Debrecen – Diósgyőr: Fogadási Tippek és NB1 Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 június 19.
Debrecen
Teljesítmény:
V D V D V
  • Nagyerdei Stadion
  • Június 21. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Diósgyőr
Teljesítmény:
V V D V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Egyre nagyobb és nagyobb a probléma Debrecenben. Kondás Elemér újbóli szerepvállalása nem hozta meg a várt eredményt, a Loki még mindig kiesőhelyen áll, míg a többiek (Paks, Újpest, Zete) szárnyra kaptak a bajnokság újrakezdését követően.

Élet-halál harc várható a maradék három fordulóban. Viszont, ha valamikor le lehet győzni a Diósgyőrt az most van. Feczkó Tamásék ugyanis sorra veszítik el a mérkőzéseiket, legutóbb a Puskás Akadémia ellen veszítettek hazai pályán, azt megelőzően viszont arcpirítóan kínos 3-0-ba futottak bele a már kiesett Kaposvár ellen.

Nézzük, ezúttal mire számíthatunk a Debrecen – Diósgyőr meccsen.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

MOL Fehérvár FC – Debrecen

Kondás Elemér azt nyilatkozta a mérkőzés előtt, hogy minden pontra szükségük van. A kezdőjük alapján azt hihetnénk, hogy támadólag lépnek fel, hiszen két csatárral kezdtek, de nagyon hamar kiderült, hogy nem ők fogják irányítani a mérkőzést.

Azonban gólt egyik fél sem tudott szerezni, nagy helyzetből sem akadt sok, de túlzás lenne azt állítani, hogy a mérkőzés nem volt szórakoztató a kilátogató nézők számára.

A második félidőben egyetlen találat döntött, ezt Futács Márkó szerezte a meccs hajrájában. Varga Kevin vágta fel a Vidi nigériai légiósát Funshot, az emiatt megítélt szabadrúgást középre lőtték, Futács pedig közelről a kapuba pofozta a labdát.

Nem tudni, mi segítene a Lokinak, hogy újból pontot, pontokat szerezzenek. Nehezíti a dolgukat, hogy a mérkőzés lefújását követően Bódi Ádámot kiállította a játékvezető, így rá nem számíthat majd Kondás.

Előző 5 meccs eredménye
2020.02.08.OTP Bank Liga
diósgyőr
1:2
debreceni vsc
OTP Bank Liga
2019.10.19.OTP Bank Liga
debreceni vsc
2:1
diósgyőr
OTP Bank Liga
2019.06.29.Barátságos Mérkőzés
debreceni vsc
2:0
diósgyőr
Barátságos Mérkőzés
2019.03.16.OTP Bank Liga
debreceni vsc
1:0
diósgyőr
OTP Bank Liga
2018.11.10.OTP Bank Liga
diósgyőr
1:0
debreceni vsc
OTP Bank Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Diósgyőr – Puskás Akadémia

A Mezőkövesd legyőzését követően indult a Diósgyőr vesszőfutása. Az akkori győzelem óta nyeretlenek, a Fradi, a Kaposvár legyőzte őket, míg a Zetével ikszeltek. Ez utóbbi nem is rossz eredmény, ha megnézzük Márton Gáborék mostani hadjáratát.

Arra számítottam, hogy megpróbálják jóvátenni a Kaposvár elleni bakit, de a végeredményt látva ez nem igazán jött össze. Pedig a vezetést a 3. percben ők szerezték meg, miután Kiss Tamás centerezését Ivanovski váltotta gólra. A csatárnak könnyű dolga volt, hiszen a kilépő kapus Kiss elől zárta a szöget, szóval tényleg a kutya nem zavarta az észak-macedón csatárt.

Az öröm nem sokáig tartott, pedig a DVTK szurkolóserege megérdemelte volna, hogy jó eredménnyel zárjanak kedvenceik. A 21. percben Deutsch egy távoli lövéssel egyenlített, miután Danilovic elé öklözte ki a felcsútiak szögletét.

Az első játékrészben már nem történt semmi érdemleges, a fordulást követően pedig még inkább lekonyultak azok a diósgyőri szájak, Gyurcsó passzát Vanecek lőtte be. Nagyon hasonlított Ivanovski góljára ez a találat.

Ezzel a vereséggel végérvényesen kiszállt az EL-ért folytatott csatározásból, mert bár matematikai esély még van, de elképzelhetetlen, hogy a Mezőkövesd és a Puskás is kikapjon mindhárom meccsén.

Viszont jó hír is érkezett a csapat háza tájáról: Lehetséges, hogy a Kisvárdáról elküldött román légiós, Grozav náluk köt ki.

Összefoglalás

Más célja gyakorlatilag már nem lesz Feczkóéknak, minthogy megőrizzék jelenlegi pozíciójukat és rendet rakjanak a saját portájukon. Jó lehetőséget biztosít ehhez a kiesőjelölt elleni meccs, de a Debrecennek ez tényleg élet-halál harc, egyáltalán nem túlzok, amikor ezt mondom.

Ráadásul a sorsolásuk sem mondható könnyűnek, játszanak még hazai pályán a Mezőkövesddel és a Paks csapatával is.

A szezon két meccse így alakult: Két Debrecen-győzelem, mindkét találkozót 2-1-re nyerték.

A Debrecen egyébként félelmetes mutatókkal rendelkezik a DVTK ellen hazai pályán: Utolsó 16 (!) meccsüket megnyerték ellenük, a diósgyőriek 2008-ban, tehát 12 éve távoztak három ponttal Debrecenből.

A bukik szerint inkább a hazaiak esélyesek és ez esetben osztom a véleményüket. Bódiékra még három nagy csata vár, ha az első elmegy, szinte biztos a kiesésük. Utolsó vérükig küzdeni fognak, a többi pedig a Kisvárdán fog múlni.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső