MOL Vidi FC-t is.

Vele jöttek a pontok is, sok volt a döntetlen, de akadtak olyan győzelmek is, amire nem sokan számítottak.

Így végül idén a csapat simán marad bent, mérlegük 9-15-13. Utolsó három meccsükön hét pontot szereztek, megverték az Atalantát, ikszeltek az AS Romával, végül pedig az Udinese maradt üres kézzel.

A meccset 3-2-re nyerték meg a hazaiak, méghozzá úgy, hogy a vendégek már 2-0-ra is vezettek.

Grigorios Kastanos szépített, aztán Antonio Candreva egyenlített, a győztes gólt pedig a kölcsönbe érkező William Troost-Ekong szerezte.

Nem nagyon tud már előrébb lépni a csapat, egy győzelemmel az Empolit előzhetik, azonban a Sassuolo megelőzéséhez sok gólt kéne rúgni… Idegenben mérlegük nem túl változatos: Két győzelem, kilenc döntetlen, hét vereség.

Boulaye Dia sérült, ahogy Federico Fazio és Diego Valencia is, Tony Vilhena pedig eltiltott.

A várható kezdőcsapat:

Sepe – Bronn, Troost-Ekong, Pirola – Mazzocchi, Coulibaly, Kastanos, Nicolussi Caviglia – Candreva, Botheim – Piatek

Tippelde

Illene szépen búcsúzni, de a Cremonese játékosai fejben már régen nem itt vannak. A Salernitana félig-meddig tartalékosan fog felállni, itt az esély esetleg a szurkolóknak még egyszer örömet okozni.

Mi azt mondjuk, nem lesz ez egy jó meccs, de azért itt is és ott is várunk egy gólra.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.52 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.53 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.55 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső