Crotone – Parma: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 december 21.
Crotone
Teljesítmény:
V D N V V
  • Stadio Ezio Scida
  • December 22. 18:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Parma
Teljesítmény:
V D D D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Újabb hétközi fordulót rendeznek így karácsony környékén az olaszok, mi pedig nem tétlenkedünk. Az előző hétvége most sajnos nem annyira sikerült, jó lenne javítani, de ezt is csak ésszel lehet. Amennyiben „bosszú-szelvényeket” raksz össze, nagy valószínűséggel még nagyobbat buksz. Higgy nekem, tudom, miről beszélek, régen sokszor belefutottam ebbe a hibába.

Első meccsünk a mai napon nem egy olasz rangadó, hanem a Crotone – Parma. Egyik csapat sem túl acélos, olyannyira nem, hogy a Crotone az utolsó helyen áll, míg a Parma zsinórban négy meccs óta nyeretlen, legutoljára november végén verték a Genoát.

Idegenben nem annyira acélosak, ez a fentebb említett mérkőzés az egyetlen, amit megnyertek otthonuktól távol. A sereghajtó ellen meglesz a második győzelmük?

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Sampdoria – Crotone

Ezt a meccset mi is megfogadtuk, számítani lehetett rá, hogy Claudio Ranieri együttese behúzza ezt a találkozót, és az odds is meglepően magas volt, remélem, megfogadtátok a tippünk!

A mérkőzés egyébként nem bővelkedett a helyzetekben, az egyik oldalon négy, a másikon három kaput eltaláló lövés volt a 90 perc alatt. Petriccione nevéhez fűződik az első, 17 méterről csavart nagyon okosan, kevéssel tévesztett célt. Hiába magyarázta a játékvezetőnek, hogy egy Sampdoria védő beleért a lövésbe és szögletnek kellene következnie, szavai süket fülekre találtak.

A másik oldalon Damsgaard már sokkal jobban célzott, bár neki könnyebb dolga volt. A 26. percben Jankto centerezett, a fiatal dán meg becsúszva értékesítette a lehetőséget.

Hamar jött a második hazai gól, az előző találatban is főszerepet játszó Jankto szerezte, nem kis szerencse kellett ehhez a gólhoz, de azt szokták mondani: Jó csapatnak szerencséje van.

A félidő előtt jött a szépítés, Simy tizenegyesből élesztette fel a vendégek reményeit.

Azonban beállt a veterán Fabio Quagliarella, és ha már beállt, természetesen gólt is rúgott, pontosabban fejelt, ezzel ismét elhúzott a Samp.

Az előnyt pedig meg is tudták tartani, és még az előnyüket is növelhették volna, de Quagliarella második találatát nem adták meg.

A Crotone ezzel maradt a sereghajtó, nagyon nehéz szezon vár még rájuk.

Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Parma – Juventus

Alapos pofonba szaladtak bele Liverani fiai, akikhez a bajnoki címvédő Juventus látogatott. A meccs végeredményét látva mondhatjuk, hogy kiütötték a Parmát, hiszen négy kapott gól már abszolút a kiütés-kategóriába tartozik, pedig voltak aztán itt helyzetek.

A sors iróniája, hogy az első gólt az a Dejan Kulusevski szerezte, aki tavaly épp a Parmában játszott. Ott elnyerte a legjobb fiatalnak járó díjat, majd Andrea Pirlo jelezte, szüksége van a svéd szolgálataira, így ezúttal már nem adták kölcsön.

A gól a 23. percben esett, Morata oldalról bepasszolt labdáját belsőzte a jobb alsóba Kulusevski. Szimpatikus volt, hogy nem ünnepelt látványosan, nem felejtette el, honnan jött.

Három perc múlva Cristiano Ronaldo emelkedett az égbe és Morata beadását bólintotta a hálóba. A félidőben még Bonucci rúghatott volna egy gólt, de három méterről mellé tudta lőni a labdát. Nagy helyzet volt.

Fordulás után Aaron Ramsey adott gólpasszt Cristiano Ronaldo részére, ezzel már 3 volt a különbség, a kegyelemdöfést pedig a remekül játszó Morata adta meg, a 86. percben fejjel volt eredményes.

Kicsit jóvá tett a spanyol a múlt heti bakijából. Bizonyára láttátok a meccset vagy a videót az Atalanta elleni tettéről, amikor túlságosan nagyképűen, sarokkal akart befejezni egy akciót, de sikerült mellé lőni. A Juventus pedig pontot veszített Murielék ellen…

A Zebrák felléptek a harmadik helyre, már csak a két milánói együttes van előttük, míg a Parma a 15. és egyre vészesebben haladnak a kieső zóna felé.

Összefoglalás

Ez a két együttes még sosem játszott egymással, így a történelem egy picike szeletét láthatjuk, ha követjük a találkozót. Ami minden bizonnyal egy nagy taktikai csatát fog hozni, tekintve, hogy egyikük sincs jó formában, de mindkettejüknek óriási segítség lenne most egy győzelem.

A Crotone amúgy is szeretné újra megízlelni a győzelmet, mert eddig ez csak egyszer jutott ki nekik. Véleményem szerint egyébként nagy fordulatnak kellene beállnia ahhoz, hogy ki tudják harcolni a bennmaradást, jelen pillanatban úgy gondolom, az egyik biztos kieső megvan a Serie A-ban.

A mostani Parma pedig nagy csalódás számomra. Liverani a nyáron vette át az irányítást Roberto D’Aversától, pedig neki rengeteget köszönhetnek a csapatnál, mégis elküldték. A másik nagy érvágás, hogy Dejan Kulusevskit visszarendelték Torinóba, gyakorlatilag vezér nélkül maradtak.

Nézzünk rá egy kicsit bővebben a tabellára: Idegenben nem annyira megy a csapatnak, csak a Genoát győzték le, viszont a Milannal és az Interrel is ikszeltek (2-2; 3-3). Ami feltűnő, hogy nagyon sok gólt kapnak, otthon valamivel stabilabb a védekezésük: Az Ennio Tardiniben nyolcszor kapituláltak, míg más csapat pályáján 15-ször. Ez sokatmondó adat.

Viszont a gólszerzés is jobban megy az otthontól távol, ami valahol azért meglepő.

A Crotone statisztikái rémesek, bár utolsó bajnokijukat a másik újonc Spezia ellen fölényesen, 4-1-re nyerték.

Én azt gondolom, a legjobb taktika most a gólszámra való fogadás. Ha megnézitek, hogy szerepel idegenben a Parma, láthatjátok, amit én is leírtam már: Sok gól esik a meccseiken. Ha a Crotone képes lenne egy gólt lőni, szinte biztosan bejönne ez a tipp, mégpedig, hogy legalább 2,5 gól esik majd a találkozón.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső