Csehország – Izrael: Fogadási Tippek és Nemzetek Ligája Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 november 12.
Csehország
Teljesítmény:
V V N N V
  • Doosan Arena
  • November 15. 20:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Izrael
Teljesítmény:
N V V D D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Engem ez a Nemzetek Ligája képes nagyon bevinni az erdőbe. Nem örülök a ténynek, de továbbra is kitartóan olvasok, figyelek, mert van a válogatott meccsekben fantázia, sikeres tippek is voltak ebben a sorozatban – nem is kevés -, azonban némelyik csoport… Egy kész káosz. Vegyük csak a B2-es csoportot, amelyben Skócia, Csehország, Izrael és Szlovákia szerepel. Ki gondolta volna, hogy utóbbi az utolsó helyen fog szerénykedni 4 forduló után? Szerintem senki…

Ezúttal nem az ő meccsüket szedjük ízekre, hanem a Csehország – Izrael találkozót. A csoport második és harmadik helyezettje feszül egymásnak Plzenben, és bármelyikük is nyer, biztosan nem eshet már ki. Az egy ponttal álló szlovákok csak akkor maradhatnak bent, ha mindkét meccsüket hozzák és közben éri őket egy kis szerencse is…

Kezdésnek az, hogy a csehek nyernek Izrael ellen. Na, nézzük csak ezt a találkozót!

Mi történt korábban?

Vegyük sorra, milyen meccseket játszottak mostanság, milyen kerettel vágnak neki a meccsnek a csapatok és hogy szerepeltek a csoportjukban?

Skócia – Csehország

Nagyon úgy tűnik négy forduló után, hogy Skócia meg fogja nyerni a csoportját, ami számomra abszolút a meglepetés-kategóriába tartozik. Ahogy Szlovákia szereplése is, de az most mindegy. Én a csehektől vártam, hogy villantanak, a legjobb játékosok véleményem szerint a cseh keretben vannak.

Épp ezért vártam izgalommal ezt a találkozót. Főleg, hogy Csehország hazai pályán 2-1-es vereséget szenvedett Robertsonék ellen.

Már azonnal a mérkőzés elején láthattunk egy gólt, de ehhez hibák egész sorozatára volt szükség. A csehek nem tudták kihozni a labdát és saját térfelükön addig ügyetlenkedtek, amíg el is vesztették a játékszert. Innentől a skótok egy jó csellel és egy okos passzal a tizenhatoson belül teremtek, konkrétan Fraser és a kifutó Vaclik mellett elgurította a labdát. Hat perc, eddig bírta kapott gól nélkül Csehország.

A vendégek ezt követően átvették az irányítást és a 23. percben egy óriási egyenlítési lehetőség maradt ki: Masopust cselezgetett a jobbon, középre ívelte a labdát, ahol érkezett Vydra, ráadásul a labda is tökéletes volt, a Burnley csatára azonban öt méterről kapu mellé lőtt. Ennyit számít(hat), ha egy játékos nincs játékban, az angol sereghajtónál is alig-alig játszik Vydra.

Innentől viszont ismét a skótok jöttek, újfent Fraser volt akcióban, kétszer is gólt szerezhetett volna, de ez nem jött össze, egyszer mellé, egyszer fölé…

Fordulást követően egy szép cseh akció végén Vydra passz helyett lőtt, meg is lett az eredménye: Maradt az 1-0. Pedig a középen érkező társ remek pozícióban várta a labdát.

Ez a 45 perc szinte végig a vendégeké volt, csak jöttek és jöttek a lehetőségek, a skótok védekeztek, sokszor önfeláldozó vetődések, csúszások kellettek a tisztázáshoz. A meccs legnagyobb helyzete a 82. percben maradt ki, ekkor Soucek hat méterre az üres kaputól fölé rúgta a labdát. Egy perccel később egy zúgó skót kapufát láthattunk, majd a hosszabbításban egy utolsó cseh próbálkozást ütött szögletre Marshall.

Maradt az 1-0, a skótok bizony megleptek mindenkit. Megint.

Előző meccs eredménye
2020.10.11.Nemzetek Ligája
izrael
1:2
csehország
Nemzetek Ligája
2012.05.26.Barátságos Mérkőzés
csehország
2:1
izrael
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Szlovákia – Izrael

Nem hiszem, hogy bárki gondolt volna arra félidőben, hogy ezt a találkozót nem a hazaiak nyerik. Nagyon korán megszerezték a vezetést, amit a ferencvárosi Robert Mak megduplázott, kétgólos előnnyel mehettek szünetre a szlovákok. Aztán jött Zahavi…

De nézzük pontosan, hogy is volt ez!

Hiába húzott el két góllal a Marik Hamsik nevével fémjelzett Szlovákia, az izraeli csapat az első félidőben igencsak peches volt: Két kapufát is szereztek.

A már említett Hamsik viszont egy nagyon okos góllal megszerezte a vezetést: Egy jobbról elvégzett szabadrúgásnál mindenki a beívelésre várt, az egykori Napoli középpályás azonban eltekerte a labdát a sorfal mellett, a játékszer a rövid sarokban kötött ki.

A félidő végén jött Mak gólja, egy védelmi kihagyás után talált a hálóba.

Aztán a második félidőben jött a csoda: A 68. percben megszerezték a szépítő gólt, Zahavi volt a gólszerző, a 70.-ben ugyanő egyenlített és a slusszpoént a legvégére tartogatta a PSV Eindhoven támadója: Bombagóljával megfordították a meccset a vendégek. Hiába tűnt úgy egy darabig, hogy ez sima meccs lesz, Zahavi tett róla, hogy ez ne így legyen, nyert Izrael.

Összefoglalás

Csehország a tegnapi napon lejátszott egy barátságos meccset, 1-0-ra kaptak ki Németországtól, ami mondhatjuk, hogy jó eredmény, még akkor is, ha a németek abszolút B csapattal vágtak neki a meccsnek. Több debütáns, az A csapatból Rüdiger lépett pályára. És még így is milyen erős ez a német válogatott… Persze, a csehek is pihentették legjobbjaikat, Darida, Soucek, Vydra vagy Vaclik is a kispadon foglalt helyet.

Az izraeli csapat nem játszott tegnap, az ő keretükben nem láttam nagy újdonságot, ahogy nagyobb hiányzókat sem. Persze, ahogy már többször írtam, ez most már bármikor megváltozhat.

Az előző válogatott szünetben léptek pályára egymás ellen, ott idegenben nyertek a csehek, 2-1 lett a végeredmény, a gólokat Vydra és Zahavi szerezték, az első cseh gól pedig egy öngólból született.

Ezzel az eredménnyel most is kiegyeznének a csehek, de én most hanyagolom a kimenetelt. Véleményem szerint elég jó esély van arra, hogy újfent betaláljon mindkét együttes. Az odds kellemes, így hát ezúttal erre fogadok.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső