Crystal Palace – Manchester United: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 július 15.
Crystal Palace
Teljesítmény:
V V V V V
  • Selhurst Park
  • Július 16. 21:15
Nézd élőben itt:
Joker8
Manchester Utd.
Teljesítmény:
D N N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nagy esélyt kapott a Manchester United és nagyon úgy tűnik, hogy élni is tud vele. Közvetlen riválisaik folyamatosan hullajtják pontjaikat, így közvetlen riválisukkal, a Wolves-szal szemben már négy pontos előnyre tettek szert. Bruno Fernandesék most már nyugodtan megcélozhatják a Premier League dobogójának legalsó fokát, amire még három csapatnak van reális esélye. A Chelsea-nek, akiket 3-0-ra tángált el az újonc Sheffield United, a Leicesternek, akik egy látványos összeomlást produkálva kaptak egy négyest a kiesőjelölt Bournemouthtól illetve a Vörös Ördögöknek, akik… Hát, akiknek eddig jól ment, erre a Southampton jól kiszúrt velük a 96. percben.

Három forduló maradt és a MU-nak sűrű programja lesz. Bajnokik, FA Kupa majd Európa Liga… De a Bajnokok Ligája indulás megér egy kis fáradtságot, azt hiszem.

Az első akadályt a Crystal Palace jelentheti, aki ugyan utolsó öt meccsét zsinórban elbukta, de a Chelseanek sem ment könnyen a három pont megszerzése a Selhurst Parkban.

Izgalmakból nem lesz hiány a Crystal Palace – Manchester United meccsen.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Aston Villa – Crystal Palace

Előzetesen a birminghami csapatot tartották esélyesebbnek, két okból kifolyólag. Egyrészt számításba vették a Palace rossz formáját (ekkor négy vereséget számláltak egymás után), másrészt a Villa az életben maradásért küzdött. Mi csak annyit tippeltünk, hogy 2,5 gólnál nem lesz több a mérkőzésen.

Nem sokon múlt, de bejött. Sakho a mérkőzés elején gólt fejelt, de aztán kiderült a visszajátszások alapján, hogy az inkább a válla/karja volt, így a gólt érvénytelenítette Atkinson játékvezető.

Volt egy kis adok-kapok a 27. percben, a hazaik egy, a vendégek két játékosa is sárga lapot kapott.

Többet támadott a Palace, de veszélyes helyzetig nem igazán jutottak.

A félidőnek már nagyon a végén jártunk, a 49. percben, amikor szabadrúgást végezhetett el a Villa. A balról beívelt labdába belecsúsztattak, így került az a hosszú oldalon tanyát verő Trezeguet elé, aki egyből bebelsőzte a labdát.

A második játékrész már határozottan az Aston Villáé volt, aminek meg is lett az eredménye, az egyiptomi támadó ismét eredményes tudott lenni, miután egy kifejelt labdát Hourihane tett vissza elé, Trezeguet tolt rajta egyet, majd spiccel meglőtte a második gólját.

Megérdemelt győzelmet arattak a hazaiak, megtartva a reményt, hogy sikerülhet a bent maradás, de ahhoz még sokat kell dolgozni.

A Palace pedig amilyen jól kezdte újra az idényt, most akkora bajban van. A legnagyobb probléma, hogy a Chelsea meccsel ellentétben ezúttal nyomát sem lehetett látni annak, hogy ki tudnak jönni ebből a gödörből.

Előző 5 meccs eredménye
2019.08.24.Premier League
man united
1:2
crystal palace
Premier League
2019.02.27.Premier League
crystal palace
1:3
man united
Premier League
2018.11.24.Premier League
man united
0:0
crystal palace
Premier League
2018.03.05.Premier League
crystal palace
2:3
man united
Premier League
2017.09.30.Premier League
man united
4:0
crystal palace
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Manchester United – Southampton

Volt egyáltalán olyan ember, aki azt gondolta, hogy ezt a meccset nem nyeri meg a Manchester? Azt hiszem, nem túl sok. Remek formában várták a hétfő esti meccset, és még akkor is csodaszámba ment volna egy Southampton iksz vagy győzelem, ha nem is olyan rég a másik manchesteri alakulatot, a Cityt verték hazai pályán.

És tessék, a City után a United hálóját is bevették Ralph Hasenhuttl fiai. Pogba veszített labdát a 11. percben saját kapuja előtt, Redmond bevitte a tizenhatoson belülre a labdát, de lövés helyett ívelt, a túloldalon Armstrong átvétel után lőtt, ezzel vezetett a Soton.

Három perc alatt fordították meg a meccset a hazaiak: Előbb Martial lekészítését követően Rashford volt eredményes, majd az angol tini visszaadta a kölcsönt, bár itt inkább Martialt kell megdicsérni, aki úgy ment át a vendégvédők között, mint forró kés a vajon. A befejezés csak hab volt a tortán.

A fordulás után Martialnak lett volna lehetősége duplázni, a túloldalon pedig De Geának kellett nyújtózkodnia Redmond lövésénél.

A slusszpoén a hosszabbításban jött, a csereként beállt Obafemi a 96. percben egy szöglet után volt eredményes, ezzel pedig döntetlenre mentette a meccset. A koronavírus-járványt követően 4 pontot szerzett a Southampton a két manchesteri gigásztól.

Összefoglalás

Több ilyen botlás nem igazán fér bele az MU-nál, legalábbis hazai pályán. De ez nem jelenti azt, hogy a Palace ellen belefér. A hazaiak szörnyű formáját illik kihasználni a Manchesternek. A Southampton ellen sem a támadókkal volt probléma, sokkal inkább a védelemmel, de ez eléggé jellemző Ole Gunnar Solksjaer csapatára.

Ősszel meglepetésre az Old Traffordról mindhárom pontot elvitték Zahaék, 2-1-re nyert a Crystal Palace. Ez volt közös történelmük második diadala, elsöprő MU-fölény látható az örökmérlegen.

A hazaiak problémáit tetézi, hogy a hírek szerint sem Benteke, sem Gary Cahill nem állhat majd a csapat rendelkezésére, míg a túloldalon Jones, Tuanzebe, Shaw és Williams van a maródiak listáján.

A sima MU-sikerre elég kicsi a szorzó, ezt ti is láthatjátok. Én azonban azt mondom, mehet bátran a hendikepes MU-győzelem, ami már egy kissé jobb oddsot (1.52) eredményez számunkra.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső