Darmstadt – St. Pauli: Fogadási Tippek és Bundesliga 2 Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 május 20.
Darmstadt
Teljesítmény:
V D N N N
  • Jonathan-Heimes-Stadion am Böllenfalter
  • Május 23. 13:00
Nézd élőben itt:
Joker8
St. Pauli
Teljesítmény:
N D N N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Beragadt az újbóli rajtnál a Darmstadt együttese, amely a kiesés elől menekülő Karlsruhe otthonában szenvedett 2-0-s vereséget, míg a St. Pauli (valószínűleg) csak azért tudott nyerni, mert az egész meccsen jobban futballozó Nürnberg kapusa a kiállítás sorsára jutott. A tabellán közel állnak egymáshoz, ha a vendégek nyernének, beérnék a Darmstadt együttesét. De vajon nyerni tudnak-e?

Megpróbáljuk kideríteni, jöjjön a Darmstadt – St. Pauli meccs beharangozója!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Karlsruhe – Darmstadt

Számítani lehetett arra, hogy a tabella utolsó helyein levő csapatok egy utolsó rohamot kezdenek minden mindegy alapon, de arra azért kevesen számítottak, hogy a Karlsruhe ilyen eredményt tud elérni a bajnokságban sokkal jobban teljesítő Darmstadt ellen.

Márpedig ez történt, a Karlsruhe uralta a mérkőzést, még úgy is, hogy a labda többet volt az ellenfélnél. A Darmstadt meddő mezőnyfölénye (mint látszik) semmit sem ért, a meccset úgy zárták le, hogy nem volt egyetlen kaput eltaláló lövésük sem.

Így pedig nehéz nyerni.

Nem is csoda, ha a Karlsruhe mindent egy lapra feltéve próbálta megnyerni a mérkőzést, nekik ebben a helyzetben már minden egyes meccs egy kupadöntővel ér fel és mivel Hofmann és Wanitzek is betalált, így már csak egy győzelem kell ahhoz, hogy a piros vonal fölé kerüljenek. Meg persze egy olyan forduló, ahol az eredmények kedvezően alakulnak a számukra.

Egymás elleni meccseik:

Nem nyúlik hosszúra a két csapat történelme, ez lesz mindössze a nyolcadik egymás elleni találkozójuk. A mérleg nyelve viszont erőteljesen elbillen a Darmstadt irányába, az eddig lejátszott hét mérkőzésből hatot ők nyertek, Luhukay együttese csak egyszer tudta győztesen elhagyni a zöld gyepet, döntetlen még sosem született e két csapat meccsén.

Előző 5 meccs eredménye
2019.10.19.Bundesliga 2
st pauli
0:1
sv darmstadt 98
Bundesliga 2
2019.01.29.Bundesliga 2
sv darmstadt 98
2:1
st pauli
Bundesliga 2
2018.08.10.Bundesliga 2
st pauli
2:0
sv darmstadt 98
Bundesliga 2
2018.01.28.Bundesliga 2
st pauli
0:1
sv darmstadt 98
Bundesliga 2
2017.08.18.Bundesliga 2
sv darmstadt 98
3:0
st pauli
Bundesliga 2
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

St. Pauli – Nürnberg

Mielőtt egy mérkőzésre megteszem a tippem nem túlzás, hogy órákon át nézem a statisztikákat, próbálom kihozni a legjobbat és megérteni, mi fog zajlani a pályán. És aztán látni, hogy több órás munka megy a kukába, majd egy váratlan esemény miatt mégis bejön, amit gondoltam… Hát, néha szükség van szerencsére.

Igen, előzetesen azt gondoltam, hogy ha nem is sima meccsen, de a St. Pauli legyőzi a gyengélkedő Nürnberget, amiben végül igazam lett, de mégsem úgy, ahogy én gondoltam. Végig veszélyesebbek voltak a vendégek és csak a szerencsének és a vendég támadók szerencsétlenkedéseinek köszönhetik, hogy 0-0 volt a mérkőzés állása, amikor jött a fordulópont. A Nürnberg kapusa ugyanis a tizenhatoson kívül buktatta a kilépő Veermant, a játékvezető pedig egy piros lappal jutalmazta a kapust.

Innentől persze felborult az addigi taktika és a nürnbergiek azért harcoltak, hogy legalább egy pontot sikerüljön elvinni Hamburgból. Nem jött össze, mert a csereként beálló magyar származású, de svéd játékos megnyerte a találkozót a St. Paulinak. Gyökeres Viktor a tizenhatos csücskénél verte meg védőjét, lapos lövésére nem ért oda Felix Dornebusch.

Kellett ez a győzelem a hazaiaknak, mint egy falat kenyér, így továbbra is a kényelmes középmezőny tagjai, nem kell tartaniuk attól, hogy a hátsó kontingens beindulása veszélyt jelentene számukra. Vagyis, ki tudja, mennyire kapta el a fonalat a Karlsruhe és a Wehen, valamint hogy tud visszazökkenni az a Dresden, akinek még bőven van ideje és lehetősége kiharcolni a bentmaradást, miután újra pályára léphetnek.

Összefoglalás

Előfordulhat, hogy még sosem játszottak döntetlent a felek, de a Bundesliga 2 idei kiírásában különösen sokszor vonultak le pontosztozkodással a pályáról. Hazai pályán csak egy veresége van a Darmstadtnak – ez sokat elárul -, de nyolc döntetlenje, míg idegenben a St. Pauli egyetlen alkalommal tudott nyerni és itt is sok a döntetlen, 5 alkalommal végződött így a meccsük.

A visszatérés alkalmával egyikük sem tudott meggyőző teljesítményt nyújtani, annak dacára, hogy a St. Pauli végül nehezen, de megverte a Nürnberget.

Hajlok a döntetlen felé, ami történelmi végeredmény lenne, tekintve, hogy még sosem játszottak ilyen eredményt a felek. De pusztán statisztikát tekintve nem lehet megtippelni egy meccset, fontos szempont az elmúlt héten mutatott játékuk is. Azt hiszem, hétvégén meglesz a történelem első Darmstadt – St. Pauli döntetlenje.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső