Crotone – Lazio: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2020 november 19.
Crotone
Teljesítmény:
D V V V D
  • Stadio Ezio Scida
  • November 21. 15:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Lazio
Teljesítmény:
D D N D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Térjünk át a taljánokhoz is, ha már az angol és a francia meccseket a szombati napra kivégeztük. Lett volna még egy francia tippem, de a Marseille – Nice találkozót elhalasztják. Természetesen, most is a koronavírus szólt közbe, a Nice-nél több mint tíz játékos fertőzött. Térjünk vissza a mi találkozónkra, amely most a Crotone – Lazio meccs lesz.

A Lazio tavaly óriásit menetelt, végül „csak” a negyedik helyen zártak, de sokáig esélyük volt arra, hogy elvegyék a Juventustól a trónt, de a koronavírus-szünetet követően elszálltak az esélyeik. És hogy állnak idén? Hát, nem annyira jól. Félő volt, hogy a (Serie A nagycsapataihoz képest) szűk keret és költségvetés visszaüt, hogy a kettős terhelést annyira nem fogják bírni. Sőt, tripla terhelés lesz ebből, mert az olasz kupát is ide vehetjük… Jelenleg csak a kilencedik helyen állnak, de semmi vész, lehet még innen feljebb jutni, nem szakadtak le az élbolytól.

A Crotone újonc csapat a Serie A-ban, tavaly a Benevento mögött a második helyen végeztek. A ritmust még nem sikerült felvenni, ők az olasz első osztályú bajnokság egyetlen csapata, akik hét forduló leforgása alatt nem tudtak nyerni. Két döntetlen, öt vereség. Ez nem túl acálos…

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Torino – Crotone

A Torino sem igazán kapta el a fonalat, ott már tavaly is látszott, hogy vannak problémák, egy ideig a kiesés réme is felsejlett előttük, már a szezon közepén tudta a vezetőedző, hogy meg fognak válni tőle, úgy pedig nehéz jól játszani.

A játékoskeret nem tűnik gyengének, elég csak megemlíteni Andrea Belotti nevét, aki bár sokkal többre hivatott csatár, létezik még klubhűség, úgy tűnik…

Az újonc elleni meccsen a bukik szerint hazai győzelem volt várható, de ez végül nem következett be, a találkozó 0-0-s döntetlennel végződött.

Az első félidőben csak elvétve láthattunk helyzeteket, a legtöbb lövés elkerülte a kaput, viszont Pereira távoli csavarásánál óriásit kellett nyújtózkodnia Salvatore Sirigunak. Hatalmas védés volt.

A második félidőben is inkább a Crotone akarata érvényesült, de Messias erőteljes bombáján kívül nem igazán akadt igazi ziccer. Ezt a lövést meg megint védte Sirigu.

Jól mutatja, hogy mennyire nem ment a játék a Torinonak, hogy a legnagyobb helyzetük egy lecsúszott beadásból született. Az viszont valóban veszélyes volt, a jobboldali kapufáról pattant ki a labda.

A 87. percben megfogyatkoztak a vendégek, Luperto kapta meg a második sárga lapját, de az emberelőnyt nem tudták kihasználni a Bikák. Maradt a 0-0, ami inkább a Torino számára hízelgő eredmény.

Előző meccs eredménye
2018.05.13.Serie A
crotone
2:2
lazio
Serie A
2017.12.23.Serie A
lazio
4:0
crotone
Serie A
2017.05.28.Serie A
crotone
3:1
lazio
Serie A
2017.01.08.Serie A
lazio
1:0
crotone
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Lazio – Juventus

A meglepően sima, Sampdoria elleni vereséget követően zsinórban két meccset is megnyertek a rómaiak, ezek után következett a Juventus elleni rangadó hazai pályán. Nem voltak jó helyzetben, Ciro Immobile, Lucas Leiva és Thomas Strakosha elkapták a koronavírust, rajtuk kívül pedig még 4 hiányzója volt a Lazionak: Escalante, Lulic, Proto és Vavro.

Természetesen a Juventus támadólag lépett fel, náluk már felépült Cristiano Ronaldo, viszont nem szerepelhetett Aaron Ramsey, Mathijs De Light, Giorgio Chiellini, Federico Chiesa és Alex Sandro sem.

Egy Rabiot-lövéssel indult a meccs, amelyet magabiztosan védett a Strakoshát helyettesítő Pepe Reina. Aztán góllal folytatódott…

Bentancur ugratta ki a jobbszélen Cuadradot, akinek középra lőtt labdájába Ronaldo tette bele a lábát, a játékszer pedig a hálóban kötött ki.

A hazaiak nem annyira tudtak kibontakozni, egyetlen kaput eltaláló lövésük volt az első félidőben, Correa lövése viszont könnyű falat volt Szczesnynek. A félidő végére még maradt két Ronaldo lövés, az első elsuhant a jobboldali kapufa mellett, a második pedig a kapufán csattant. Halkan jegyzem meg, nemrégiben dicsértem Ronaldot, hogy érettebb a játéka, többet passzol, kevésbé önző. Nos, az első szituációnál a régi Ronaldot láthattuk, Danilot nyugodtan ki lehetett volna ugratni, nagyon üresen volt a brazil védő…

A második félidőben kicsit nyíltabbá vált a játék, a Lazio előtt is adódott lehetős, valamint a Zebrák előtt is, újabb gól viszont nem született, a kapusok eszén nem sikerült túljárni.

Aztán jött a 95. perc és vele együtt a dráma. Correa bámulatos cselsorozatba kezdett (ahol szükség volt szerencsére is), majd Caicedohoz passzolt, aki lefordult védőjéről és megszerezte a Lazio egyenlítő találatát. Bánhatja a Juventus, hogy ennyit szórakozott, hogy a kínálkozó lehetőségeket nem használták ki, így buktak két pontot.

Összefoglalás

Egy Juventus elleni pontszerzés minden bizonnyal jó kis motiváció a későbbiekre, a Crotone a tök utolsó, akkor ez most egy sima vendég? Hááááát… Igen, elég valószínű. Azonban az újonc nem mutatott rossz játékot a Torino ellen, és bár a két csapatot (a Torinot és a Laziot) nem érdemes összehasonlítani, mégis intő jel lehet.

Minél tovább maradnak nyeretlenek, annál nagyobb lesz a bizonyítási vágy… Vagy a frusztráció… Mindenesetre az természetes, hogy a Laziot esélyesebbnek tartják, de nem hiába adtak 1,8 körüli oddsot.

A Lazionál Immobile, Strakosha, Proto és Escalante továbbra sem játszhat, hozzájuk csatlakozott Szergej Milinkovics-Szavics, aki elkapta a koronavírust. A másik oldalon Salvatore Molina ugyanígy járt.

Így óva intelek benneteket a vendégtől, mert bár igen, esélyes, de itt látok esélyt meglepetésre. Másfelé nyitnék én, mégpedig, hogy lesznek-e gólok? Nézzétek meg, a Juve, az Atalanta, illetve a Sassuolo ellen is sikerült gólt szerezniük, igaz, kaptak is.

Az, hogy a Crotone nem kap gólt, szinte elképzelhetetlen. Eddig 17-et „sikerült” begyűjteniük, náluk több kapott gólja csak a Beneventonak van.

Mégis azt érzem, hogy sikerülhet nekik is begyötörni egy gólt. Ez talán kockázatos, de arra fogok fogadni, hogy mindkét fél szerez gólt.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső