Crystal Palace – Leeds United: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 november 04.
Crystal Palace
Teljesítmény:
V N D V V
  • Selhurst Park
  • November 07. 16:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Leeds United
Teljesítmény:
V N V D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Kezdjük a mai tippeldét egy jó kis Premier League mérkőzéssel! A szombati napon négy angol első osztályú találkozót rendeznek, ezek közül a Crystal Palace – Leeds United meccset választottam. A két csapat jelen pillanatban ugyanannyi pontot gyűjtött, a Leeds csak jobb gólkülönbségének köszönhetően áll feljebb, mint jelenlegi ellenfele. Három győzelem, egy döntetlen és három vereség, ez a mostani mérleg.

Legutóbbi bajnokijukat mindketten bukták, szóval szükség volna a javításra, hogy egy kicsit visszatérjen beléjük a lélek.

Így hát ne is vesztegessük az időt, irány a mérkőzés beharangozója!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Wolves – Crystal Palace

Írtam erről a meccsről számotokra tippet, a hazaiak győzelme valószínűnek tűnt, mégis arra tettem, hogy mindkét csapat szerez gólt. Ez majdnem össze is jött, de csak majdnem…

Wolves-helyzetekkel indult útjára a találkozó, Podence veszélyeztett a kilencedik percben, de ekkor még nem sikerült kapuba találni. Sikerült viszont Mitchy Batsuayinak, azonban a partjelző emelte a zászlaját, hiába lőtt szép mozdulattal gólt a Chelsea-től szerzett támadó, lesen állt a beadás pillanatában.

Pár perccel később viszont már jött egy szabályos gól, de nem a londoniak, hanem a Wolverhampton szerezte. Podence adta be jobbról a labdát, amit a védők ki tudtak még fejelni, de ott érkezett a friss igazolás, a 19 esztendős Rayan Ait-Nouri és kapásból kilőtte a bal alsót. Szép debütálás az ifjú játékostól…

Nem kellett tíz percet sem várni a második gólra: Ezúttal Pedro Neto adott be a jobboldalról, itt viszont a védők sehol sem voltak, Podence könnyedén szerezte meg a hazaiak második találatát.

Az első játékrész még egy tizenegyesgyanús szituációt tartogatott, a játékvezető előbb befújta, majd megnézte a visszajátszást és visszavonta saját ítéletét, úgy látta, hogy nem bántották van Aanholtot.

A második félidő kevésbé volt eseménydús, a Wolves kontrákból próbált meglógni, a legnagyobb esélyt Adama Traoré puskázta el. És a meccs végére még egy kiállítás is jutott, Milivojevic, a Crystal Palace védője került a kiállítás sorsára, miután csúnyán beleszállt Joao Moutinho lábába.

Összességében teljesen megérdemelt sikert arattak a hazaiak, ehhez kétség sem férhet.

Előző 5 meccs eredménye
2013.03.09.Championship
crystal palace
2:2
leeds
Championship
2012.11.24.Championship
leeds
2:1
crystal palace
Championship
2012.01.14.Championship
crystal palace
1:1
leeds
Championship
2011.09.10.Championship
leeds
3:2
crystal palace
Championship
2011.04.25.Championship
crystal palace
1:0
leeds
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Leeds United – Leicester City

Kicsit nagy a fejetlenség a Premier League-ben, a forma sokszor csak egy szó, semmit nem jelent… Össze-vissza eredmények születnek, néha csak kapkodom a fejem, hogy épp mi történt. Ez mondjuk nem csak a PL-re igaz, nagyjából mindenhol van egy-két meglepetés minden fordulóban.

Az nem meglepetés, hogy a Leicester City nyerni tudott az újonc Leeds United otthonában, az viszont már annak nevezhető, hogy ezt milyen arányban tette.

Az eredmény és a játék képének kialakulásában egy második perces Barnes találat segítette hozzá Brendan Rodgers csapatát. A gól viszont inkább Jamie Vardy érdeme: Az angol csatár egy rossz hazaadást fülelt le, kicselezte a kapust, majd nagyon önzetlenül a jobb helyzetben álló Barnes-hoz passzolt, neki pedig már nem volt nehéz dolga.

Hamarosan következett az újabb vendég találat: Jamie Vardy fejesét még nagy bravúrral védte Meslier, azonban a kipattanóra érkezett Youri Tielemans és közelről a hálóba lőtt.

Ez a két gól természetesen nagyon megfogta a hazaiakat, az első félidőben nem is nagyon tudtak az ellenfél kapuja elé kerülni, mindössze három kapu felé tartó lövésük volt.

A második játékrészben viszont felbátorodtak, de ez nagyon kevés sikerrel járt, sőt, mivel kitámadtak a Leicester könnyedén jutott túl rajtuk. Dallas gólja még visszahozta a reményeket, a középpályás a 48. percben szépített, de az egyenlítés már nem sikerült. Minél bátrabban támadott a Leeds, minél többet tett bele az egyenlítésbe, annál jobban kitámadt, ezt pedig kihasználták a vendégek és előbb Vardy szerzett gólt a 76. percben, majd a hosszabbításban Tielemans duplázott tizenegyesből.

Hazai pályán továbbra sem nagyon megy Marcelo Bielsa együttesének.

Összefoglalás

Eléggé háromesélyes találkozóról beszélünk, mindkét csapatból kinézem, hogy le tudja győzni a másikat, valamint a döntetlen is egy reális eredmény lenne. Hát, ez volt aztán a remek kis tipp, mi?

Fordítsuk komolyra a szót, valóban háromesélyes a meccs, nem szabad elfelejteni, hogy a Leeds inkább idegenben gyűjtögeti a pontokat, illetve azt sem, hogy a másik oldalon micsoda csatárduóval kell majd Meslier-nek és társainak szembenézni.

A Wilfried Zaha – Mitchy Batsuayi kettős még mindig nagyon erősnek tűnik, csak hiányoznak azok a játékosok, akik rendesen ki tudják szolgálni őket.

Legutóbb még a másodosztályban találkoztak, utolsó meccsük 2013-ban volt, szóval itt felesleges belemenni, hogy akkor mit játszottak.

Még egy apróság: A Leeds remekül kezdett, most látszanak a visszaesés jelei, de a Crystal Palace is nagyon kétarcú csapat.

Idegenben inkább a biztonságra törekednek, nem rontanak fejjel a falnak, így most is ebben bízom. Sok fog múlni a középpályás védekezésen, meg tudják-e fogni azokat, akik labdát adnának a két csatárnak.

Én most azt mondom, nem lesz sok találat ezen a meccsen, az under 2,5 pedig jól is fizet.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső