Crystal Palace – Aston Villa: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 8 perc alatt szerző Bartos László 2022 augusztus 17.
Crystal Palace
Teljesítmény:
D V N N D
  • Selhurst Park
  • Augusztus 20. 16:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Aston Villa
Teljesítmény:
N V N D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nem volt könnyű a kezdés a Crystal Palace számára, hiszen az első két fordulóban két top4-be várt csapattal játszottak. Először az Arsenallal, utána meg a Liverpoollal. Egy pontot szereztek, ami azért így nem is annyira rossz.

Viszont a tabellán nem mutatnak jól, jó lenne javítani, és most meg is kapják az esélyt, mert az idegenben nem túl erős Aston Villa érkezik hozzájuk. Steven Gerrard együttese a tavalyihoz képest nem sokat változott, megint nagyon hektikusak, megint olyan helyeken kapnak ki, ahol nem kéne. Jó, ezt most két forduló alapján mondom…

A Crystal Palace és az Aston Villa kerete nagyjából hasonló játékerőt képvisel, egészen apró dolgok dönthetik el a kettejük közötti mérkőzést.

A bukik egyetértenek velem abban (vagy én értek egyet velük), hogy hasonló a két csapat ereje, mivel az oddsok nagyon közel vannak. A londoniak győzelme 2.50-et, a birminghamieké 2.90-et ér, a döntetlen eredmény (ami a Villára tavaly nem volt jellemző), 3.30-on áll. Ez utóbbi csökkenésbe kezdett…

Jöjjön a Crystal Palace – Aston Villa találkozó!

Crystal Palace

A bevezetőben említettem, hogy a Crystal Palace sorsolása nem volt valami könnyű, mivel az Arsenal elleni meccset követően azonnal jött a Liverpool. Pontosabban ők mentek az Anfield Roadra.

Kezdésnek úgy kaptak ki az ágyúsoktól, hogy a maguk helyzetei megvoltak, de Ramsdale jó napot fogott ki. Jürgen Klopp együttese ellen már inkább kijött a lépés, a tavalyi szezon ezüstérmese csak egy pontot tudott szerezni. Ráadásul úgy, hogy nekik kellett futni az eredmény után.

Fél óra telt el a mérkőzésből, amikor Wilfried Zaha megszerezte a vendégek számára a vezetést. A támadó Eberechi Eze kiugratását gurította a kapuba. Nagy labda volt, a liverpooliak elaludtak, nem figyeltek Zahára, és kissé túlságosan is előre mentek.

Ami nem meglepő, mert egyébként az első félóra a hazaiaké volt. Mo Szalah nagy ziccert hibázott, azelőtt Darwin Nunez öt méterről bombázott fölé, esélyesebbnek tűnt a hazai gól, és a védelem is ezt akarta meglovagolni, teljesen bepasszírozni a londoniakat a kapujuk elé. Nem sikerült.

Tovább javultak a vendégek esélyei a második félidőben, mivel a 75 millióért vásárolt Nunezt azonnal kiállították, miután az uruguayi fejelt. Az áldozat reakciója túlzó volt, én szívem szerint elejét venném ezeknek a műeséseknek, és fájdalmas színjátékoknak, Andersent is kiállítottam volna. De hát játékvezető sem vagyok…

A kiállítás ellenére a Liverpool rúgta a következő gólt, Luis Diaz mutatta meg megint, hogy minden eurocentet megért, öt védőt cselezett ki, mielőtt 18-ról a kapuba bombázott volna.

A hátralévő időben gól nem született már, a Palace nem tudott élni azzal, hogy többen vannak a pályán, pedig a lehetőségük megvolt rá, de az üres kapu nehéz feladatnak bizonyult Zaha számára.

Kétlem, hogy az ötvédős rendszert megtartják a Villa ellen, hazai pályán, itt inkább fognak a győzelemre hajtani. Ez azt jelenti, hogy Ward a kispadra szorul. Esélyes egy 4-3-3 vagy egy 4-2-3-1, mi inkább az első felé hajlunk.

Sérült Jack Butland, Nathan Ferguson, James McArthur és James Tomkins.

A várható kezdőcsapat:

Guaita – Clyne, Andersen, Guéhi, Mitchell – Doucouré, Schlupp, Hughes – Ayew, Zaha, Eze

Egymás elleni meccsek:

Szerencsére nem szoktunk unatkozni a két csapat összecsapásain, gólokat általában azért láthatunk. Tavaly a Villa négy pontot szerzett a Palace ellenében, idegenben 2-1-re legyőzték őket (Targett és McGinn hozták össze a győzelmet, Guéhi szépíteni tudott), míg tavasszal, otthon 1-1-et játszottak (ekkor Ollie Watkins találatára Jeffrey Schlupp felelt).

Az elmúlt öt meccsen a birminghamiek háromszor nyertek, kétszer otthon, egyszer idegenben. A Palace egy alkalommal győzött, és utolsó meccsük döntetlen lett.

A Selhurst Park egy ideje döntetlent nem látott, háromszor a Crystal Palace győzött, kétszer az Aston Villa.

Itt amúgy a gólok is szépen potyogtak, ötből háromszor lépték át a két és fél gól feletti határt.

Előző 5 meccs eredménye
2022.05.15.Premier League
aston villa
1:1
crystal palace
Premier League
2021.11.27.Premier League
crystal palace
1:2
aston villa
Premier League
2021.05.16.Premier League
crystal palace
3:2
aston villa
Premier League
2020.12.26.Premier League
aston villa
3:0
crystal palace
Premier League
2020.07.12.Premier League
aston villa
2:0
crystal palace
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Aston Villa

Az Everton elleni mérkőzésen Gerrardék sikerét jósoltuk, ha nehezen is, de otthon sikerült tartani az egységeket Watkinséknak. Pedig nem indult jól a meccs, Anthony Gordon góljával a sárga mezben játszó Everton szerzett vezetést, egy kapu előtti kavarodásnál volt résen a több nagy által is figyelt sajátnevelésű szélső. De a gólöröm korai volt, les miatt elvették a gólját.

Aztán ez összerázta a Villát, és Danny Ings szép gólja után már a Villa Park közönsége örülhetett.

Hosszú ideig nem esett gól, a változást az hozta meg, hogy Philippe Coutinho megsérült, és a helyére Emiliano Buendía állt be. A szélsőt anno hatalmas pénzért igazolták, ahhoz képest viszont nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Most viszont a 86. percben ketten, Ollie Watkinsszal bolondították meg a teljes liverpooli védelmet, és az argentinnak a végén az üres kapuba kellett passzolnia.

Egy perccel később – hogy ne érezzék nyeregben magukat a hazaiak – Lucas Digne saját kapujába lőtt, így az Everton szépített, de az Aston Villa ezután ölte a futballt, és meg is nyerték a meccset.

Nehéz volt, ennél könnyebb meccsre számítottunk. Valami még mindig nem kerek náluk, csak nem teljesen értem, hogy micsoda. Mert alapból ez egy nagyon erős keret, ezzel a felsőházat kéne ostromolni.

És még szerencséjük sincs. Diego Carlos azért érkezett, hogy stabilizálja a védekezést, ami nem volt a legerősebb játékrész Birminghamben. Két napja megerősítették, a brazilnak elszakadt az achillese, műtét és hosszú kihagyás vár rá. Sérült továbbá Kortney Hause, Matty Cash és Philippe Coutinho játékára már van esély.

Úgy néz ki, hogy a jelenleg csapatnélküli Jason Denayer fog Diego Carlos helyébe lépni. Jó megoldás, van tapasztalata a belgának, aki korábban a Lyon együttesében játszott, átigazolási díjat pedig nem kell érte fizetni.

Ui.: Én nem tudom, mit haluztam, de a múltkor láttam, hogy Jacob Ramseyt kölcsönadták. Talán a Norwich csapatának. A hír persze nem igaz, Ramsey ezúttal is a kezdőben volt, és most is ott lesz.

A várható kezdőcsapat:

Martinez – Cash, Konsa, Mings, Digne – Kamara – McGinn, Ramsey – Coutinho – Ings, Watkins

Tippelde

Nem jött jókor ez a sérülés a Villának, egyelőre úgy állnak fel, mintha tavaly óta semmi nem változott volna, Kamara lesz az egyedüli új játékos a kezdőcsapatban. Idegenben eddig sem szerepeltek jól, tavaly is többnyire kikaptak távol a saját otthonuktól.

Ez a Palace meg tudja verni az Aston Villát, nem hiába tartják őket esélyesebbnek. Szerintünk a londoniak fogják megnyerni a találkozót.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 2.52 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 2.60 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 2.60 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső